Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara delfinariu

io is necajita, stiti voi de ce
multumim de colinde dragi mamici ,le-am ascultat cu mare inima si va uram si noi Craciun Fericit!!!! sa va aduca Mosul sanatate ca-i mai buna decat toate si multe bucurii sa aveti

Crispro off ce bataita iti dau eu tie. cum sa ne suparam, stai linistita mami ca asta se rezolva repede, doar nu e greu sa ne mai scriem inca o data numerele de telefon.
iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine nr de orange care era acolo foarte rar il folosesc cand mai vb cu ai mei, in rest tin nr de Germania dar nu e nevoie de atata deranj iubita, un PM e de ajuns iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun in viata , un copil model si sanatos si o familie implinita sa fiti mereu

mai mamici da harnice ati fost voi azi , eu am avut noroc , sarmale de la mama, salata beof de la soacra si restul de la vecini glumeam mai fetele as fi vrut eu sa am norocul asta dar nici macar un fursec nu are cine sa imi aduca
m-am chinuit inca de dimineata sa fac de papa, am facut salata beof, oua umplute, crochete si piftie . dar am stat deja la masa si a fost asa liniste nici nu ne venea sa vb despre ceva , numai cu gandurile acasa eram, fata se uita linistita la noi de parca stia ca avem un moment de melancolie si nici gust parca nu avea mancarea, a intrat asa in ghionturi ....offf greu e

aseara am reusit si noi sa facem bradul, mai ca ramaneam fara abia am mai gasit si instalatie si toate cele in magazine deja strangea cele de Craciun, e asa diferit totul fata de la noi

a venit si mosu la printesa mea l-am gasit la usa cand ne-am intors de la cumparaturi , era scaunelul de masa
am sa pun si pozici dupa ce termin cu msg

trimit repede sa nu cumva sa mi se inchida laptopul....revin

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am pus cateva poziciaici mai pun diseara cateva ca acum fug sa ii fac baita .

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara la Mos Ajun, dragi mamici! In curand vine si Mos Craciun

La multe, multe lunite sarbatoritilor de azi si de ieri!!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!!!

Ce de mamici gospodine. Ce de bunatati ati gatit! Fetelor, spor la treaba in continuare… pe ultima suta de metri!
Noi numai ce-am impodobit bradul.

Maine plecam la munte. Bagajul e pe jumatate facut.

Nu am timp sa citesc ultimele pagini, dar va urez din suflet si din toata inima Craciun Fericit! S-aveti masa imbelsugata si pe cei dragi aproape! iar Mosul sa fie darnic cu voi!

Sarbatori cu bine!!!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu am intrat sa urez Matusa77 si Sheritra, multa sanatate si bucurii!

Si Craciun Fericit tuturor!

Eu n-am reusit sa fac mai nimic azi, am avut bb sclifosit , mi-am facut o mie de nervi ca am facut sarmalele in n-spe reprize si Elisa mi-a rupt tocmai cuprinsul unei carti noi. Bine ca au facut ei bradul, cadourile sunt gata ca am impachetat azi-noapte, am pus si m masina de rufe la spalat, am facut mancare la pranz si un aluat de cornulete care zau ca nu stiu cand il fac. Elisa e imbaiata, acum trebuie sa fug cu bb.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara dragi mamici,

Ce multe sarbatorim astazi:

In primul rand pe delfinasii nostri: Antonia, Filip, Larisa, Theo, Raul, Mihai si Florentin - La multe lunite pui draguti!

apoi pe mamicile Sheritra si matusa77- La multi ani dragi mamici, cu sanatate, impliniri si bucurii!

si nu in ultimul rand primul Craciun alaturi de puii nostri dragi, care au adus in familiile noatre bucurii nepretuite. Sa-i multumim lui Dumnezeu pentru aceasata binecuvantare! Sa aveti un Craciun minunat, sa primiti daruri multe, sa va bucurati cu suflete de copil de toate clipele frumoase! Va imbratisez cu drag pe toate si va multumesc ca existati!

Pupam delfinasii si fratiorii bolnaviori sa se faca bine cat mai repede: Rebeca, Filip si Eric, Mihai si Stefan!

Ooana, Matei e un dulce cum pozeaza el asa pe canapea. Si mie mi se pare ca e mai blondut

Eladea, pup pe scumpul de Filip, ce sedinta foto reusita!

Cris2010, ce brad frumos aveti!

Mycya, draga mea, o colinda si o imbratisare, special pentru tine! Nu reusesc sa vad pozele cu Andra.

Va doresc o noapte linistita!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Pe la geamuri cad stelute,
iar pe foc sunt sarmalute,
iar bradul e la locul lui,
mosul e la treaba lui,
sa ne fie noua bine,
iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

_
o minune, Craciunita cea mica...

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Craciun fericit de cei dragi cu multa sanatate,fericire,si multa liniste sufleteasca!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Sa aveti un Craciun fericit, linistit, alaturi de cei dragi voua,cu bucate din belsug, cu copilasi cuminti si sanatosi!!!

Spor la despachetat cadouri!!!

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna seara, dragelor!

Am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT , multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de familia largita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Seara buna dragelor!

multumim frumos de vizionare si comentarii...

Mosul Filip va iubeste,
si cu drag el va trimite
un gand bun si un pupic,
ca sacul e inca mic,
dar la anu' va promite,
sa vina cu daruri multe...

noi am ajuns acasa de la bunici...evident cu masina plina...la bunici, ne asteptau cadourile sub brad... apoi am venit acasa, unde evident, spre bucuria lui Eric, a venit iar Mosu'... asa incat, cum mai ziceam acu cateva zile, nu mai cumpar nici o jucarie de aci incolo vreo 5 ani... casa mi-e plina ochi, da pe dinafara... noroc ca putem duce si pe la bunici...

sa aveti in continuare masa imbelsugata, pe cei dragi alaturi si sa chefuiti pana in zori...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput