Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 16
ramonavlas spune:
Fetele care ati tinut post, si azi se mai tine toata ziua sau doar pana iese popa din biserica?
rodyka spune:
cristina, cum intrebai tu mai demult daca azi se tine post... poate ca e asa cum ai zis, ca depinde cum citeste popa in biserica, ptr ca eu imi amintesc ca mereu veneau colindatorii la noi (si la bunica la fel, si ea tinea postul intreg) si ii puneam la masa in noaptea de ajun... eu de-aia nu tin minte niciodata sa fi tinut pana pe 25...
dar azi am tinut ajun pana la amiaza, si-apoi... am gustat din toate...
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Fetele, am gresit... am umblat in tabelul cu nr de telefon ale noastre... ca am vrut sa ii trimit sms la Mycya, ca am promis ca ma gandesc la ea de Craciun ( desi nu stiu daca il tine si acum, sau numai ala din ianuarie). In fine... si nu stiu ce am facut ca am sters nr de telefon... cred ca am sters coloana... dar nu am umblat la ele, numai daca nu se poate cu ceva scurtatura de taste... asa is de necajita... asa ca va rog, daca le are careva salvate pe undeva (Rodi???), sau daca nu, sa imi trimiteti PM sa le trec... nu am vrut... sa nu va suparati pe mine...
Ramona, parerile is impartite... daca in seara asta la slujba preotul face dezlegare de post, atunci pana se iese din biserica. Dar, de regula, slujba de dezlegare se face in 25 dimineata... asta ar insemna ca pana atunci tre sa tinem post... io azi nu am mancat nimic, pana la 3 la amiaza... apoi am taiat prajiturile, si am lins de pe cutit... nu mi-am dat seama...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
L-am visat pe Mos azi noapte venea tare de departe,cu un sac mare in spate sa aduca sanatate,deci asteapta-l ca el vine dar acum este la mine cu colinde de Craciun,va doresc un an mai bun si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina.Zurgalai si flori de gheata sa te bucure de viata.Craciun Fericit !!!
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
bamboletta spune:
Gata treaba...m-am facut frumoasa il astept pe mos craciun m-am imbracat in craciunita
Antonia a plecat cu colinda la bunici ...eu am fost cu ea la 3 vecine in bloc...sa vezi ce mandra era se mirau toti cum de stie colinda...am primit copii de 9-10 ani care se incurcau
Adriana-imi pare rau ca sunteti bolnaviori tocmai acummulta sanatate
Rodyk-super aveti si mos craciun adevarat
Crissy-grasunica
Oana-ce frumos e Matei
Otilia-Craciun Fericit !!!
Eladea-wow ce craciunel sexy tare frumosi baietii
Aelita-am patit-o si eu am gasit stampilata masa...lenjeria..sifonierul si nu stiam de unde e
off iar bolnaviori...multa sanatate cred ca de la gradinita i se trage
Victo-multa sanatate
merg sa vad ce fac sarmalutele
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
lalala13 spune:
Fetele sunt tare in urma cu cititul.Am intrat sa va zic Sarbatori Fericite!!!!
roxana ai incercat sa schimbi laptele? Am intalnit mamici care au avut problema asta si mancau la fel ca Theo.Eu sunt bucuroasa ca zi piciul a mancat tot ce i-am dat, mar cu biscuiti dimineat si 100 ml lapte, supa pasata cu carne si tot ce trebuie un castronel intreg, cereale cu galbenus seara si la 10 bagam 230 ml de lapte si gata. asta stie ca vine Mosu' la noapte si a fost cuminte. e prima zi xand papa asa bine. eu una nu prea msaor pireul sau marul sau cerealele. sper s nu fac grseli dar am boluri destul de mari
puup
laurika1982 spune:
Am intrat fuga fuga sa va urez Craciun fericit!!Sa vina Mosu numai cu bucurii, impliniri si multa intelegere iar picii vostri sa va faca cele mai fericite mamici din lume!!Va pupam mult de tot!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
Anne45 spune:
In seara de ajun va daruiesc o frumos colind care sa va incalzeasca sufletul si spiritul
Trei pastori se intalnira
Trei pastori se intalnira
Raza soarelui, floarea soarelu
Si asa se sfatuita:
Haideti fratilor sa mergem
Haideti fratilor sa mergem
Floricele sa culegem.
Si sa facem o cununa
Si sa facem o cununa
S-ompletim cu voie buna.
Si s-o ducem lui Cristos
Si s-o ducem lui Cristos
Sa ne fïe de folos.
La Multi Ani delfinbariu!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://erida.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
giorgia23 spune:
Am intrat si eu rapid...multumim din suflet pt urari
Larisa Ioana
Filip
Theodor Mihai
Raul
Mihai
Florentin Andrei
Shery si Matusa
Am fost si la mama.am venit incarcati...am imbract/o pe Antonia in craciunita si tata a luat/o sa/i colinde pe vecini...a facut si ceva banuti
L/am vazut pe sexy mosul Filip
VA UREZ SI EU CRACIUN FERICIT,PLIN DE SANATATE,FERICIRE SI PACE
mirela2 spune:
CRACIUN CU MULTE BUCURII !!!!!
pupici
+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 7z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult