Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Mycya spune:
sa imi fie rusinica
Antonia, Filip, Larisa, Theo, Raul, Mihai si Florentin - La multe lunite pui draguti!
Sheritra si matusa77- La multi ani dragi mamici, cu sanatate, impliniri si bucurii!
Ilinca multumesc mult scumpa , o primesc cu cel mai mare drag pozele sunt pe picasa oricum, eu am albumul privat si trebuie sa fii logata ca sa le poti vedea .
sunt rupta de oboseala. o ora m-am chinuit sa adorm fata fug sa mai pap ceva si dupa ma pun la un film langa sot
va pup si n buna
Mami de Andra Maria 02.08.2010
crispro spune:
A fost si la noi mosul, numai bine ca fix azi au venit pachetele de la mama, cu o gramada de jucarii faine pt Vlad... am mai primit si de la bunici o jucarie faina de la fisher price, un soi de ceainic ce canta, vorbeste, cu niste cuburi... de la mami tot de la fisher- o carticica ce vb, canta, o oglinda mare, faina, cu elefantel, ce se poate pune si la patut, sa se distreze copilul, si in masina, sa vezi cand esti la volan ce face copilul in scoica, sau pusa in fata lui cand scaunul e pus cu fata la sens... no, mai jucarele, mai pantalonasi, caciula... Sotul a fost foarte incantat de cd-urile mele, s-a bucurat de numa... am mai primit io niste ciorapi grosi, gen colanti, o pereche de manusi, o bluzita- rochita... a fost fain, am facut cateva poze, mai facem maine... A fost cel mai fain Craciun! Asta pt ca il am pe frumosul asta langa mine!!! E asa dulce! Sunt cea mai fericita!
MA duc la somn, ca a trecut de muuuult ora mea de culcare... Noapte buna!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Otiliav spune:
Bamboleta, tocmai am inchis si eu focul la cornulete. Au iesit bune bune, mai sunt doar cateva din prima tava, deh familie mare . Fug la baie si revin sa le dau prin zahar pe cele din cuptor si gata programul de azi.
Tii, am uitat sa adc cadourile de afara. Intai ele si dupa aceea baia.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 Sexy Santa...si fratiorul..;) LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
imi placeeee
ma inspir si eu si musai sa fac o sedinta foto "sexi Santa"
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
neata..ma bucur sa a venit mosu incarcat la voi :)
noi dupa cum ziceam l-am achizitionat pe I robot Rumba :) asa se mai ocupa si sotu de aspiratul casei :):)
multumim de urarile de insanatosire. Stefan e o idee mai binisor,dar cum a baut ieri multe lichide, asta noapte a facut pisu pe el..
dar incepe asta micu. cu toata jena, cred ca o sa ii trimit azi un mesaj dritei de fam. si poate m-o suna ea cd are 5 minute sa vb..caci cred ca e aceeasi viroza si la mihai, insa nu stiu dc ii pot da acelasi tratament. si mi-e groaza sa nu se inteteasca tusea. acum tuseste cam de 2 ori pe ora, dar asa a fost si la Stefan, si in 2-3 zile a ajuns de tusea nonstop.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ramonavlas spune:
Buna dimineata la Mos Ajun. Raisa a primit a gramada de jucarii, ustensile pt papa, hainitze, adidasi, chiar si cizmulite pt 2 ani. A fost cuminte, a ras la toata lumea. Am venit acasa la 24, a atipit pe masina dar cum am intrat in casa, s-a trezit.....asa ca inca o noapte nedormita.
Vremea e f urata la noi, a plouat toata noaptea. Cica de maine ninge iar. La amiaza mergem la mami si diseara vin fetele de la salon cu sotii lor la colindat .Asta e gasca cu care mergem peste tot.
carla_2008 spune:
neata fete,
CRAIUN FERICIT VA DORESC CACI ESTE UN CRACIUN SPECIAL,PRIMUL ALATURI DE PUII NOSTRI!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
paula_m spune:
Neata . A venit Mosul?
Am intrat doar sa va pun niste poze cu Craciunelul nostru Aici si aici, apoi plecam la colindat la bunici...
Va pupam
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
rodyka spune:
buna dimineata lui Craciun!! Craciun fericit, mamici dragi si delfinasi scumpi, alaturi de taticii cei iubitori...
noi am fost la nasi la colindat, unde ne-a gasit si moshu´, ocazie cu care ultimul dubiu al Mariei sa mosul e unul de-ai nostri mascat, s-a spulberat, asa cum ma asteptam deja de vreo 2 ani... dar a fost frumos, s-au bucurat toti de cadouri, Isa a primit un premergator de la nasi iar Maria un castel de printesa (care e inca in cutie, n.a impresionat-o ) si o cusca cu un catel inauntru si ustensile de veterinar, eu un robotel de bucatarie , tati un espresso de cafea, nasa o masina de cusut , nasul haine si fata nasilor diverse jucarii. apoi am venit la noi acasa, unde mosul deja fusese si lasase alte cadouri sub brad: pentru Isa o carticica plasticata, jucarii cu cheita ptr baie, un carusel de la care nu si-a mai luat ochii; Maria o clinica veterinara cu ambulanta (zgomotoasa si luminoasa) si toate celelalte dotari, inclusiv animalutele Little Pet Shop; nasul o undita, nasa un mp3, fata nasilor un set de animale LPS si un parfum de copii, tati o inimioara s-o puna in masina, o lampa cu fibra optica si un parfum, iar eu produse cosmetice (ca tot ma plangeam ca nu mai am din alea care imi placeau mie )... ce mai, a fost super! eu am trait insa mai putin intensitatea momentelor, ca eram cu camera in mana atenta la unii si pierzand detalii de la altii... asta e, primul Craciun trebuia sa ramana pe pelicula!
si sa va colindam live si sa va aratam cateva poze cu moshu´
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
coteasca spune:
Neatza dragi mamici!!! Intru si eu un pic sa va urez UN CRACIUN CAT MAI FERICIT SI CAT MAI BOGAT, PLIN DE DARURI FRUMOASE!!!
Noi suntem bine, tot la Arges la bunici, timpul e destul de nasol in sensul ca ploua, dar asteptam si zapada.
Va pupic dragi mamici!!!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE