Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
marryan spune:
Fetelor am o intrebare, e musai de te doara sinii asa ca ininte de ciclu tot timpoul, sau este o perioada in care ei isi dau drumul apoi iar incep sa doare, la mine au ramas umflatei dar nu ma mai dor asa de tare si am inceput sa mi fac griji.
eu continui sa mi masor temperatura bazala si e incontinare 37.5, sunt la prima sarcina si sunt cam panicoasa de felul meu.
Multumesc si sarbatori fericite tuturor!!!!
Maria
4+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
pufi79 spune:
buna dimineata dragelor, raportez ultima zi de munca si un mini concediu de 5 zile .
Eu n-am pus inca caruciorul albastru la semnatura pentru ca nu mi-a confirmat 100%, in 7 ianuarie cand merg sper sa-mi poata spune sigur.
Sanii si pe mine m-au durut tare la inceput, defapt ma ardeau, si mai ales cand ma ridicam din pat ii simteam grei si durerosi. Acum sunt super ok, cresc dar nu dor deloc. Deci stai linistita marryan
.....viata este acolo unde te regasesti.......
13+ Doamne ai grija de noi
marryan spune:
multumesc pufi, eu ii simt dar nu asa de tensionati si deja incep sa este o sarcina obtinuta fr greu dupa 6 ani de chin off, sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fie doar sperietura mea.
Maria
4+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
pufi79 spune:
o sa fie bine ai sa vezi , mai bine incerci sa te linistesti si sa te bucuri de momentele astea unice. Pe de alta parte te inteleg perfect, cred ca toate am avut momentele noastre de panica mai ales ca ne dorim din suflet toate acesti puiuti si tocmai de aceea te sfatuiesc sa incerci sa te linistesti si sa nu mai cauti semne, lasa sa mearga totul de la sine, Dumnezeu are grija de sambureii nostri.
.....viata este acolo unde te regasesti.......
13+ Doamne ai grija de noi
omibaba spune:
Fetelor sunt ingrijorata.
Azi am luat rezultatele analizelor de la laborator.
Dupa cate am inteles eu de acolo sunt anemica si saraca in fier.
Dar cel mai tare ma ingrijoreaza RH negativ.
Cand am vazut pe hartie RH negativ mi s-a pus un nod in gat si imi venea sa plang. Ce ma fac acum?
Sunt foarte ingrjiorata, abia astept sa vorbesc cu medicul. Pana atunci nu am liniste.
Sper ca bebe sa fie bine chiar daca eu sunt anemica si negativa. Nu vreau Doamne fereste sa i se intample ceva.
A, ieri mi-am anuntat sefa si colegii. Doamne ce emotii am avut. Bine ca am scapat de grija asta.
Dar acum copilul e cel mai important. Imi doresc sa fie bine si ca defectele mele sa nu il/o afecteze pe el/ea.
nebunica-zapacica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui omibaba Fetelor sunt ingrijorata. Azi am luat rezultatele analizelor de la laborator. Dupa cate am inteles eu de acolo sunt anemica si saraca in fier. Dar cel mai tare ma ingrijoreaza RH negativ. Cand am vazut pe hartie RH negativ mi s-a pus un nod in gat si imi venea sa plang. Ce ma fac acum? Sunt foarte ingrjiorata, abia astept sa vorbesc cu medicul. Pana atunci nu am liniste. Sper ca bebe sa fie bine chiar daca eu sunt anemica si negativa. Nu vreau Doamne fereste sa i se intample ceva. A, ieri mi-am anuntat sefa si colegii. Doamne ce emotii am avut. Bine ca am scapat de grija asta. Dar acum copilul e cel mai important. Imi doresc sa fie bine si ca defectele mele sa nu il/o afecteze pe el/ea. |
Pentru anemie iei vitamine, supliment de fier si se rezolva, nu te ingrijora, iar pentru RH negativ aici sunt o multime de fete care au si care iti vor spune ce ai de facut...daca ai putintica rabdare o sa vezi ca sfaturile vor veni..
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 8+
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui omibaba Fetelor sunt ingrijorata. Azi am luat rezultatele analizelor de la laborator. Dupa cate am inteles eu de acolo sunt anemica si saraca in fier. Dar cel mai tare ma ingrijoreaza RH negativ. Cand am vazut pe hartie RH negativ mi s-a pus un nod in gat si imi venea sa plang. Ce ma fac acum? Sunt foarte ingrjiorata, abia astept sa vorbesc cu medicul. Pana atunci nu am liniste. Sper ca bebe sa fie bine chiar daca eu sunt anemica si negativa. Nu vreau Doamne fereste sa i se intample ceva. A, ieri mi-am anuntat sefa si colegii. Doamne ce emotii am avut. Bine ca am scapat de grija asta. Dar acum copilul e cel mai important. Imi doresc sa fie bine si ca defectele mele sa nu il/o afecteze pe el/ea. |
Anemia se va rezolva cu un supliment de fier. Oricum trebuia sa iei incepand cu trimestrul 2 de sarcina
Rh-ul negativ este ingrijorator intr-adevar dar nu foarte de speriat.
Eu am Rh negativ, fetita mea are Rh pozitiv. Inainte sa raman insarcinata cu ea, am pierdut o sarcina, ceea ce implica un si mai mare risc. Dar toate au mers foarte bine, mi-am facut titrari de anticorpi toata sarcina si n-au aparut. Sper sa decurga la fel si de data aceasta.
Chiar daca apar anticorpi se gasesc solutii, exista un fel de vaccin care se face in sapt 28.
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
omibaba spune:
Nu pot sa ma linistesc pana nu vorbesc cu medicul.
Dar poate dupa ce vorbesc cu el ma voi ingrijora si mai tare, cine stie, depinde de situatie.
Am o cunostinta ca din aceasta cauza a pierdut deja doua sau trei sarcini si mi-e frica sa nu mi se intample si mie asa ceva.
Desi pana acum totul e bine: nu tu greturi, varsaturi sau alte simptome grozave, somnolenta si mirosurile ma sacaie cateodata (oricum de cand ma stiu sunt sensibila la mirosuri).
Doamne ajuta-ne.
10 +
adra_bell spune:
gandeste pozitiv! Sotul ce Rh are? Poate si copilul va avea tot negativ.
Sau, uite, ma cunosti pe mine, am nascut in s40 un copil sanatos.
Mai ales daca esti la prima sarcina nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Stiu cat de greu este si cu ce stres traiesti, eu il innebuneam pe bietul doctor, omul imi spune ca uite ti-a iesit bine titrarea si eu eram cu lacrimi in ochi ca poate data viitoare nu o sa mai fie asa de bine. Acum imi pare rau, am trait toata sarcina sub un stres enorm si nu m-am putut bucura cum trebuie
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Amaia spune:
Lissa, am incercat sa iti trimit PM dar imi spune ca nu accepti asa ceva. Cat despre lista, daca e cea de pe prima pagina a acestui subiect, nu m-am regasit inca acolo. Probabil ca la aia trebuia sa ma uit, nu? Abia ieri mi-am facut cont aici si inca incerc sa ma desmeticesc cu optiunile acestui site.
Si acum am si eu o ingrijorare destul de mare. Tocmai ce m-am intors de la doctor, de la urgente, din cauza unor scurgeri maronii care se incapataneaza sa apara si sa imi dea palpitatii. Bebe e ok, i-am ascultat azi inimioara din nou, cervixul pare a fi curat dar inauntru inca mai e aceasta sangerare maronie. Mi-a recomandat sa iau in continuare Cyclogest (iau inca din 5 decembrie cand am avut prima oara aceasta problema) si concediu medical 2 saptamani..Ati mai avut careva aceasta problema? Nu se stie sigur de la ce e..poate un hematom in spatele saculetului...desi sunt in a 11-a saptamana mi-a spus ca un risc exista inca pentru sarcina atat timp cat am aceste scurgeri. Incerc sa imi fac curaj dar va spun sincer ca am momente in care ma apuca disperarea. Daca v-ati confruntat cu aceasta problema, dati-mi un semn,va rog! Va multumesc!