Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabiana_25 spune:

Voi nu faceti nimic pana in trimestrul al doilea???
Eu cred ca nu e nici o problema atata timp cat nu e prea salbatic.
Cat despre dublu si triplu test consider ca sunt foarte importante.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Mai fetelor chiar ca m-am prostit detot
Oanamares s-a referit la dans si eu am inteles altceva cu dansu adica cu sotu mi-am baut mintile
Se vede ca imi lipseste
Dar cred ca ma intelegi nu?

11+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

FETELOR, FETELOR, MA REFEREAM LA "A DANSA"! Stiti voi, pe muzica!!

V-ATI DAT DE GOL,GATA!!!! VAD CA LIBIDOUL E SUUUUS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabiana_25 spune:

A la dans....da voi dansa cu siguranta bb trebuie sa invete cateva miscari pana vine pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna gravidute.. Vin si eu cu o intrebare. Ama avut ultimul cm pe 18 noi. Sarcina nu a fost una planificata si dorita ci una intimplata cu metoda calendarului. In fine, dupa indelungi dezbateri, hotarim ca 2 copii sunt suficienti (avem 2 fetite de 5 si 2 ani ) si mergem pe 22 dec. la Marie Stops sa facem chiuretaj. Acolo doc. zice ca nu se vede nimic in uter, ca poate sa fie si extrauterina, sa mai astept 1 sapt. si sa mergem iar. Cu 1 zi inainte de chiuretaj ne hotarim ca facem fata la inca un copil si decidem sa-l pastram. Acum vine si hiba..in luna noi-dec am luat cu nemiluita pastile: luivac, cipriniol, augmentin de 1 gr, aulin, nurofen, baracca, etc. Basca de asta, nu stiu exact cind s*-a produs ovulatia si conceptia. La celelalte 2 fetite stiu ca am ovulat prin ziua 13-15, deci stiu cam cind s-a produs conceptia. Acum noi am prestat pina in ziua 7 a cm si doar cu 8 zile inainte de cind ar fi trebuit sa imi vina cm, fara prezervativ. In rest, pe perioada care eu o consideram cu ovulatie, numai cu prezervativ. Deci nu stiu momentul conceptiei. Merg azi la Medcenter si fac eco transvaginala. Mi se zice soarcina f. mica, se vede numai endometru de 2,4 mm..nimic embrion in rest. Imi zice sa fac luni si mirecuri BHCG si apoi pe 6 ian. inca o eco transvaginala. Mi se spune ca poate sa fi fost si o ovulatie tirzie, dar se poate sa fie si o sarcina op. in evolutie. Simt ca o iau pe aratura cu atita asteptare, mai ales ca nu stiu cum stai. Tot o distractie pe capul meupina dupa Revelion. Intrebare: pentru cele cu cm regulat, cind ati facut prima eco transvaginala si ce s-a vazut...ma refer la sac, embrion! A-2a intrebare: se poate sa fie vorba de o ovulatie tirzie din cauza tonelor de medicamente pe care le-*am luat?? Him!
Sarcina usoara in continuare pentru toate. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Buna gravidute.. Vin si eu cu o intrebare. Am avut ultimul cm pe 18 noi. Sarcina nu a fost una planificata si dorita ci una intimplata cu metoda calendarului. In fine, dupa indelungi dezbateri, hotarim ca 2 copii sunt suficienti (avem 2 fetite de 5 si 2 ani ) si mergem pe 22 dec. la Marie Stops sa facem chiuretaj. Acolo doc. zice ca nu se vede nimic in uter, ca poate sa fie si extrauterina, sa mai astept 1 sapt. si sa mergem iar. Cu 1 zi inainte de chiuretaj ne hotarim ca facem fata la inca un copil si decidem sa-l pastram. Acum vine si hiba..in luna noi-dec am luat cu nemiluita pastile: luivac, cipriniol, augmentin de 1 gr, aulin, nurofen, baracca, etc. Basca de asta, nu stiu exact cind s*-a produs ovulatia si conceptia. La celelalte 2 fetite stiu ca am ovulat prin ziua 13-15, deci stiu cam cind s-a produs conceptia. Acum noi am prestat pina in ziua 7 a cm si doar cu 8 zile inainte de cind ar fi trebuit sa imi vina cm, fara prezervativ. In rest, pe perioada care eu o consideram cu ovulatie, numai cu prezervativ. Deci nu stiu momentul conceptiei. Merg azi la Medcenter si fac eco transvaginala. Mi se zice sarcina f. mica, se vede numai endometru de 2,4 mm..nimic embrion in rest. Imi zice sa fac luni si mirecuri BHCG si apoi pe 6 ian. inca o eco transvaginala. Mi se spune ca poate sa fi fost si o ovulatie tirzie, dar se poate sa fie si o sarcina op. in evolutie. Simt ca o iau pe aratura cu atita asteptare, mai ales ca nu stiu cum stau. Tot o distractie pe capul meupina dupa Revelion. Intrebare: pentru cele cu cm regulat, cind ati facut prima eco transvaginala si ce s-a vazut...ma refer la sac, embrion! A-2a intrebare: se poate sa fie vorba de o ovulatie tirzie din cauza tonelor de medicamente pe care le-*am luat?? Him!
Sarcina usoara in continuare pentru toate. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna loren@. din cate ai scris tu eu tind sa cred ca ai avut ovulatie tarzie, tocmai de aceea nu se vede mai nimic. Priam echo pe care am facut-o a fost la 5s si 3 zile si s-a vazut camera gestationala de 3 mm, un minuscul sac vitelin si atat!
Dupa UM a ta ai avea 5 saptamani si ceva e normal sa nu se vada ina..Chiar si cu ovulatia in timpul prevazut ai fi putut sa ramai .. stii cred ca spermatozoidul traieste mai multe zile in corpul nostru. eu am ramas cu gura cascata zilele trecute am citit ca s-a obtinut o sarcina cu spermatozoid de 8 zile in corp!!!
MAi tarziu cand va fi un pic mai maricel iti va putea spune in functie de dimensiuni data aproximativa a conceptei, dar nu t invat u pe tine astea ca tu deja a i 2 experiente , eu is deabia la prima
Ma bucur ca ati hotarat sa patrati copilul , este un dar de la Dumnezeu.Eu sunt a 3 a in familie si mama la fel nu era prea incantata canda ramas .. si pana la urma m-a tinut si crede-ma ca eu i-am alinat cel mai mult sufletul de-a lungul vietii ...
Hai ca ma lungesc sa Dea Domnul sa fie totul bine si sa ai un bebe sanatos!

11+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nu ma dati disparuta dar am musafiri si nu pot sta. ROG fetele noi sa imi trimita PM sa le adaug pe listuta.
Pupici la toate!!!

Mama de Ana si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

hai ca am luat pagina de pagina si am facut lista la zi(sper),cine nu se vede sa imi dea un ghiont sau un PM.

intrebare:sunteti de acord sa punem pentru bebe fetita si pentru baietel???

pentru cine intreba cum se pune la semnatura .se merge la contul meu,profilul personal,alte optiuni si la semnatura scrieti [fetitza] pentru fata si [baitzel] pt baiat FARA Z

dacva vreti sa stim care ce are,va rog sa imi reimprospatati memoria cu sexul copiilor pt cele caRE au aflat

multumesc!

Mama de Ana si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Lissa, eu te intrebam cum sa pun la semnatura caruciorul albastru si acum vreau sa vad daca am reusit
Merci frumos

12+

Mergi la inceput