Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Amaia spune:
Buna ziua tuturor si bine v-am gasit! Este prima mea zi pe acest forum si, avand in vedere ca DPN ar fi 20.07.2011, m-am gandit ca prima mea postare sa fie aici . Sunt multe informatii si ma simt ca o sugativa, nu mai stiu pe unde sa mai citesc si prin ce sectiuni sa mai haladui. Sunt la a doua sarcina dar cum e la 13 ani distanta de prima nu-mi mai amintesc mai nimic, sunt speriata si spaima e accentuata de faptul ca nici macar nu ma aflu in tara mea. Dar speram sa fie totul bine pana la capat...va doresc ceea ce-mi doresc si mie..sarcina usoara, fara probleme si mult curaj!
Va imbratisez cu drag!
lulusor77 spune:
Buna fetele!
Merci de raspunsuri, m-ati mai linistit.
Pufi, m-au dat lacrimile cand am citit episodul tau de la eco, abia astept si eu acest moment.
Am vazut ca vorbiti de Bi Test si Triplu test? Voi de ce le faceti? Asa v-a recomandat medicul sau e alegerea voastra? Eu parca nu le-as face, nu vreau sa ma sperii degeaba in cazul in care testele nu ies bine iar bebele sa fie totusi ok. Nu stiu ce sa fac, m-ar ajuta parerile voastre.
Multumesc mult!
Va pupacesc!
lulusor77 8+
pufi79 spune:
lulusor mie mi-a recomandat dr bitestul, eu am stat in dubii daca sa-l fac sau nu insa sotul a zis ca nici nu vrea sa auda ca nu fac.......Astept si rezultatele la sange insa la masuratori translucenta nucala a iesit de 1.4 mm ceea ce e bine, am inteles ca e mult mai mare in caz de doamne fereste sindrom down.
Nu stiu daca cineva ar putea sa te sfatuiasca in aceasta privinta, trebuie sa fie decizia ta si a sotului ca sa fiti voi impacati mai apoi.
.....viata este acolo unde te regasesti.......
12+ Doamne ai grija de noi
lulusor77 spune:
Oana, eu l-am intrebat pe medic despre masaj, si a zis ca daca vreau sa fac, atunci sa fie facut foarte usor. Maseurul meu insa mi-a spus ca are o clienta in ultimul trimestru la care-i face masaj. Nu cred asadar ca-i interzis, cel mai bine spune-i maseozei ca esti insarcinata si ea va sti ce fel de masaj sa-ti faca.
lulusor77 8+
Oanamares spune:
Lulusor, si maseusa mea are o clienta in luna a 7-a careia ii face masaj,dar nu stiam daca in primul trimestru se poate.
Cat despre efort, voi cum va protejati acum, in primul trimestru?
Eu incerc sa stau cat mai mult in pat sau pe scaun,sa nu ridic,sa nu ma aplec f mult,sa nu fac miscari bruste.Dar cu dansul de facem? "Jucam" ceva de Revelion,sau stam cumintele?
sdcristian spune:
e voie masajul, sunt cateva zone care nu trebuie atinse ca pot declansa contractii. astea doar in timpul travaliului...
eu fac baie in cada, cu apa potrivit de calda, nu suport sa fac dus
la noi nu se face bitest, nu este laborator sa il faca, o sa masuram doar translucenta si gata
mama de Carol (29.12.2008) si 11+
Roberta84 spune:
Mie nu mi-a recomandat medicul bitestul si nici nu am degand sa il fac.
Ba vad ca voi vb de eco morfologica la 12 saptamani ? ca mie mi-a dat trimitere sa o fac in saptamana 21, adica prin martie. pana atunci dupa parerea doctoritei e ok. Dar eu nu am stare si o sa mai fac una la privat prin ianuarie.
Cat despre efort ... rauuuu tare la mine ca inca merg la servici si cat m-as feri tot mai fac efort desi sotu e in coasta mea mereu( lucram impreuna) si nu ma lasa sa pun mana pe nimic. Iar cu dansu... mai pe langa si o rezolvam noi cumva sotu a zis ca isi scoate parleala in trimestru al2 lea dar mie cred ca si atunci imi va fi frica
11+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Roberta84 spune:
pufi felicitari pt ecografie!! ce emotionant!!
din ce in ce mai multi baietei...sa de-a Dumnezeu sa vad si eu fetita in curand
11+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
pufi79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roberta84 sotu a zis ca isi scoate parleala in trimestru al2 lea dar mie cred ca si atunci imi va fi frica 11+ Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! |
, asa spera si sotul ca a citit el undeva ca din trimestrul 2 libidoul gravidelor creste foarte tare , si tot asteapta .......si tot asteapta
.....viata este acolo unde te regasesti.......
12+ Doamne ai grija de noi