Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. Ma primiti si pe mine in odiseea voastra? Data probabila a nasterii e pe 7 septembrie dar pe voi v-am mai citit si v-am mai scris. Va pup.

In curand si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Fetelor sunt ingrijorata.
Azi am luat rezultatele analizelor de la laborator.
Dupa cate am inteles eu de acolo sunt anemica si saraca in fier.
Dar cel mai tare ma ingrijoreaza RH negativ.
Cand am vazut pe hartie RH negativ mi s-a pus un nod in gat si imi venea sa plang. Ce ma fac acum?
Sunt foarte ingrjiorata, abia astept sa vorbesc cu medicul. Pana atunci nu am liniste.
Sper ca bebe sa fie bine chiar daca eu sunt anemica si negativa. Nu vreau Doamne fereste sa i se intample ceva.

A, ieri mi-am anuntat sefa si colegii. Doamne ce emotii am avut. Bine ca am scapat de grija asta.

Dar acum copilul e cel mai important. Imi doresc sa fie bine si ca defectele mele sa nu il/o afecteze pe el/ea.

dar sotul tau ce rh are ??daca are rh negativ ca si tine nu ai nici o problema pt ca o sa aiba bb rh negativ ,iar rh negativ respinge doar rh pozitiv..daca sotul are rh pozitiv atunci trebuie sa faci anticorpi am inteles..la mine sotul are rh negativ si eu pozitiv si nu a fost nevoie de anticorpi..sper ca m-am exprimat corect

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 12+ )multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Nu stiu ce Rh are sotul meu, n-am idee.
Daca zici ca e mai bine sa fie si el cu negativ atunci poate inca mai am o sansa de a avea putina liniste.
Urmeaza sa faca si el o serie de analize.

Srangem pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Buna dimineata!
Vad ca pe masura ce trece timpul ne stresam din ce in ce mai tare, in loc sa fim mai relaxate, desi ne apropiem de semestrul 2 si sansele de a avea surprize neplacute scad pe zi ce trece. Stiu ca e foarte usor de dat sfaturi, eu insami sunt o pesimista, in continuare fara niciun simptom si simt ca innebunesc uneori ca mai sunt 2 sapt. pana la urmatorul control. Pentru ce medicul meu pleaca din tara, voi face morfofetala la 13 sapt. si 3 zile.
Pufi, felicitari pentru baietel, sa dea DD sa fie sanatos tun si asta doresc de fapt, tuturor mamicilor care asteapta un bebe din odiseea noastra si nu numai.
In legatura cu dublu si triplu test, eu nu vreau sa fac niciunul pentru ca am curaj sa fac amniocenteza, in caz ca nu ar iesi bine analizele. Desi, riscurile de a pierde sarcina sunt mici, totusi exista. Chiar recent am aflat de o mamica care a avut nefericirea sa treaca prin aceasta experienta neplacuta. Cred ca fiecare face ce simte sau ce crede ca e mai bine pentru binele copilului si implicit al intregii familii.
stiti cumva pana cand trebuie sa luam acid folic?

Maria (27 nov. 2007) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Omibaba, imi pare rau sa aud ca ai rh negativ, Eu nu te pot ajuta pentru ca nu m-am confruntat cu o asemenea problema. Am avut o colega de servici care a nascut 2 gemeni fara probleme. Si mai stiu ca imediat dupa ce nasti trebuie sa ti se faca un anumit vaccin, in caz ca iti vei mai dori un bebe pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

BUna fetele! Am revenit si eu in forta dupa vreo 3 zile in care am fost plecati pe la parinti.
Am mancat zilele astea ....gramada...; mi-a fost rau dar nu m-am lasaat si asa ca m-am intors cu vreo juma' de kil in plus

Bun venit noilor burtici si multa sanatate!

Acum am inceput pregatirile pt revelion,chiar daca (in principiu) o sa-l facem acasa in varful patului .
Zicea cineva (parca dya) ca ar fi mancat pepene verde ...si eu la fel.Am fost cat pe-aci sa-mi iau unul aseara, dar mi-a fost teama ca no o sa aiba gustul ala bun de pepene de vara,si am zis ca decat sa dau 40 ron pe unul de 4 kg,mai bine ma duc sa beau o cana de apa

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Citat:

Daca zici ca e mai bine sa fie si el cu negativ atunci poate inca mai am o sansa de a avea putina liniste.

Omibaba, eu am RH negativ si sotul meu RH pozitiv. Crede-ma, chiar NU AI DE CE SA ITI FACI PROBLEME!!!! Sunt in aceeasi situatie ca si tine si nu suntem expuse la nici un pericol.In saptamana 28 trebuie sa facem un vaccin,iar la nastere, daca bb are RH pozitiv, mai facem unul,iar daca are tot RH negativ ca si mama nu mai faci vaccinul si ramai cu el cumparat (e 700 lei).
Am 2 vecine in aceeasi situatie care au nascut acum 1 an.Copilul uneia a avut pozitiv si a facut ea vaccinul si la nastere, iar al celeilalte l-a avut negativ si nu a mai fost nevoie de vaccinare.
Te stresezi degeaba, stresezi si copilul si, Doamne ferest!, mai afectezi si sarcina cu stresul prin care treci.Aici e de fapt situatia care ar trebui sa te ingrijoreze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Citat:

Omibaba, eu am RH negativ si sotul meu RH pozitiv. Crede-ma, chiar NU AI DE CE SA ITI FACI PROBLEME!!!! Sunt in aceeasi situatie ca si tine si nu suntem expuse la nici un pericol.In saptamana 28 trebuie sa facem un vaccin,iar la nastere, daca bb are RH pozitiv, mai facem unul,iar daca are tot RH negativ ca si mama nu mai faci vaccinul si ramai cu el cumparat (e 700 lei).
Am 2 vecine in aceeasi situatie care au nascut acum 1 an.Copilul uneia a avut pozitiv si a facut ea vaccinul si la nastere, iar al celeilalte l-a avut negativ si nu a mai fost nevoie de vaccinare.
Te stresezi degeaba, stresezi si copilul si, Doamne ferest!, mai afectezi si sarcina cu stresul prin care treci.Aici e de fapt situatia care ar trebui sa te ingrijoreze!!!!

eu am facut vaccinul dupa nastere, se face la maxim 72 de ore, dar nu l-am cumparat, este gratuit

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Buna dimineata!
Vad ca pe masura ce trece timpul ne stresam din ce in ce mai tare, in loc sa fim mai relaxate, desi ne apropiem de semestrul 2 si sansele de a avea surprize neplacute scad pe zi ce trece. Stiu ca e foarte usor de dat sfaturi, eu insami sunt o pesimista, in continuare fara niciun simptom si simt ca innebunesc uneori ca mai sunt 2 sapt. pana la urmatorul control. Pentru ce medicul meu pleaca din tara, voi face morfofetala la 13 sapt. si 3 zile.
Pufi, felicitari pentru baietel, sa dea DD sa fie sanatos tun si asta doresc de fapt, tuturor mamicilor care asteapta un bebe din odiseea noastra si nu numai.
In legatura cu dublu si triplu test, eu nu vreau sa fac niciunul pentru ca am curaj sa fac amniocenteza, in caz ca nu ar iesi bine analizele. Desi, riscurile de a pierde sarcina sunt mici, totusi exista. Chiar recent am aflat de o mamica care a avut nefericirea sa treaca prin aceasta experienta neplacuta. Cred ca fiecare face ce simte sau ce crede ca e mai bine pentru binele copilului si implicit al intregii familii.
stiti cumva pana cand trebuie sa luam acid folic?

Mariaruxi, de ce esti pesimista? Vrei sa atragi raul spre tine? Vad ca nu esti la primul bb si tot esti ff stresata, dar noi, care suntem la primul? Daca vei continua sa fi pesimista nu cred ca iti va fi bine si se va adeveri de ceea ce ti-e frica.Gandeste pozitiv, totul va fi bine pt ca asa trebuie sa fie. Eu te inteleg perfect pt ca am si eu momente din astea de stres si neliniste, dar invat sa ma controlez si sa constientizez ca nu imi fac bine mie avand atatea griji nefondate pe cap.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Citat:

eu am facut vaccinul dupa nastere, se face la maxim 72 de ore, dar nu l-am cumparat, este gratuit

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Eu stiu de la vecinele mele care l-au cumparat si l-au cautat ceva pt ca nu prea se gaseste. Asta conteaza mai putin, ceea ce este important e ca Omibaba nu a are de ce sa isi faca griji.

Mergi la inceput