Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Trist... foarte trist... si ce ma intristeaza cel mai rau e lipsa oricarei urme de remuscare din mesaj... bine ca am scapat io, ca a murit un copil nu mai conteaza... La Multi Ani, fetelor... Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
probabil pentru ca sunt fericita ca fata mea nu va trebui sa cresca fara mama si ca inca am sansa ca in viitor sa-i pot oferi o suriara sau un fratior fara sa ma intreb daca aia va fi ultima zi in care o tin in brate...
sper din suflet ca nimeni sa nu trebuiasca sa treaca prin asa ceva sau sa ia o astfel de decizie.. nu toate avem o viata perfecta si nu toate ne permitem sa avem multi copii, putem doar spera ca in viitor sa ne putem permite sa le oferim putin mai mult decat minimul necesar, si sa nu mai fim nevoiti sa alegem intre ai cumpara cateva mere sau o jucarie de Craciun
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iliraluca spune:
Eu mai multa rautate ca aici nu am vazut!!! Incepusem sa intru selectiv, din anul ce vine nu o sa mai intru deloc.
Feeteeeloooor!!! Pacat!
dayanara spune:
citat din mesajul lui iliraluca Eu mai multa rautate ca aici nu am vazut!!! Incepusem sa intru selectiv, din anul ce vine nu o sa mai intru deloc. Feeteeeloooor!!! Pacat! Ileana si Kira Maria (11.03.2010) poze |
stai fata, inca n-ai vazut nimic :))))))
sanzi spune:
Buna! Nu am reusit sa scriu in perioada Craciunului, dar v-am citit si am vazut poze cu Craciunei frumosi si Craciunite minunate.
Bluekidoo, ma bucur ca esti sanatoasa, si Tanyei tale scumpe.
Stanucel, eu ies cu ea afara cam 30 minute zilnic. Cel mai frig a fost la munte, acum 2 saptamani, -10 grade erau, dar nu a avut nimic. O relaxeaza foarte mult aerul de afara, e mult mai calma si cuminte dupa plimbare. Multi pupici, intotdeauna am apreciat cat de puternica esti si stiu ca vei avea cel mai frumos revelion cu printesa ta, asa, intre voi, fetele.
Briza, multa sanatate alor tai, bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav. Sper ca doarme Eric pana acum si tu inchei anul frumos...
Aa, si felicitari pentru primul MAMA!!!
Kossir, pupici Sofiei, ma bucur ca e ok dupa cazatura. Sper sa pui pozele oricum, nu conteaza calitatea, ai ce arata acolo.
cHILD, sanatate multa lui Albert, ce de dintisori o sa aveti ! Noi tot cu un colt am ramas.
Ioanaa, mi-au placut mesajele tale, pline de optimism. Vad ca Alex e un istet, ii place sa invete. Distractie placuta de Revelion!
Ileana, sa nu inchei anul suparata pe fete! Eu dupa mesajul Rebianei m-am hotarat sa vad numai ce e mai bun la fiecare, ce nu imi place, nu bag in seama. si sper sa te mai citesc pe aici.
Gata, fug la somn, va urez UN AN NOU FERICIT! Sa avem parte de tot ce e mai bun, alaturi de iepurasii nostri frumosi.
bluekidoo spune:
Delia imi cer scuze ca ti-am vorbit asa... dupa cum spuneam mai devreme trec printr-o perioada tensionata, intru dintr-un doliu in altu.. asta e viata...
nu ai vazut nici un pic de remuscare in mesajul meu?? asa este!!! cand viata se rezuma la a te chinui sa iesi dintr-o goapa ca sa cazi in alta, sau cand mai faci cativa pasi spre suprafata iti cade un nou bolovan in cap ca sa te dea mai in spate, cand cei pe care ani intregi i-ai considerat prieteni nu se mai obosesc nici macar sa iti dea un telefon sa iti spuna la multi ani sau sa iti raspunda la telefon cand vrei sa le urezi tu, doar pentru ca au gasit o partenera/partener cu bani iar tu ai devenit prea sarac ca sa le meriti prietenia, cand cei care te apreciaza pentru ceea ce esti se duc, iar ceea ce numeai odata trai decent acum este o speranta de viitor, inveti sa te bucuri de cea mai mica raza de lumina care o vezi pe drum... Daca n-as face asta nu m-as putea bucura nici macar de minunea de copil pe care o am si care de fapt e singura care reuseste sa ne aduca zambetul pe buze si sa dea sens vietii... Te intreb pe tine in calitate de mama: tu ce ai face daca medicii te-ar pune sa alegi intre a renunta la o sarcina relativ mica sau la viata? Ai pastra sarcina sau viata ta pentru ati putea creste copiii in continuare? Eu am ales sa acord ficei mele sansa de a creste intr-o familie, de a simti dragostea mamei ei nu de a o cunoaste doar din poze.. Nu am avut puterea de a juca alba-neagra cu viata mea si viitorul copilului meu...judeca-ma pentru asta... Nu te pun sa incerci sa privesti un pic lucrurile din punctul meu de vedere sau sa te pui putin in locul meu pentru ca nu doresc nimanui asta.. pentru unii dintre noi viata nu este dreapta, trebuie sa invatam sa ne bucuram de ceea ce avem...
Iti doresc sa fi in continoare sanatoasa si puternica sa te ocupi de copiii aia minunati pe care ii ai si sa nu ajungi vreodata sa intelegi din experienta personala ceea ce spun eu aici ci sa privesti asta ca pe fabulatiile unei insensibile care nu stie sa apregieze minunea sarcinii, sau a copilului din pantecul ei.
De asemenea, sa ne ajute dumnezeu ca asta sa fie ultimul mesaj de genul asta si nici una dintre noi sa nu mai fie nevoita sa mai experimenteze astfel de situatii. Sa avem copiii, familiile sanatoase, sa fim si noi sanatoase, iar mesajele ce vor curge pe acest forum sa fie vesele si numai cu vesti bune..
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
citat din mesajul lui bluekidoo Delia imi cer scuze ca ti-am vorbit asa... dupa cum spuneam mai devreme trec printr-o perioada tensionata, intru dintr-un doliu in altu.. asta e viata... nu ai vazut nici un pic de remuscare in mesajul meu?? asa este!!! cand viata se rezuma la a te chinui sa iesi dintr-o goapa ca sa cazi in alta, sau cand mai faci cativa pasi spre suprafata iti cade un nou bolovan in cap ca sa te dea mai in spate, cand cei pe care ani intregi i-ai considerat prieteni nu se mai obosesc nici macar sa iti dea un telefon sa iti spuna la multi ani sau sa iti raspunda la telefon cand vrei sa le urezi tu, doar pentru ca au gasit o partenera/partener cu bani iar tu ai devenit prea sarac ca sa le meriti prietenia, cand cei care te apreciaza pentru ceea ce esti se duc, iar ceea ce numeai odata trai decent acum este o speranta de viitor, inveti sa te bucuri de cea mai mica raza de lumina care o vezi pe drum... Daca n-as face asta nu m-as putea bucura nici macar de minunea de copil pe care o am si care de fapt e singura care reuseste sa ne aduca zambetul pe buze si sa dea sens vietii... Te intreb pe tine in calitate de mama: tu ce ai face daca medicii te-ar pune sa alegi intre a renunta la o sarcina relativ mica sau la viata? Ai pastra sarcina sau viata ta pentru ati putea creste copiii in continuare? Eu am ales sa acord ficei mele sansa de a creste intr-o familie, de a simti dragostea mamei ei nu de a o cunoaste doar din poze.. Nu am avut puterea de a juca alba-neagra cu viata mea si viitorul copilului meu...judeca-ma pentru asta... Nu te pun sa incerci sa privesti un pic lucrurile din punctul meu de vedere sau sa te pui putin in locul meu pentru ca nu doresc nimanui asta.. pentru unii dintre noi viata nu este dreapta, trebuie sa invatam sa ne bucuram de ceea ce avem... Iti doresc sa fi in continoare sanatoasa si puternica sa te ocupi de copiii aia minunati pe care ii ai si sa nu ajungi vreodata sa intelegi din experienta personala ceea ce spun eu aici ci sa privesti asta ca pe fabulatiile unei insensibile care nu stie sa apregieze minunea sarcinii, sau a copilului din pantecul ei. De asemenea, sa ne ajute dumnezeu ca asta sa fie ultimul mesaj de genul asta si nici una dintre noi sa nu mai fie nevoita sa mai experimenteze astfel de situatii. Sa avem copiii, familiile sanatoase, sa fim si noi sanatoase, iar mesajele ce vor curge pe acest forum sa fie vesele si numai cu vesti bune.. Un vot va rog. Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
![](floare.gif)
-------------------------------
mamica Dariei
![](bubumica.gif)
![](cat.gif)
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
bluekidoo spune:
Noi am iesit in fiecare zi afara cate o ora 2 si ne-a prins bine aerul rece.. Alaltaieri din cauza hainelor groase mi-a fost greu sa-i mai pun centura si cand am incercat sa urc boldura a alunecat din carut fix pe burta.. a cazut cu fata in zapada, noroc ca fularul il avea pus de forma iar cand a alunecat i s-a pus pe fata asa ca nu a avut contact direct zapada-piele
Am mai pus cateva poze in linkul de la semnatura.. sper sa reusesc sa le pun pe toate anul asta, daca nu la anu le pun sigur.. gata, fug sa calc ca maine nu stiu cand vin de la cimitir si ce mai apuc sa fac.. noroc ca nu avem musafiri asa ca imi permit sa nu termin treaba ci eventual sa ne odihnim un pic
Edit: am reusit sa pun pozele. Cine vrea sa le vada sunt la semnatura si sunt pe photobucket
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
asteropipan spune:
BLUEKIDDO
freedelia CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
freedelia spune:
Bluekiddo -- nu trebuie sa iti ceri scuze, eu imi asum ceea ce fac/spun si ma asteptam la reactii chiar mai urate pentru ca stiu ca nu e pe placul prea multora pozitia mea pro-life 100%. Dar pentru ca m-ai intrebat, am sa iti raspund. Doctorii nu au de unde sa stie cu siguranta ce urmeaza sa se intampla, sunt mii de cazuri (poti sa cauti pe net) in care copii sanatosi s-au nascut in cazuri in care nu li se daduse nici o sansa. Sunt cazuri in care mamele au fost absolut ok desi a trebuit sa pastreze sarcina pe proprie raspundere. Parerea mea este ca oricat de mica este o sarcina, acolo este un suflet fata de care trebuie sa avem acelasi respect ca si fata de un om. In consecinta, ce as face EU este clar -- as tine sarcina si m-as ruga sa fie totul bine.
Si nu, nu te judec, nu e dreptul nici unui om sa judece, m-am simtit doar foarte trista, am stat minute in sir in fata ecranului citind si recitind in liniste ce ai scris... si mi s-a parut nedrept.
In ceea ce priveste loviturile vietii, toti le primim si ceea ce conteaza este cum reactionam la ele si ce invatam din ele. Toate intamplarile prin care trecem in viata au un scop, iar din punct de vedere crestin, scopul este sa ne incredem in Dumnezeu si sa traim conform planurilor Lui, chiar atunci cand sunt complet difertie de ale noastre... Mie mi-a luat ani buni sa inteleg asta si abia cand am inteles am reusit sa ma bucur de ce am...
In fine... sper sa ai un an mai bun in 2011...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Salutare fete dragi,
Intru si eu scurt ca sa fac urarile pt noul an:
Sa aveti parte in 2011 de cele mai frumoase clipe alaturi de iepurasi, de cele mai fericite momente langa jumatatile voastre, sanatate de fier si de cele mai pline portofele!!!(evident pline cu bani!!!)
Sperca Mosu' a fost generos si cu voi,nu doar cu iepurasii vostri! si sa ne auzim cu bine in 2011!!!!!!!
Anca
In asteptarea si a
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a