Laparoscopie 17

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Doamne Rikidone... ce ai facut?Eu abia am asteptat sa ma operez si m-am operat in noiembrie 2010 si in decembrie 2010 am ramag graviduta.

Cei de la Giulesti sunt super,de la doctori pana la asistente, eu daca nu eram la operatie ma simteam ca intr-o vacanta.

Multa bafta iti doresc in februarie .Te rog nu mai amana si opereaza-te, operatia nu este deloc complicata.

Nu, nu mai aman in februarie. Sper sa ma simt si eu ca in vacanta, cu toate ca as prefera o alta destinatie.
Super ca ai ramas insarcinata asa repede. Daca mi se confirma diagnosticul de endometrioza tb sa fac tratamentul cu diphe si apoi bebe. Mai am de asteptat!
Ma milogesc si eu de toata lumea sa aflu cat este cotizatia pentru laparo. Imi spui tu? Merci
Sarcina usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

rikidone, ti-am trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrok spune:

Multumesc pt tot!
Medicul meu a fost mai mult decat dragut,grijuliu si atent cu mine!
Eu stiam ca este un om minunat dar acum cred ca este un inger!Am niste cusaturi atat de fine si ma simt asa de bine incat privind in urma nu pot spune decat ca m-am stresat degeaba!
Asa ca succes tuturor si cu Dumnezeu inainte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_ch_12

rikidone, ti-am trimis pm

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

rrok, ce dr te-a operat?

Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Scuze ca nu am citit si din urma ....

racheel tu ai descoperit ceva probleme dupa laparo?
eu nu am gasit nimic in neregula dar tot mai sper ca poate raman insarcinata in urmatoarele luni.

lavi multumesc din suflet ptr sprijin......

va pup fetelor si va urez bafta ....

31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

anabel eu aveam trompele infundate si de aceea m-am operat.Mi s-a desfundat trompa stanga, si ovarele mele sunt micropolichistice si mi s-a efectuat si driling ovarian.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

multumesc ptr info.....va pup...

31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofy_ral spune:

Rachel si eu am facut laparo in nov, la iasi, cu prof Onofriescu,la arcadia si inca nimic. Tu ce diagnostic ai avut?
Eu am avut ambele trompe infundate si cica ar trebui sa ma gandesc la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Rrok-ule, m-ai convis sa ma programez la laparoscopie, ma operez pe 28 ianuarie!
Sunt ultima pe luna asta, sper sa fie cu noroc!

Mergi la inceput