Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 3
Rikidone spune:
Recuperare rapida! Sa ne povestesti cum a fost!
Cand am sunat luni, si pe mine vroia sa ma interneze marti si miercuri operatia! Dar nu am avut curaj! Mi s-a parut prea din scurt. Ramane in februarie. Poate ma pregatesc psihic pana atunci!
anabel79 spune:
buna fetelor, ma bucur ca datorita voua am avut curajul si pe 07 ianuarie am facut laparo si histero la giulesti.fff bine nu am avut probleme doar ca nu am depistat nicio problema, un mic focar de endo pe ovarul stang.
Se pare ca inceputul lunii ianuarie e mai liber la Giulesti.Daca ar fi sa le dau o nota ar fi 10 ptr doctor si 9 pentru restul bineinteles au fost motivati!!!!!!
va pup!
31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1
lavi02 spune:
Jaguar multumesc f mult de info! Astept ca n-am ce face, dar cresc emotiile, asta e.
Anabel, bravo ca ai scapat, succes la bebe!
Rikidone nu stiu daca ai facut bine, trebuia sa prinzi momentul acum ca e mai liber, noi prin noiembrie ne-am stresat mult cu programarile, unele am fost la limita iar altele amanate. Bafta!
Alta intrebare de la mine: la controlul de dupa operatie ce se intampla? control gineco pe masa, ecografie, sau se uita doar la cusaturi?
adyrem spune:
Fetele care ati facut de curand lapro la Giulesti sau cu dr Tutunaru, imi puteti spuneti si mie pe PM cat si cui se cotizeaza?
Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.
Rikidone spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Jaguar multumesc f mult de info! Astept ca n-am ce face, dar cresc emotiile, asta e. Anabel, bravo ca ai scapat, succes la bebe! Rikidone nu stiu daca ai facut bine, trebuia sa prinzi momentul acum ca e mai liber, noi prin noiembrie ne-am stresat mult cu programarile, unele am fost la limita iar altele amanate. Bafta! Alta intrebare de la mine: la controlul de dupa operatie ce se intampla? control gineco pe masa, ecografie, sau se uita doar la cusaturi? |
Da, ar fi fost poate mai bine pentru ca acum era deja rezolvata problema. Sper sa am noroc in februarie.
rrok spune:
Fetelor m-am intors!Am fost in concediu la Giulesti!Mi-a curatat d-nul dr. atat ovarele cat si trompele si am fost tratata minunat !Asa ca acum astept refacerea si sa facem un bb chiar fara stimularea ovarelor!
Sa dea Dumnezeu sa avem toate bebeii pe care ii dorim atat de mult!
lavi02 spune:
Bravo rrok!!!
Doamne ajuta in continuare, bafta multa!
Si refacere rapida, cum te simti?
Rikidone spune:
citat din mesajul lui rrok Fetelor m-am intors!Am fost in concediu la Giulesti!Mi-a curatat d-nul dr. atat ovarele cat si trompele si am fost tratata minunat fara a stimula asta!Asa ca acum astept refacerea si sa facem un bb chiar fara stimularea ovarelor! Sa dea Dumnezeu sa avem toate bebeii pe care ii dorim atat de mult! |
Bine ai revenit si refacere grabnica! Ma bucur sa "aud" ca cei de la Giulesti se poarta frumos cu pacientele. Imi dai si mie un PM cu "pretul" intervenitiei, pls?
racheel spune:
Doamne Rikidone... ce ai facut?Eu abia am asteptat sa ma operez si m-am operat in noiembrie 2010 si in decembrie 2010 am ramag graviduta.
Cei de la Giulesti sunt super,de la doctori pana la asistente, eu daca nu eram la operatie ma simteam ca intr-o vacanta.
Multa bafta iti doresc in februarie .Te rog nu mai amana si opereaza-te, operatia nu este deloc complicata.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
citat din mesajul lui rrok Fetelor m-am intors!Am fost in concediu la Giulesti!Mi-a curatat d-nul dr. atat ovarele cat si trompele si am fost tratata minunat fara a stimula asta!Asa ca acum astept refacerea si sa facem un bb chiar fara stimularea ovarelor! Sa dea Dumnezeu sa avem toate bebeii pe care ii dorim atat de mult! |
rrok bine ai revenit .Sa dea Dumnezeu ca luna viitoare sa ai cum s-a intamplat la mine.
Apropo...si eu m-am simtit ca in vacanta la Giulesti
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!