Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 2
lavi02 spune:
bccami, joia are program obisnuit de spital dupa care are programate ecografii de sarcina la centrul de contraceptie de alaturi. Nu vine la internari dupa ora 13 sa vada paciente.
Miercuri are consultatii la particular dupa ora 16 dar la spital la ora 13 il gasesti. In concluzie la spital la ora 13 il gasesti in toate zilele in afara de joi dar inarmeaza-te cu rabdare si ceva de citit pt ca vin mai multe paciente iar el uneori mai dispare in spital pt cate o nastere/operatie/vazut paciente/etc.
Vazutul pacientelor de la internari dureaza in functie de cate sunt si de cate intreruperi din spital are el, dar nu ii place sa apari ca o floare la sfarsit cand el credea ca e la ultima pacienta sa se mai trezeasca brusc cu inca 3. Ideea e ca trebuie sa fii pe la ora 13 acolo cu ceva de citit la tine. Asta e, dr e foarte ocupat si incearca sa se ocupe de fiecare cum trebuie.
Zuzet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzet Buna fetelor, Rog pe cele care au facut la Giulesti in ultima perioada HSG, sa-mi dea si mie detalii legate de procedura si costuri (cat ati dat si cui). La recomandarea dr. Ion Ionut, voi face saptamana viitoare HSG. Stiu ca sunt oarecum off topic, dar ma gandesc ca multe dintre voi deja ati trecut prin aceasta metoda de investigare. Cu multumiri |
Fetelor, nu ma ajutati si pe mine cu info? Nu a facut nimeni HSG la Giulesti?
rrok spune:
La multi ani!
s-ar parea ca nu ma pot programa nici luna aceasta pt laparo....
Am sunat sa vorbesc cu d-na Viorica si mi s-a spus ca nu e si ca toti incep pe 10.
lavi02 spune:
Zuzet, eu nu am facut HSG, imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Rrok te-as sfatui sa suni pe 10 daca nu e f tarziu pt CM-ul tau, pe mine m-a operat in a 17-a zi de CM si a fost OK.
rrok spune:
Multumesc pt incurajari Lavi02!
Sigur voi suna pe 10(as suna chiar de dimineata)dar ma gandesc ca s-ar putea sa fie deja plin.Prima zi la mine a fost pe 2.01 asa ca ar fi tocmai bine.Multumesc mult !
cicineata spune:
Dragelor,
Bine v-am regasit si La Multi Ani!
Azi am citit pe internet despre RMN pelvis si ma declar incantata, l-as face inainte de laparoscopie, am inteles ca nu e dureros deloc, spune multe despre ce gaseste inauntru, e fara taieturi si inlocuieste si investigatii de tipul HSG.
Pretul la Medlife e de aproape 8 mil dar e suportat de CAS,asa ca prin sistemul coplata platesti doar 150 RON (asa mi-au spui cei de la Fundeni azi).
Ce ziceti, nu e grozav?
rrok spune:
Am reusit sa ma programez!Am sunat azi dimineata si ma interneaza maine iar poiaine ma opereaza!Deja nu prea mai vreau dar trebuie ...
lavi02 spune:
rrok, super! Ai vazut? Bine ca ai sunat!
Bafta multa la operatie! Si refacere rapida dupa!
Voi ati avut de luat rezultate anatomo-patologice dupa operatii?
Eu am sunat zilele astea si mi-a spus ca nu e gata, abia la sfarsitul lunii sa mai sun.
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 rrok, super! Ai vazut? Bine ca ai sunat! Bafta multa la operatie! Si refacere rapida dupa! Voi ati avut de luat rezultate anatomo-patologice dupa operatii? Eu am sunat zilele astea si mi-a spus ca nu e gata, abia la sfarsitul lunii sa mai sun. |
Buna fetele
Lavi si eu am luat rezultatul AP dupa aproape 2 luni,
se lucreaza greu,,,, dar o sa-l ai cu siguranta.