Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 5
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sofy_ral Rachel si eu am facut laparo in nov, la iasi, cu prof Onofriescu,la arcadia si inca nimic. Tu ce diagnostic ai avut? Eu am avut ambele trompe infundate si cica ar trebui sa ma gandesc la FIV. |
Trompa stanga permeabila(testare tubara), trompa dreapta cu hidrosalpinx, ovare micropolichistice, s-a efectuat driling ovarian, uter cu aspect normal.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Rikidone spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cicineata Rrok-ule, m-ai convis sa ma programez la laparoscopie, ma operez pe 28 ianuarie! Sunt ultima pe luna asta, sper sa fie cu noroc! |
Noroc si sanatate!
sok spune:
Citesc de foarte mult timp comentariile voastre dar pana acum nu am avut curaj sa scriu...sa incep povestea noastra: de aprox 2 ani ne dorim un copil, am facut cam toate investigatiile posibile; am descoperit in urma monitorizarii ca ovulatia se produce cam in ziua a 11-a de la CM. Am facut stimulari,nimic. Sotul este ok
In dec am facut laparoscopie, mi-a gasit doar niste polipi (multi dar de dimensiuni mici). Aceasta este prima luna dupa aceasta interventie. daca nici dupa asta nu raman insarcinata chiar nu mai stiu ce sa mai fac. Oricum sunt optimista, dr mia- spus ca in mod normal in max 6 luni are trebui sa fiu graviduta. Voi ce spuneti?
racheel spune:
sok, da trebuie sa astepti 6 luni, exact cum a zis medicul.
cicineata imi pare atat de rau....dar, daca te vad racita nu-ti fac operatia.Te trimit acasa.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ALTESA spune:
fetelor cu ce doctori ati facut voi laparo la giulesti eu as vrea sa fac cu ion ionut ce ziceti aleg bine?
chiar daca nu-ti gasesc nimic tot trebuie sa astepti 6 luni ca sa ramai sau pot sa incep sa caut alte cauze?
eu in mod normal nu am ovulatie decat cu stimulare dupa laparo se poate sa am?
cicineata ai fost azi la laparo? sau ai amanat?
roxana33 spune:
Buna fetelor,sunt noua pe acest forum.Va citesc de multa vreme mesajele si datorita voua am mers si eu astazi la d-nul dr.Albu.Altesa,ne-am intalnit vineri,28 ian.adica,la clinica.Ti-am spus ca suntem din Ct.E deja f.tarziu cand scriu eu,adica acum,dar voiam sa-i spun Altesei ca i-am ascultat sfatul si mi-am facut cont pe acest forum.Despre laparoscopie,e o operatie usoara,te recuperezi repede,eu am facut in nov. la Giulesti la d-nul prof. Marinescu.Aveam trompa dreapta infundata si ovare micropolichistice ptr.care s-a facut driling ovarian.Se pare ca totusi noi avem alte probleme,de aceea ne trebuie analize mai amanuntite.Cam atat.
viitoare mamica
ALTESA spune:
vai roxana ce ma bucur ca ti-ai facut cont ,o sa vezi ca o sa afli multe detalii de la fete ,pentru ca fiecare are experienta ei si o sa-ti serveasca mi mi-a servit de muuulte ori.
ce v-a spus doctorul ce urmeaza sa faceti?
ALTESA spune:
fetelor aveti vreuna nr.de tel al dr. ion ionut ca la giulesti deja nu- mai raspunde nimeni si as vrea sa ma programez pt. miercuri sau vineri.