Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi
Raportez o noapte super, fara durerica la cm,arsuri si nici macar o data nu m-am dus la pipi,aveam ditai vezica cand m-am trezit.
tunde multumim de tratatie , hai ca s-au deschis farmaciile, poate gasesti ceva bun sa treaca !
sanziana fataaaaaa credeam ca esti femeie searioasa,iar tu te ineci cu voma in somn?

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

dangabi eu nu cred ca ar trebui sa iti faci griji,dar cel mai bine suna-ti dr ! de ce zici ca e prea dim ? e aproape 11 !baga un telefon

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

eu si Marin Preda - mari oameni!
doamne fereste. oricum, m-am speriat si ma uitam la soata care dormea suierand si m-a luat o frica si mai mare. aveam impresia ca o sa mor si nu ma baga nimeni in seama.
asa e cand te trezesti din somn, amplifici tot.

eu iar fac curatenie ca ma misc ca asa ca imi trebuie doua zile...
mai arunc cate un ochi, desi vad ca e slaba activitatea
spor tuturor, la analize, curatenie sau.. nastere!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 31s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

carmen, LOL!

noroc ca am apucat sa spun ca n-am baut

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 31s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

emotii e putin spus incerc sa imi tin mintea ocupata, fac si desfac chestii prin casa... numai ca ma suna lumea in continuu si ma intreaba detalii despre ziua de maine

38+ Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziki

carmen, LOL!

noroc ca am apucat sa spun ca n-am baut

noi glumim aici cu tine,dar nu-i de ras, Doamne fereste ,puteai sa o patesti

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciudatica

emotii e putin spus incerc sa imi tin mintea ocupata, fac si desfac chestii prin casa... numai ca ma suna lumea in continuu si ma intreaba detalii despre ziua de maine

awwww, imi imaginez ce emotii ai, eu numai cand ma gandesc ma ia stomacul !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

tunde multumim de micul dejun , draguta ca intotdeauna

dea nu stiu ce sa zic ...eu ii fac si sotului si in unele zone nu suporta la maxim ...habar nu am !

mi.am luat patutul aseara azi il montam , abia astept . Am fc si cumparaturile de craciun si am luat cadouri doar nasilor si finutului pt ca ...este CRIZAAAAA .
Am pus niste pozici

merg sa citesc din urma si revin ....ca ati scrissss......multtt , nu gluma

pupici

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Dangabriela, , pe bune, nu are rost sa te agiti, mai ales ca asta creste si glicemia . Daca doctorul banuieste ca ai diabet, iti va da sa faci testul de toleranta la glucoza. E un test in care iti iau sange pe nemancate, iti dau sa bei glucoza, apoi in doua ore iti mai iau sange o data sau doua ori. Nu e nimic complicat, e doar plicticos, ca trebuie sa stai doua ore la centrul de recoltari. Si cum ti-am spus, in cel mai rau caz, chiar daca iese diabet, nu e ceva ce nu se poate controla .

Daca mai ai intrebari, sunt aici .

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si d ela noi! [lapte cu ciocolata]

Laura Luiza nu te speria, daca e cazul sa-i fie mai bien lui bebica afra decat in burtica, dr. stiu si vor face ce trebuie; si mie mi-e frica de ceza, dar stii ce? facem orice, da' ORICE frica sau nefrica pt bebeii nostri. Asa ca fruntea sus, daca e mai bine afara, afara cu el..

vergeturi inca nu am, la Robert am facut una mca de 1 cm si stiti ce? Mi-e draga, e semnul ca Robert a fost acolo... in caz ca uit...eu oricum am zeci dina dolescenta...nu-mi ia din frumusete o vergetura doua!

dangabriela eu stiu ca valoarea e pana la 110 nu? Mama are diabet de muult...87 mie mi se pare o valoare buna...nu mai stresa si tu acus bebeul.

Eu o astept pe mama, aspir ca am tone de plastelina pe jos..praf, ufff.urasc dezordinea asta continua....

Inca ceva: umidificatorul da, ne-a fost mai bine, dar ma asteptam sa faca abur, chiar n-am simtit umezeala, doar un aer placut, respirabil, curat asa ( o si fi ionizarea aia); dar ma DISPERA lapma lu peste de veghe!!! Face multa lumina, noi dormim ca huhurezii cu draperia trasa, toti 3! Ne deranjeaza, oare ce-i de facut?

roxx I feel you!! Cu reclamele...de cand cu apta-pisici.,..merge super greu...face-m-as ceva pe el!!!

si...Unde-s fetele noastre nascatoarele????Abrambu, zumzu, ciudatica, cine mai era???? hai prezenta!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput