Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata!
Multumim Tunde pt micul dejun si un mare sa treaca raceala.Foarte frumoasa masinuta,sa o stapaniti sanatosi.

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

'neata!!!

sa aveti o zi fara dureri, arsuri etc...

38+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata!

Multumim Tunde, de cafeluta , sa-ti treaca raceala cat mai repede!

Laura_Luiza, curaj, mergi la analize, sa vii azi cu vesti bune. Nu exagera totusi de Craciun, pe mine cand ma mai apuca foamea si poftele ma gandesc la bietul pancreas micut al bebelinei si imi trece.

Shubulina, pana acum cateva zile si a mea avea ceva treaba pe partea dreapta a burtii. Cum ma puneam pe dreapta, cum simteam proteste, dar acum s-a mai centrat .

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor, Help!!!!!!!!
Am facut analiza glicemiei, mi-a luat din deget si mi-a dat rezulatul pe loc: 87. Dr a spus aseara max 85, acum ce fac??? ce inseamna asta??O sa vb cu dr dar e inca prea dimineata. Sunt super ingrijorata, asta inseamna ca am diabet gestational??

Roxx, parca si tie ti-a spus la un mom dat sa ai grija, tie cat ti-a iesit atunci?

Voua fetelor, care ati facut de curand glicemia , ce valori v-au iesit??

Imi cer scuze ca va stresez, dar chiar sunt speriata!!
la voi, sa ma iertati!

FVL heterozigot, 34 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neatza!

Nu inteleg ce are forumul asta...s-a tampit de tot, nu mai suport reclamele!!!! Ii dau refresh si-mi apare o balarie cu aptamil care sta o gramada pe ecarn si n-are nici un X din care sa inchid. Nu pot sa citesc ultimele pagini scrise. Ce enervant!!!!

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 8 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac burticile???
cam liniste pe aici. ma asteptam sa gasesc si capitol nou,dar se pare k toate sunteti cu pregatiri, cadouri, curatenie, papica, etc

Tunde fata sa treaca raceala. si inca un pt papica.

Ciudatica ai emotii? cum te simti? mai ai doar azi burtica si de maine vine bb

eu ma gandeam de dimineata cand m-am trezit, k joia viitoare sunt deja internata si il asteptam p bb. si m-au luat asa niste emotii... eu care eram flower power..acu..dc ma gandesc ce ma asteapta sapt viitoare, ma ia durerile de burta. asa k incerc sa evit astfel de ganduri
sunt prin zona..nu pot sa stau mult p net. ca inca nu a venit parintele.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 7 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Dangabriela, eu sunt posesoare de diabet gestational. Din cate stiu eu 87 este o glicemie foarte buna dimineata, nu-ti face probleme. Si oricum nu este o valoare relevanta pentru diabet gestational. Ca sa se stabileasca acest lucru trebuie sa-ti faca o analiza care se cheama test de toleranta la glucoza.

In cel mai rau caz, daca ai diabet gestational nu este nu capat de tara. Eu ma mai vaicaresc aici ca nu pot manca dulciuri, dar nu este chiar asa greu sa-l tii in frau. Pui stop la dulciuri si iti disciplinezi putin modul de a manca.

Curaj, vorbeste cu doctorul, vei vedea ca nu este nimic grav .

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!

Tunde multu de cafea.Bunaaaa!
Ziki ce nasol sa-ti vina asa in somn. Si eu am mai patit dar inainte de culcare.

Dangabriela, imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu un sfat. Nu poti sa o suni macar pe dr de familie dc nu pe gineolog? Nu te agita tare ca orice ar ise rezolva. Stiu ca stai ca si pe spini.

Irinuka, pari asa de linistita cand povestest. Toata lumea zice ca e greu sa ai bebe mic acasa, ca nu-ti arde de nimic...ma bucur ca ai un copil asa cuminte

Eu am dormit binisor, dar m-am tot invartit de pe o parte pe alta, stiti si voi cat e de greu. M-am trezit la 7. A plecat sotul la 8.30 la munca, am papat si am adormit iar pana la 10.30
Boierie!

Zi faina si usoara pt mamicute si burticute.

35 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Catalina 10, multumesc mult! Incerc sa ma linistesc, macar pana vb cu dr, sa vad exact ce imi spune!

FVL heterozigot, 34 de saptamani Andrei

Mergi la inceput