Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Angie si Carmen nu am vrut sa va sperii, bebeii nostri trebuie sa mai stea la caldurica, noi ne vom respecta cuminti randul

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Carmen,ce-mi place mie cum faceti voi toate lucrurile impreuna,o famile mare si unita.Sincer,te invidiez

34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 24zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Eu l-am imbracat in salopetica mai groasa pe deasupra..pe urma bagat in cosmonautul gros de fash....si deasupra l-am infofolit cu paturia..l-am acoperit total pana am iesit din spital..sa nu respire aerul ala sau sa ia ceva microbi..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Carmen,ce-mi place mie cum faceti voi toate lucrurile impreuna,o famile mare si unita.Sincer,te invidiez

Si eu sunt fericita, e atat de frumos,ne strangem mereu la un remy la o carte, vine si sormea cu baietii,fratii ne strangem la mama si la tata.dar de sarbatori e si mai frumos !! mai ales ca mama e bucatar si face o mancareeeeee. Craciunul il facem la ei, de Revelion i-am chemat la noi,sa facem si noi in casa noua.

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Shubulina;esti dementiala!are asta incalzire in scaune numa pana m-am pus in Ea tot eram cu muci si pioneze in gat..da nu ma las!va arat Eu ca nu ma ia asa usor p mine o raceala...acu trimit sotiorul..un kg portocale.. fac ceai de buruiene..am luat cetebe..numai ca si Mario se simte la fel..sper sa nu fie viroza..

laura luiza;multa sanatate si ai grija de bebe

missexy; offf..nu te mai necaji..oricum greutatea la bebe e in parametrii npormali...faci rau la bebeita.

Bebelu;poate am mai scris..la mine de ez la ora 4 dimineata s-a rupt apa..prin somn..nu dop nu durere...la 14.15 al aveam pe Mariutz..nu e sablon

mica -daria;vezi omu isi cunoaste sefii in cazuri d'astea..cand ai nevoie de ajutor..bine ca tu ai dat maxim din tine..pan ai lucrat acolo..phiii oameni urati

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde n ai fost cuminte si ai racit

Laura Luiza nu trage concluzii inca, mai mergi la alt medic, peste cateva zile , mai e timp in care sa recupereze, si cateva zile daca recupereaza tot e ceva

Misssexxy nu mai fii suparici, important e ca a zis ca e totul bine

Mirela bine ca Vlad e ok, si maine inteleg ca te rasfeti cu porcarii

acum pot sa ma plang si eu????
nush cum sa mai stau, ma frec in pat in toate felurile...am sa rup lenjeriile astea...pitik mea face misto de mine, ma loveste jos, am senzatia ca treb neaparat la baie..ma duc si stau degeaba..chilotii sus si din nou in pat....si tot asa

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lucicule sa ti treaca

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 8z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

pitik mea face misto de mine, ma loveste jos, am senzatia ca treb neaparat la baie..ma duc si stau degeaba..chilotii sus si din nou in pat....si tot asa

haha, are chef de joaca si ea , mititica !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Tunde refacere rapida.

Lucia si eu am aceeasi problema, imi vine sa am duc la baie de 100 de ori intr-o ora. Nush ce face bebe mic pe acolo.

Laura

36+ cu AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu s plina de draci, tare ciufuta am fost azi
ca de obicei iar se face al meu ca ploua de mos craciun
eu cum de nu uit??????
offf, toata ziua m am bocit

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 8z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput