Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura_Luiza spune:
Da Shines, stiam ca asta a fost motivul pt care ai nascut mai devreme. Am vrut sa iti scriu un PM dar n-am indraznit, m-am gandit ca esti ocupata cu Eduard. Si pe bebele meu tot Eduard o sa-l cheme :)
La fiecare eco dr imi spune ca placenta e ok...acum nu mai stiu ce sa zic..
Ma uit la Eduard al tau si ma mir de cat e de frumusel..asa imi mai trece supararea 
roxx26 spune:
Fetelor, stiu ca s-a mai discutat, dar intrucat ma lasa capul incet-incet, mai intreb o data: cu ce va ganditi sa il imbracati / l-ati imbracat pe bebe la iesirea din spital?
_
BB e deja pe drum
Roxana
37+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
AMR 8 ZILE!!!!
florintunde spune:
Raportez feeling de sarbatori..e curat in casauta mea si miroase bine..si fac si o supica
mai raportez prima raceala din istoria burtoiului buburuzat
stranut,imi curg balele..fac supica de pui cu fidea..fierrrbinte
fluturas;azi inca n-am trimis pupici pe manuta lui MARIA SCUMPA
BEBELUSa stii ca am renuntat la cosmonautul alb..era scump.
La magazin am comparat 56 cu 62...apr nici o diferenta..+o scoti afara peste 3 sapt -o luna si e deja bun si 62

Doloressma bucur tare cand ne scrii.Intradevar ta-su su unchiul lui aveau 4300-4200..de aceea ma gandesc ca avea 2400 la nastere
Tunde
31 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
Laura_Luiza spune:
Of catalina pai daca ar fi pe asa.. l-as da la naiba de regim! Cred ca si foamea asta permanenta imi afecteaza starea de spirit.. Oricum de craciun sunt hotarata sa o comit cu cozonac, sarmale (cu smantana), salata beof, piftie si ce mai reusesc sa fac! Nici nu o sa-mi iau glicemia pe 25. AM ZIS! 

bebelu86 spune:
Luiza incearca sa stai calma..mai mergi sa afli o alta parere, fa investigatii amanuntite, mergi mai des la eco sa vezi cum evolueaza. o sa fie bine, o sa vezi 

Alina dar i-ai specificat k vrei 3D? k vrei mai amanuntit? sa sti k nici eu nu am mai vazut buburuza cand merg la medicu meu de la 22s. k nu are monitor si pt mine. imi masoara repede burtica, capu, femuru si numai stiu ce, inimioara, zice greutatea si asta e. in rest, vb dc am intrebari. mi-a zis k dc vreau mai mult, nu e probl, dar si costa. si sa dau 5mil, parca nu imi vine.
poate ai noroc cand mergi la dr ta 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 8 zile pana la marea intalnire 
bebelu86 spune:
Roxx eu o sa ii pun un body, o salopetica din aia mai grosuta cu caciulita si in cosmonaut. dc e frig rau rau, o sa mai am si o paturica la mine. dar pt cat ies din spital si urc in masina, eu zic k e suficient.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 8 zile pana la marea intalnire 
Laura_Luiza spune:
Apropos de 2D,3D..Eu am facut un 4D in tara la 21 de sapt si atat! Am intrebat si eu dr, care tot asa n-are posibilitatea sa-mi arate mutritza in 3D si mi-a spus ca functia asta e doar pt mame, ca oricum dpdv medical toate masuratorile se fac in 2D. Asa ca Misssexy nu fi suparata..creste suspansul
Si cu LCD-ul..tu sa fi sanatoasa..asa mai sunt barbatii astia..se transforma in copii cand vine vb de gadgeturi (nu stiu daca am scris corect
)
Ce n-am scris eu pana acum..recuperez in seara asta
nu stiu ce-i cu mine de am asa limbarnita.
shubulina spune:
Buna seara,buna seara!
Semnam condica.Si-i transmitem sanatate la Tunde,acu ti-ai agsit si tu sa racesti.N-are scaune incalzite masina?![]()
In rest,tinem pumnii la cele care se pregatesc sa nasca zilele astea,aproape am terminat si noi curatentia,maine facem sarmale,unghiute,cautat de cadouri si cam gata.Pe vineri mici retusuri.
Am manact mai devreme jumari si cu soric,apoi am baut zeama de varza,ma intind nitel ca-i vai de stomacu meu ![]()
34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 24zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
missmj spune:
luiza imi pare rau sa aud ca bebelusul tau nu creste cum trebuie ! Doamne Doamne sa va ocroteasca si sa va ajute sa se termine totul cu bine

misssesxy nu-i sufar pe astia care fac asa, eu le zic de la obraz sa imi arate si mie bebelusul cum trebuie,nu doar sa il masoare, si sa imi faca si poze frumoase ca sa am ce arata !! da-i incolo,ca se grabesc si nu au chef ,dar noi le dam banul !
tunde
sa treaca raceala ! suna asa de frumos atmosfera din casa ta,curatenie,mancarica,toata lumea fericita,masinuta noua, totul perfect,de ce a trebuit sa vina mucii ?? mama lor !!
roxx mie mi-a cumparat mami pt scos din spital un costumas gros ,o bluzita de corp,caciulita,botosei,un fularas foarte dragut si un sac care se poate face paturica.sper sa fie de ajuns,oricum pana la masina nu e chiar mult.
carmen
36+ cu
Andrei
missmj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Buna seara,buna seara! Semnam condica.Si-i transmitem sanatate la Tunde,acu ti-ai agsit si tu sa racesti.N-are scaune incalzite masina? In rest,tinem pumnii la cele care se pregatesc sa nasca zilele astea,aproape am terminat si noi curatentia,maine facem sarmale,unghiute,cautat de cadouri si cam gata.Pe vineri mici retusuri. Am manact mai devreme jumari si cu soric,apoi am baut zeama de varza,ma intind nitel ca-i vai de stomacu meu 34+ cu ![]() Vineeeeee!!! +/- 24zile Cu Dumnezeu inainte!Ana |
Harnicuta de tine, bravo ! mmmmmmmm jumari, sorici ,Doamneeeee

abia astept si eu maine,ma duc la mama sa pregatim mancarea !carmen
36+ cu
Andrei