Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)
Raspunsuri - Pagina 10
ciudatica spune:
asa mi-a explicat si mie o prietena cu mancatul dupa cezariana...
iaurtul e cel mai bun si apoi incet cu supe. Cel mai important e sa bem multa apa- de recomandat cumparata la sticle mici de jumatate cu pai - nu o sa le putem ridica si cu pai e si mai simplu...

38+
Tudor
missmj spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui angieangie aoleuuuu....eu am avut crampe de am zis ca zapacesc azi-noapte..si am avut si diaree ![]() ![]() sper sa fi fost doar atat,bebe trebuie sa mai stea neaparat![]() aa..si ma doare si spatele,ma taie cate un junghi de zici ca gata m-am rupt ![]()
![]() ![]() ![]() Angie +34![]() bebe jucaus |
aloeu, pai si eu am dureri ca la cm noaptea, si chiar simt ca fac caca pe mine.of , ce aiurea e sa nu stii ce ai,de ce te doare.
carmen
36+ cu
Andrei
missmj spune:
ralu nu mai plange ca nu esti singura...nici eu nu am ajuns la coafor inca,ot zic ca ma dc si aman.
carmen
36+ cu
Andrei
Lili_g spune:
da bebelu, se poate declansa si fara pierdere de dop. pot sa inceapa contractii sau sa se rupa apa
Laura_Luiza spune:
Salut fetelor!
Intervin si eu cu problemutele mele.. Pe scurta ar fi cam asa.. Am fost ieri la dr si dupa masuratori am studiat impreuna curba de crestere a bebelului. El cam din luna a 6-a a inceput sa aibe un retart de crestere care acum crescut.. este de 13 zile si a cam inceput sa iasa din limitele normale. Sunt in 33+ acum iar bebe e de 31+, este si micut are 1850g.. Mi-a dat o trimiere la spital pt control mai amanuntit, trebuia sa ma duc sa ma programez azi dar am amanat pe maine, cred ca de frica sa nu aud vesti proaste. Dr mi-a mai spus ca daca problemele sunt la modul ca nu e alimentat/oxigenat cum trebuie si asta e motivul pentru care creste asa...s-ar impune o cezariana inainte de termen..
Sunt speriataaaaaa
!!! Lumea imi spune sa nu ma ingrijorez..dar cum as putea? Incerc totusi sa fiu optimista si sa nu ma gandesc la ce-i mai rau inainte sa vad despre ce e vb..
De cand am ramas insarcinata fricile cele mari au fost cezariana si un bebe prematur...acum cu vestile astea cred ca incep sa fac o mini depresie...
S-a mai confruntat cineva cu ceva asemantor?
In concluzie as vrea sa le spun fetelor care se streseaza cu kg in plus si alte nimicuri.. sa nu o mai faca...nu e important..singurul lucru care conteaza e ca bebe sa fie sanatos si sa stea in burtica cat mai mult..
Va pup!
viss spune:
fetelor, sunteti...nu eista cuvinte de descris exact. dar am sa incerc - nemaipomenite. superbe. de vis 
ptr. fertilizarea in vitro - am folosit printre altele- o injectie de Puregon adusa de una din fetele care facuse inseminare in Italia, cand s-a intors sa faca botezul fiicei la Conmstanta, i le-a dat varamii care mi le-a adus la Buc. - uite ca mi-a purtat noroc, a fost un FIV reusit dupa atatea incercari - 7 IAS + inca 1 FIV.
acum, se intampla sa intru la voi, incepand cu startul nasterilor - de , a vuit si la noi forumul ca s-a nascut prima buburuza
, apoi m-ati fascinat cu discutiile, mai ales ca eu am sanse mari de prematuritate..si am ramas fidela cu cititul. nici nu visam ca, voi gasi / ca ma ve-ti ajuta atat de repede / ca imi da-ti astfel sansa sa dau bebicilor ce-i mai bun ( zise dr. ca asta e mai bun decat dexametazona, m-am apucat sa-l caut, na).
uite ca , in plina criza, intr-o tara plina de nervi, frustari, invidii, salbaticie, mai exista si oameni ca voi. jos palaria - ca la pro TV. multumesc din inima, saru - mana, si sa vi se intoarca inzecit gesturile frumoase!!!

nu in ultimul rand, nastere usoara si bebici sanatosi
26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

misssexy spune:
ce fac burticile frumoase?
noi acuma neam intors de la eco.....si ne-am intors tare dezamagiti si suparati.
Nenea doctoru nea facut un eco de toata p....,dupa ce ca m-am plimbat in spitalul ala 15 min sa gasesc ginecologia,ma tinut numai 5 min in cabinet,de mia aratat craniul la fata,inima si sa uitat sa aiba femurele intregi.ATAT

A si ca cantareste 1930 gr.
As fi vrut si eu sa o vad cum se misca,sa vad daca sa intors,nu mia zis nimic ,decat "totul este ok"
.Vroiam sa o vad si eu in 3D.....i-am mai platit si 50 euro consultatia(bineinteles o parte din ei rambursabili).
Imi venea sal iau la bataie.
Luni, o sa-mi iau revansa,ca merg la doctorita mea la control,poate mi-o arata pe pitica atunci.
Dupa faza cu doctorul ma m-ai suparat si al meu sot....Ma tot batut la cap de vreo 3 luni sa mergem sa faca credit pt un LCD,de 2 ori a fost refuzat pe motiv ca nu are destule luni lucrate la firma resp.Acuma eu ma rugam la DD sa-l refuze iar pt ca pt mine o plasma nu necesita urgenta.Nu ar fi spus sa mergem sa luam un dormitor nou,sau altceva ce ne trebuie in casa...

A avut noroc pana la urma,ca iau aprobat aia creditul,si a venit cu LCD-ul acasa,ceea ce ma enervat si mai tare.
Sincer va spun ca tremur de nervi...saraca buba mea o mai stresez si pe ea.
I-mi cer scz daca v-am plictisit cu patania mea,dar simteam nevoia sa-mi spun oful cuiva.
ALINA
32+ cu
ALESSIA
Am intrat in 33 sapt si 4 zile 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
Shines spune:
Laura..da, eu am fost in situatia asta..de aceea am nascut pe 14 dec desi termenul era 30.
s-a descoperit un retard de crestere la bebe de aprox 3 sapt..eu eram in 38 si masuratorile aratau de 35.
nu te speria de pe acum...impotant e sa mergi sa faci un control mai amanuntit sa sti sigur ce se intampla.
la mine placenta era foarte imbatranita..si nu mai ajungea la copil tot ce era necesar cresterii.
Doamne ajuta sa fie bine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
catal_ina10 spune:
ciudatica
si nastere cat mai usoara!
Laura Luiza, poate ca bebe e micut si din cauza regimului pe care il tii. E normal sa fii ingrijorata, dar nu te stresa prea tare ca iti creste glicemia. Mergi inainte optimista cu investigatiile si vei vedea ca pana la urma nu va fi nici o problema
.
35+ cu
Sara Maria
luciact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss fetelor, sunteti...nu eista cuvinte de descris exact. dar am sa incerc - nemaipomenite. superbe. de vis ![]() ptr. fertilizarea in vitro - am folosit printre altele- o injectie de Puregon adusa de una din fetele care facuse inseminare in Italia, cand s-a intors sa faca botezul fiicei la Conmstanta, i le-a dat varamii care mi le-a adus la Buc. - uite ca mi-a purtat noroc, a fost un FIV reusit dupa atatea incercari - 7 IAS + inca 1 FIV. acum, se intampla sa intru la voi, incepand cu startul nasterilor - de , a vuit si la noi forumul ca s-a nascut prima buburuza uite ca , in plina criza, intr-o tara plina de nervi, frustari, invidii, salbaticie, mai exista si oameni ca voi. jos palaria - ca la pro TV. multumesc din inima, saru - mana, si sa vi se intoarca inzecit gesturile frumoase!!! ![]() ![]() ![]() nu in ultimul rand, nastere usoara si bebici sanatosi ![]() 26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() |
multumim pt cuvintele frumoase la adresa odiseei noastre

ma bucur ca ai gasit ce trebuia

34+ Eva Mariahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

AMR 8 zile pana la marea intalnire