Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Citat:

acum pot sa ma plang si eu????
nush cum sa mai stau, ma frec in pat in toate felurile...am sa rup lenjeriile astea...pitik mea face misto de mine, ma loveste jos, am senzatia ca treb neaparat la baie..ma duc si stau degeaba..chilotii sus si din nou in pat....si tot asa

Da pe mine ma doare burta,pielea de pe burta,inauntru,nush cum sa explic cand se fataie.Mai ales sub sanu drept,impinge de m-a omorat.Si am si crapat pe burta,jos

34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 24zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Tunde refacere rapida.

Lucia si eu am aceeasi problema, imi vine sa am duc la baie de 100 de ori intr-o ora. Nush ce face bebe mic pe acolo.

Laura

36+ cu AMR 21 de zile

ce mi place semnatura ta cu panik...
da si uite ma pe mine acolo stand si asteptand, dar stau si incordata, na....si porma ma gandeam de parca s ar naste asa usor...sa te duci sa faci pi.. si sa vina bb

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

BEBELU,CARMEN,LUIZA,TUNDE ,va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine.E adevarat ca nu i-am specificat ca vreau 3D,dar iam spus ca vreau poze,si m-am gandit ca fiind un spital destul de mare,nu doar o policlinica,ca o sa-mi faca 3D.Penultimul eco l-am facut la 23 sapt,si atunci mi-a facut 2D ,si am platit si mai putin,dar macar am vazut si eu fata,am vazut cum isi baga manuta in gura.....,atunci am fost la alt doctor.acum trebuia sa merg tot la el,dar mia anulat vizita pe motiv de deces in familie.Si cum sapt asta nu mai era loc liber,a trebuit sa sun la alte spitale sa vad daca gasec un liber pana la sf anului.Sa speram ca am mai mult noroc la doctorita mea luni,cu toate ca ea nu are aparatura performanta la cabinet.

ALINA 32+ cu ALESSIA
Am intrat in 33 sapt si 4 zile
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Mirela...cum ma iar?
Da uita si tu bai nene! Sau fa-ti singurica un cadou

34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 24zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Mirela de unde stii k a uitat???
ca inca mai e timp...

Shubulina si pe mine cel mai tare ma doare pielea in jurul buricului...tu zici ca ai facut vergeturi? cate kg ai luat?

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Mirela, nu te supara, nici al meu sot nu prea e cu cadourile, dar eu ma cadorisesc singura, deja am pus ochii pe ceva hainute dar sper ca voi avea din nou marimea M

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Offf! La mine a venit deja moshul. AM cerut o surpriza si surpriza a fost
As topaii de bucurie, dar nu-mi permite burtoiul

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mi as face, dar nu are acelasi farmec, plus ca bate vantul prin buzunarele mele

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 8z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Lucia asa asta e starea mea cand ma gandesc la nastere, intru in panica. Nu stiu nimic legat de nastere, iar filmuletele chiar nu ajuta. De aceea prefer sa nu ma gandesc, ca pe urma stresez pe bebe degeaba. Vine el cand o sa se simta pregatit.

Laura

36+ cu AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Lucia,am luat 13.Pana acu n-am avut nimic,de vreo sapt au aparut.Probabil e presiunea mare in zona aia,ca-s deasupra la pasaric,langa op de apendicita si in partea stanga.Simetrie nene!A,si am dat cu crema zilnic,de 2 ori/zi.Sunt rosii deocamdata,poate mai am vreo sansa daca o sa continui cremuiala si dupa nastere.Daca nu,incercam cu laser,am inteles ca se atenueaza sau un tatuaj,ceva

Inca una,ca mi-am adus aminte.Am observat ca daca stau pe partea dreapta,ma doare ceva inauntru.Copilu meu e mai mult in dreapta,simt tare acolo mai mult.Ma si sperie durerile astea.Vi se intampla si voua?

34+ cu

Vineeeeee!!! +/- 24zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput