Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Acum sa va povestesc ce-am facut azi: am plecat la 10 la clinica, am facut un control pe masa (colul la fel ca marti). Apoi un calciu si un scobutil. Buuuun.
De la clinica am plecat la spital sa mai facem o monitorizare. Am stat o ora aproape, ca uitase asistenta de mine . Dupa monitorizare (la care contractiile au lipsit cu desavarsire), iar control pe masa (de data asta un doctor). Si el a zis la fel, colul e un pic mai moale, un pic mai centrat, dar ca mai sta cateva zile. Chestia e ca daca bebeica nu vine natural in urmatoarele 2-3 zile probabil voi intra la cezariana.
Am ajuns acasa pe la ora 16 super obosita, enervata ca n-am gasit ceai de care imi place mie, asa ca m-am apucat de sarmale. Le-am pregatit (aveam varza pusa la desarat de ieri, carnita pusa la decongelat tot de ieri) si acum astept sa inceapa sa miroasa din cuptor. Am ce face pana pe la 2 noaptea...
Si ca sa fie totul ok, acum am inceput sa am contractii (ametite si total aiurea, dar tot contractii sunt).
Eu deja incep sa ma enervez pe asteptarea asta...

Astept sa vad ce a mai facut Sorina azi, ca n-a dat nici un semn.

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nu-s puternica deloc, nu mai pot!Clar voi incerca la alt dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Pentru fetele care pleaca azi-maine, va urez sa aveti parte de sarbatori cu multa bucurie alaturi de puiuti si familii si sa primiti cadourile pe care vi le doriti cel mai mult!

Noi anul asta zicem pas la tot ce inseamna Craciun, n-am luat si nu luam nici brad nici altceva, ca nu-s in stare. I-am luat sotului meu cadou, dar e suparat si el si zice ca nu vrea sa ne facem cadouri, ca ma deprim foarte tare...

Beatrice, poate asta e solutia, sa schimbi medicul.

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Salut, fetelor!
Noi am ajuns acasa. Suntem amandoua sanatoase si relativ bine.
Zic relativ pt ca eu ma simt tare rau psihic. Nu stiu cate dintre voi au mai patit asa, dar eu va cer ajutorul si nu mi-e rusine sa o fac. Am o stare de plans continuu, nu ma pot concentra, nu ma pot alimenta, mi se face rau si am o stare de panica. Nu stiu ce sa mai fac. Mi-e groaza de fiecare zi care vine. Bebelusha mea nu se trezeste des, dar o face si intre mese (adica o data la 3 ore). mIe mi se pare epuizant, dar probabil ca asa este si in cazul beebilor vostri.
Voi dormiti in pat cu bebelushii sau au pat separat? Cand se trezesc si plang mergeti imediat la bebe sau ii mai lasati sa se linisteasca singuri? Cum se face?

38+ Roberta Maria

Draga mea, esti in grafic, toate am trecut prin asta...cu plans, oboseala, stres, senzatia de neputinta. Trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor, sa te bucuri de superba Roberta, sa savurezi fiecare clipa alaturi de ea. Cere ajutor sotului, asculta muzica (radio, Magicfm, radioul lui Mos Craciun), vorbeste la telefon cu prietenele tale.
Pe mine nu m-a lasat sufletul sa o tin in camera ei, imi place sa o simt langa mine, sa miroase a bebelus. Stiu ca-i o mare prostie sa o invat in pat langa parinti, ca se va obisnui, dar mi-am propus ca de la anul, sa o las in camera ei. Hahahaha....sper sa ma tin de cuvant.
Referitor la intrebarile tale...pentru psihicul tau, trebuie sa faci exact ceea ce simti ca-i mai bine pentru copilasul tau.
te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fetelor, cat mananca un bebe mic de o saptamana?
De azi am inceput sa notez, mananca 60 - 70 ml la o masa si parca avem 8 mese pe zi, poate chiar 7...depinde. E suficient?
Nu l-am cantarit pentru ca eu am experienta grea cu Ati, tati a scos aseara cantarul din dulap si am zis ca fac criza, am oroare cand il vad, deci nu l-am cantarit. Sunt nebuna...stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Fetele help!!!! Am febra( nu sxad de 38) si as vrea sa iau antibiotic! Am inteles ca e bun augmentinul si amoxicilina! Nu mai pot sa o tin pe paracetamol din cauza ca imi cade numai asa 1-2 ore!
Daca iau antibiotic pot sa-mi alaptez gandacelul?

Va multumesc!

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Crisulet, algocalmin fiole. Eu iau si acum pentru temperatura de la sani si pentru durerile de la operatie. Mi-au administrat la spital si am ramas pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ce ti-e si cu dr astia!MIE MI-A ZIS PEDIATRA EXCLUS ALGOCALMIN, SA IAU PT RACEALA PARACETAMOL, EVENTUAL FERVEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Anymona, cum se simte bebe Robert?

Fluturasha, Vmadelain, Letzy, Danaint multumim foarte mult pentru incurajari. Conteaza enorm.

Vmadelain, ma bucur tare mult ca usor, usor depasiti problemele.

Beatrice, imi pare asa rau ca treci prin asa probleme. Esti foarte curajoasa si sunt sigura ca le vei depasi pe toate cu bine!

Inacat, vad ca exista unele de comandat si la farmacia Tei, insa abia dupa data de 26 mai primesc comenzi. Uite link-ul: https://comenzi.farmaciatei.ro /produse_nou_nascuti_maternity/lansinoh_pungi_de_stocare_lapte_matern_25_buc-p10020689. Probabil ca cele comandate de Danaint pe amazon sunt mai convenabile ca pret, insa ma gandesc ca dureaza cel putin o saptamana livrarea, iar cei de la bebelusultau.ro nu mai livreaza decat dupa 4 ianuarie.

Pissi, nu am experienta si nu stiu ce sa te sfatuiesc. Sper sa treci cat mai repede peste perioada asta si sa te bucuri de minunea din viata ta!

Amelia, iti tin pumnii sa se intensifice contractiile pe care ai inceput sa le ai si sa devina eficiente pentru o nastere naturala si usoara.

Eu n-am mari vesti… cred ca am inceput sa pierd din dop pentru ca am niste secretii maronii… sau poate sunt de la controlul de marti?!...in fine, nici nu are mare importanta pentru ca nu am simtit nici urma de contractie azi. Incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta si sa ma relaxez pentru ca stiu ca declansarea hormonala a travaliului are mare legatura cu starea psihica. Numai ca nu reusesc in totalitate pentru ca mi-e foarte greu sa respir si ma apuca nervii. Am inceput sa iau de ieri MagneB6 (2/zi) la sugestia dnei doctor si parca sunt mai bine psihic. Amelia, poate incerci si tu ca nu are ce sa strice.

Pup toate fetele, iar pentru cele care veti fi plecate, va doresc Craciun Fericit, linistit alaturi de cei dragi si tot binele din lume!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

da e permis augmentin...dar cris antibiotic nu se ia dupa ureche..ti-a prescris medivccul???in caz de viroza de ex nu se ia..algocalmin stiam ca e interzis..nu se mai fabrica in toata europa..ce ciudat mi se pare ca in spitakl au...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput