Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)
Raspunsuri - Pagina 8
geniusamb spune:
Tu esti un om puternic si sunt sigura ca puiul tau iti va da puterea sa mergi mai departe, sa treci peste probleme. Cand vine una, nu vine singura niciodata .. Asta am constatat si eu in timp. Suntem alaturi de tine
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, ma credeti ca am obosit? Fizic, psihic, nu mai pot! Cand ma gandesc inca o luna jumate tre sa mai stau cu sangerari, ajung sa fac 3 luni jumate, daca nu se inrautatesc lucrurile intre timp. E ca si cum vrei sa ridici si cineva iti mai da o palma, un sut in fund...si iar si iar!Au fost prea multe intr-un timp foarte scurt! |
Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)
syl spune:
Inacat uite aici poti coamnada pungutele http:// bebelusultau.ro/detalii.php?cod=SF51
Vezi ca am pus un spatiu
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui syl Amelia hai ca mai ai ....nimic. Acu esti gata si tu. Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010) |
Syl, asa as vrea si eu, sa fie nimic .
40+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui danaint Amelia, Sorina . Eu cred ca bebii vostri vor sa primeasca dublu cadouri in perioada asta, si de Craciun, si de ziua lor. Sa vedeti voi la anu' cum tb sa devalizati magazinele de jucarii Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Danaint , i-as lua si 10 cadouri, numai sa vina, ca asteptarea ma chinuie cumplit.
40+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui Elfica AmeliaIlie: Aschia nu sare departe de trunchi... Stii cum vroiai tu sa mergi la serviciu pana in ultima clipa, ca ai treaba etc? Asa si bebele tau, mai are ceva treaba prin burtica, intelege-i dorinta de a sta, ca e tare bine acolo, la mami in burtica... Fii tare, mai e putin! Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 |
Elfica , pai pana si eu mi-am luat concediu, dar am amenintat ca merg maine si de luni incolo revin la program normal daca nu vine bebica, ca tot mi-am consumat concediul de odihna asteptand minunea ...
40+
amelia_ilie spune:
Beatrice, ai grija de tine si de bebe, nu te depresa, incet-incet se vor rezolva toate, stiu eu asta . Stiu cum e cu sutul in fund (la mine e bocanc in fata ...).
Sper sa ne dai vesti bune cat mai repejor si sa te linistesti si tu putin. Hai ca de Craciun se mai intampla si minuni.
40+
syl spune:
Beatrice as merge la altcineva, sincer. E ciudat ce spui. Nu se poate asa ceva, 2 chiuretaje este ceva de groaza. Te cred si sincer ma cutremur, totusi e bine sa nu cazi prada disperarii, il ai pe bebe care are nevoie de tine.
Uite tipa care a nascut ieri si i s-a extirpat si ei uterul avea 2 nasteri naturale si tot a facut acum la al treilea copil, placenta acreta. De ce? Pentru ca dupa a doua nastere au chiretat-o de 2 ori si acum placenta s-a format exact pe locul unde uterul era mai subtiat de la chiretajele alea.
Iti doresc putere draga mea si Doamne Doamne sa te ajute sa fie totul bine.
pissi78ro spune:
Salut, fetelor!
Noi am ajuns acasa. Suntem amandoua sanatoase si relativ bine.
Zic relativ pt ca eu ma simt tare rau psihic. Nu stiu cate dintre voi au mai patit asa, dar eu va cer ajutorul si nu mi-e rusine sa o fac. Am o stare de plans continuu, nu ma pot concentra, nu ma pot alimenta, mi se face rau si am o stare de panica. Nu stiu ce sa mai fac. Mi-e groaza de fiecare zi care vine. Bebelusha mea nu se trezeste des, dar o face si intre mese (adica o data la 3 ore). mIe mi se pare epuizant, dar probabil ca asa este si in cazul beebilor vostri.
Voi dormiti in pat cu bebelushii sau au pat separat? Cand se trezesc si plang mergeti imediat la bebe sau ii mai lasati sa se linisteasca singuri? Cum se face?
38+ Roberta Maria
MSymo spune:
Inacat eu am vazut pungute sau recipiente de la Medela, la farmacia Dona.
Beatrice, multa sanatate si sa stii ca suntem cu gandul aproape de tine !
Danaint, cum stai cu pregatirile? Ce dragut ca mergeti la munte. Eu nu am facut nici bradul, anul asta parca nu am nici un chef de Craciun. Dar vine tati curand cu bradul si ne apucam de treaba. Pe noi ne-au invitat niste prieteni sa mergem impreuna la schi in Italia (baietelul lor s-a nascut la o sapt dupa Diana, pe 27 oct), dar parca nu am curaj sa plec cu copilul. Of... , in seara asta trebuie sa le dam un raspuns.
Seara buna tuturor!
syl spune:
Fetelor dar de colacei ce stiti? Au sosit? Eu as mai comanda ceva de pe amazon dar nu ma pricep deloc