Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetele,

beatrice imi pare asa rau ca nu se mai termina probleme, iti doresc din suflet sa mai ai putere si pana la urma totul o sa fie bine

fetele, am si eu o problema, una din fete e mucioasa, tuseste si stranuta, si nu stiu ce sa-i fac.. am sunat pediatra si mi-a zis sa-i dau panadol si eurespal dar pe panadol scrie ca se da de la 3 luni. sunt confuza rau si nu stiu ce sa fac
ms in avans

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Syl, symo, acum m-am invatat minte, l-am trimis din nou cu cizmele straine si cu o poza printata cu cizmele mele. Poza clara, frumoasa, printata de pe site-ul de unde le-am si comandat sa vedem ce primesc de data asta sper doar sa nu fie rosii

Inacat, eu folosesc recipiente de congelator de la Avent. Le-am comandat de pe amazon.co.uk.

Lore, si mie mi-a zis pediatra sa iau Panadol sa am in casa, incaz ca e mucios si tusitor. Probabil ca il recomanda uzual si mai devreme de 3 luni. Al meu inca nu a avut probleme insa, deci nu stiu mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Beatrice, imi pare tare rau, biata de tine, ai grija cu herpesul, ca e nasol la bebei dc se transmite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

buna fetele,

beatrice imi pare asa rau ca nu se mai termina probleme, iti doresc din suflet sa mai ai putere si pana la urma totul o sa fie bine

fetele, am si eu o problema, una din fete e mucioasa, tuseste si stranuta, si nu stiu ce sa-i fac.. am sunat pediatra si mi-a zis sa-i dau panadol si eurespal dar pe panadol scrie ca se da de la 3 luni. sunt confuza rau si nu stiu ce sa fac
ms in avans

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

draga mea, eu te sfatuiesc sa o mai suni pe pediatra si sa o intrebi; nu-i nicio problema, nu se supara ea asa usor. sunt prea mici copiii nostri acum, mai incolo putem sa mai mergem si dupa "ureche"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

Azi i-am dat pentru prima data Debridat, pentru regurgitat, si se pare ca ii face bine. A dormit toata ziua cu intreruperi de numa 1 ora intre mancare si somn. Sper sa nu am surprize la noapte, cu toate ca noaptea trecuta a dormit de la 11 pana dimineata la 10 ( cu pauze de masa).
Oare sa fie de la debridat linistea asta?

15.11.2010 - Razvan Vasile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

am reusit sa mai intru pe picasa si sa pun cateva poze cu ursuletul meu.
m-am uitat si peste cele ale voastre si va felicit pentru bebeii frumosi pe care ii aveti.

Elfica, daca vrei sa mai pui cateva poze noi, astept sa mi le trimiti. Apropo, te rog, trimite-mi-le pe cele facute la tine.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, ma credeti ca am obosit? Fizic, psihic, nu mai pot! Cand ma gandesc inca o luna jumate tre sa mai stau cu sangerari, ajung sa fac 3 luni jumate, daca nu se inrautatesc lucrurile intre timp.
E ca si cum vrei sa ridici si cineva iti mai da o palma, un sut in fund...si iar si iar!Au fost prea multe intr-un timp foarte scurt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Amelia!

Sorina!

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Fluturasha . Poate miscam ceva la bebeii nostri...

40+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Dragi burtici,

Sorina, Amelia mai aveti putin si va tineti puiutii in brate! Pt voi chiar o sa fie un Craciun ft special, poate vor sa vina pe lume chiar atunci!

Ridic si eu motzatele pt voi, sunteti mandria noastra ca incheiati odiseea!

HAI SORINA, HAI AMELIA!!! SA AVETI NASTERI CAT MAI USOARE!!!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Madalina . Macar sa vina anul asta, ca deja e prea mult pentru mine. Cand ma mai si gandesc ca mai e un pic si intru in sapt. 42...

40+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Amelia,Sorina sa aveti nasteri usoare! Sunt sigura ca o sa uitati de toata asteptarea asta in momentul in care ii veti avea in brate pe puii vostri.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Letzy multumim de urari . Sper si eu sa fie usoara nasterea, dupa cate asteptari mi-am facut...

40+

Mergi la inceput