Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)
Raspunsuri - Pagina 6
Elfica spune:
Raportez succes maxim: dupa ce am vorbit cu voi, am last pupila adormita pe pat. Bineinteles ca "acele" au iesit imediat si a deschis ochii. Ma temeam ca voi manca iar pe fond sonor de plans, alternat cu urlat, dar... surpriza, liniste totala, scancete si gangureli, ceea ce constat si acum. Doar ca a regurgitat mult, trebuie sa o schimb, ca e uda pe umeri + scutecul de finet pe care era e ud, dar e un progres... Asa ne pacalesc puii nostri: ne dau cate o speranta ca o sa fie mai bine si ne insenineaza ziua! Oricum ar fi, sunt niste minunati! La inceput eram asa disperata ca ma gandeam ca nu mai vreau alt copil, mi-ajunge unul, acum m-am razgandit . tuturor! Revin ori seara tarziu, ori maine!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint ral_eli, ha ha, greu cu barbatii astia la shopping eu l-am trimis pe al meu sot sa imi ridice o pereche de cizme de la cizmarie i-am explicat cum sunt - negre, cu DOUA catarame, cu toc inalt, marimea 38, cu talpa zimtata (amanuntul ca le-am purtat toata iarna trecuta nu avea nicio relevanta pt memoria lui). mi-a venit triumfator cu unele 39, cu talpa joasa si neteda si o sg catarama. Putea sa jure ca m-a vazut de o suta de ori cu ele Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Vaiiiiiiii..............
De asta nu-l trimit pe al meu!
syl spune:
Danait, ma faci sa rad si n-am voie ca ma dore burta. Cum ma sa jure ca te-a vazut cu ele? E de ras......o doamne, barbatii astia
Vasari spune:
Fetele care au facut epiziotomie, in cat timp a trecut? Si in cat timp dispar firele resorbabile? Pe mine ma bantuie in continuare nasterea asta, dupa toate problemele a mai ramas asta, dar sunt ingrijorata ca am observat ca supureaza la unul din fire. Am luat-o de la capat cu betadina, baneocin, ceaiuri. Si au trecut doua saptamani...
Elfica, Sara nu plange deloc... pentru ca e luata imediat in brate. Maria merge imediat sa se ocupe de ea, cu povesti, mangaieri, cantecele. Raportam si noi somn lung noaptea, cam de la 9 pana la 9 dim, primele 7 ore legate, fara treziri. Dar na, inca suntem mici si somnorosi.
Fetele cu doi copii, cum mai sunt fratii si surorile mai mari? Eu am inceput sa cred ca am prea multe pretentii de la Maria saracuta, pun pe seama vocabularului bogat si inuitiei o maturitate care inca nu exista. Ma bucur totusi ca a gasit un mod sanatos de a-si manifesta gelozia. La noi de ex a cerut biberon (nu a baut vreodata din el), acum avem doua scoici, dar si asa incearca sa le acapareze pe amandoua, sare si face galagia de rigoare, dar mult mai modest acum, vrea dusa in wrap sau brate, etc, spune usor ce nu-i convine si ce vrea.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
beatrice75 spune:
Fetelor, n-am citit nimik din urma, pana acum n-am picat in depresie, dar cred ca in curand se va intampla acest lucru.
Ce credeti?Am fost la ginecolog si este nevoie de un al doilea chiuretaj, daca va vine sa credeti.A ramas si doctorul masca cand a vazut eco. Iar mi-au recoltat sange in spital. Cred ca am donat sange in sarcina asta, vad ca inca continui sa donez. Interventia se va face undeva pe la sf lunii ianuarie.
Ma voi duce pe 4 febr sa mai cun second opinion, va dati seamla dr. Botica. Eventual si la Pelinescu.
Am facut conjuctivita, mi-a aparut herpes la gura.
La endocrinolog nu mai ma duc, ca nu mai suport inca o veste proasta.
anya2010 spune:
Buna ziua ursoaice si ursuleti! Miroase a brad si cozonaci pe aici sau mi se pare mie?
beatrice da, am si eu tiroidie autoimuna cu hipotiroidie
Lidia_P eu mai aveam vreo 10 zile de concediu de maternitate deaorece am intrat in concediu inca din sapt 30 de sarcina. Am renuntat la ele, le-am luat doar pe cele 42 obligatorii dupa nastere, ca sa pot depune dosarul anul asta. O prietena a depus la sectorul 6 si nici acolo nu i-a cerut decizia de suspendare contract munca..se pare ca doar astia de la sectorul 2 sunt mai zelosi.
BraveGirl100-120ml e super bine. Eu cand am scos 50 ml a fost sarbatoare . Multa sanatate lui Patrick!
Siuta eu ii dau la al meu colieful in felul urmator: ma mulg intr-o lingurita pun 2 picaturi, ma mai mulg o data si mai pun alte 2 picaturi. Ii dau inainte sa inceapa sa suga sau inainte sa-l mut la celalalt san, daca e prea flamandCand mananca la 1 1/2 - 2 ore ii dau doar 2 picaturi. Pana acum ii merge bine..sper sa nu tina minunea doar 3 zile ca in cazul simonei-maris
Eu iau in continuare si galafor si galactogil si vad ca nu se simte nici o imbunatatire. Azi l-am cantarit inainte si dupa masa si conform cantarului a mancat 60 ml din ambii sani.A dormit 1 ora jumate, acum plange iar de foame
carm3nutza spune:
buna ziua mamici si viitoare mamici.
vin si eu cu niste date, DN 15.11.10, greutate 3650, inaltime 53 cezariana, apgr 7
ne cerem scuze ca nu am scris pana acum, dar am trecut prin momente foarte dificile, nastere foarte grea, depresii dupa nastere (nici acum nu mi-am revenit complect)
Am incercat sa nasc natural, si cand eram pe punctul de a naste, bebele nu a avut loc sa iasa si a trebuit sa facem cezariana de urgenta. Multumim Domnului ca acum suntem bine si perfect sanatosi.
Am si eu o intrebare. Eu alaptez si deocamdata am laptic suficient, dar problema e ca regurgiteaza foarte des si foarte mult. Oare e normal?
5 saptamani - Razvan Vasile
carm3nutza spune:
mai revin cu o problema.
noaptea mananca la 3-4 ore si deocamdata doarme bine, dar ziua mananca la 1 ora si probabil de aceea regurgiteaza mult. E normal sa manace asa de des ziua? Adoarme la sand dar nu doarme mai mult de 10-15 minute si se trezeste ziua. Azi se pare sa sunt mai norocoasa, A dormit 2 ore s-a trezit, a papat si iar somn.
Va multumesc
15.11.2010 - Razvan Vasile
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Fetele care au facut epiziotomie, in cat timp a trecut? Si in cat timp dispar firele resorbabile? Pe mine ma bantuie in continuare nasterea asta, dupa toate problemele a mai ramas asta, dar sunt ingrijorata ca am observat ca supureaza la unul din fire. Am luat-o de la capat cu betadina, baneocin, ceaiuri. Si au trecut doua saptamani... _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
Si la mine a supurat la unul din fire de prin saptamana a4a..a durat vreo saptamana, am dat cu betadina si baneocin. Firele au inceput sa se elimine incepand cu sapt a 5a de la nastere. Can am ajuns la medic la controlul de 6 saptaman eram ok. Inca se mai vad urmele dar nu ma mai doare nimic.
inacat spune:
andreeacc, danaint, beatrice75, sugubina, anymona, Elfica multumesc de sustinere si incurajari. Ma simt mai bine, cu toate ca nu a trecut criza de tot, dar ma mobilizez.
Maine facem 4 saptamani de viata, adica 28 de zile.
Apropo fetelor, e tare ciudat . Sarcina o socoteam in saptamani si 1 sapt. are 7 zile. Ceea ce inseamna ca la o luna (26 dec.) manzul meu va avea de fapt 30 zile. Eu vinerea il cantaresc. Adica din sapt. in sapt. Nu va fi o cantarire la o luna.
Auzi ce problema am si eu.
anymona sper ca totul a fost ok cu interventia la buricut.
beatrice75 nu pot sa cred cat ghinion ai.
Iti doresc sa se termine in sfarsit cu toate necazurile tale.
Dragelor de unde mai pot procura niste pungute (sau alti recipienti) pentru stocarea laptelui? Eu am avut cateva de la o prietena, le-am folosit si gata. Am fost la 3 farmacii si nu au. Aveti idee poate de un site sa fac comanda?
Maine e Ajunul. Nici nu-mi vine sa cred. Sunt total pe dinafara cu Sarbatorile astea. Of! Nu reusesc sa intru in spiritul Craciunului.
Ma apuc si eu sa scot decoratiunile si sa fac bradul cat de cat .
Va doresc numai sanatate voua si bebeilor vostrii si bucurii pe care sa le traiti alaturi de familie si prieteni.
Craciun fericit!!!
La multi ani si celor care isi serbeaza onomastica pe 25
Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)