Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)
Raspunsuri - Pagina 10
sorinaalex spune:
Citind titlul capitolului, ma gandeam oare ce face Eva si mi-am dat seama ca nici Joy nu a mai intrat de ceva vreme. Sper ca sunteti bine amandoua .
39+
crisuletzul spune:
Doura, culmea... Algolcaminul se vinde pe banda rulanta!
Am sunat la cabinet si a raspuns robotul.... E vacanta!!!!
Vreau sa-mi treaca cat mai rpd din cauza ca nuam timp sa fiu bolnava... Am un ingeras de 13 zile care are nevoie de mine!
Kitty, de pisicutza Eva!!!
crisuletzul spune:
Amelie.... Bobo e cadoul vostru de craciun!!!!
Nu fi deprimata!!!! Nu este bine pt bobo! Mami trebuie sa aiba o atitudine optimista!!!!
Kitty, de pisicutza Eva!!!
douradoudou spune:
cris eu zic sa iei niste fervex sau ceva de genul..antibioticul oricum nu o sa-ti scada febra..ala ti-l da medicul in caz de infectie..bactterie..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
inacat spune:
Beatrice cu toate suntem alaturi de tine.
Trebuie sa fi in continuare curajoasa. Mai rau nu se poate sa fie. Trebuie sa ai incredere ca se va termina totul curand si cu bine.
Imi pare rau ca treci prin asa incercari. Si eu ma plageam de nimik in comparatie cu ce ti se intampla tie.
Vad ca multe dintre noi avem parte de stari depresive. Sper sa ne treaca repede si sa ne bucuram de copiii nostrii
Fetelor, asa am zis si eu: bebeii sunt intradevar cadoul nostru de Craciun, cel mai de pret cadou.
Syl, Sorinaalex, multumesc de site-uri. Aveti idee sunt refolosibile aceste pungi? Si ce inseamna presterilizate?
Msymo, maine o sa caut si la Dona, ca sa iau ceva mai repede. Ai idee cele de care zici tu, de la Medela sunt tot pungute?
Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)
sorinaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacat Syl, Sorinaalex, multumesc de site-uri. Aveti idee sunt refolosibile aceste pungi? Si ce inseamna presterilizate? Msymo, maine o sa caut si la Dona, ca sa iau ceva mai repede. Ai idee cele de care zici tu, de la Medela sunt tot pungute? Mami de ursulet acvatic (26.11.2010) |
Eu nu cred ca sunt refolosibile. Presterilizate inseamna ca le cumperi si le folosesti. Nu mai e nevoie sa le sterilizezi tu in prealabil.
Pana intra Symo, iti raspund eu ca si Medela are pungute, insa sunt duble la pret fata de cele de la Lansinoh. Calitativ, nu stiu sa-ti spun diferente pentru ca nu am folosit, insa ce produse am eu de la Medela sunt foarte bune.
39+
carm3nutza spune:
crisuletzul si eu am facut febra de doua ori 40. prima data mi-a dat medicul gine agumentin si a doua oara mi-a dar amoxicilina. asa ca e ok oricare. In schimb ginecologul mi-a zis sa nu iau algocalmin ca afecteaza bebele, si pediatra mi-a recomandat algocalmin ca cica e bun. deci depsre algocalmin nu siu ce sa zic
15.11.2010 - Razvan Vasile
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacat Msymo, maine o sa caut si la Dona, ca sa iau ceva mai repede. Ai idee cele de care zici tu, de la Medela sunt tot pungute? Mami de ursulet acvatic (26.11.2010) |
Este o cutie cu pungi care au fermoar, dar nu mai tin minte cate sunt.
MSymo spune:
Inacat, uite unde gasesti Medela si poti suna inainte sa vezi daca le au: http://www.me dela.ro/puncte_de_vanzare_medela.php
Am pus un spatiu in cuvant.
MSymo spune:
Uite pungile:
http://www.me dela.com/IW/en/breastfeeding/products/breastmilk-collecting/breastmilk-bag.html