Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Neata si de la noi!

Anymona Sa dea Domnul sa scapati repede de interventie, iar bebe Robert sa se recupereze rapid!

Corina O imbratisare si pt tine! Sa dea Domnul sa scapati si voi repede de probleme! pupici multi de la Evelina pt Patrick!

Beatrice Multi Iti doresc din suflet ca problemele sa se opreasca aici, si sa incepi sa te bucuri si mai mult de noua viata!

Inacat, Andreeaac, Lore76, Doura, Danaint, Miruna
Ieri am fost cu Evelina la sedita de kineto, ultima pe anul asta, ne mai ducem pe 10 ianuarie. Ne-au zis ca piciorusul drept este indreptat, e ultima saptamana cu atela pt el, iar la stangul spera ca in perioada asta in care are o crestere mai rapida sa revina si el la normal. O sa facem masaj in perioada de pauza, si speram sa avem vesti bune pe 10 ianuarie, la urmatoarea sedinta.

Legat de CIC, eu nu ma bag in discutii, ma depasesc momentan.

Mai voiam sa zic ceva, mai citesc si sper sa pot reveni! Fetita mea, ziua are program de mancat si uitat pe pereti, dat parturi, plans, scasnit..etc ,nu prea are treaba cu somnul...,iar noaptea de 2 zile a inceput si ea sa doarma 5 ore, restul este iar program de zi... SUNT ZOMBI!!!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Dragi burtici,

Sorina, Amelia mai aveti putin si va tineti puiutii in brate! Pt voi chiar o sa fie un Craciun ft special, poate vor sa vina pe lume chiar atunci!

Ridic si eu motzatele pt voi, sunteti mandria noastra ca incheiati odiseea!

HAI SORINA, HAI AMELIA!!! SA AVETI NASTERI CAT MAI USOARE!!!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anymona, interventie cat mai usoara si recuperare rapida!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice, la Unirii merg la Herta. O sa o vad si acum pt bebe2, dar merg la ea de mai bine de 1 an cu Ati si sunt f multumita. E si f de treaba, nu e pe tine gramada cu observatii rautacioase, te asculta , te invata si intotdeauna incearca sa-ti dezvolte simtul matern. Eu intotdeauna ma plang de greutatea lui Ati si e singura din toti 1000 de medici vazuti de mine care ma dojeneste ca nu am ochi sa vad ce copil special am, bine proportionat chiar daca e mai micuta ca alti copii. Si nu ma lasa sa uit ca a fost operata si ca imi lipseste rabdarea.
Si travesrsez pt ea tot orasul, adica vin din Corbeanca pana la Medlife Unirii special pt Herta in conditiile in care trec pe langa CMU, Euroclinic, Medlife Baneasa sau as putea sa merg la Grivitei ca ar fi mai aproape. Mergi si cunoaste-o. Poop

Mergi la inceput

Am uitat sa va salut inainte dar m-am garbit sa-i raspund lui Beatrice.

Fetelor...ce iau pt ragade? Pana acum m-am dat cu garmastan, Bepanthene. Nimic. Am sange deja la unul din sani. De azi noapte numai de m-am muls si i-am dat lui bebe numai cu bibe ca sa las timp sanilor sa se repare. Im vine sa dau si cu k...daca stiu ca face bine. Nu mai pot, sunt om nebun. Si folosesc si mamelon de protectie si degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Intru si eu rapid sa va urez"Craciun Fericit",multe cadouri sub bradut si bebeci linistiti!
Amelia,Sorina sa aveti nasteri usoare! Sunt sigura ca o sa uitati de toata asteptarea asta in momentul in care ii veti avea in brate pe puii vostri.
Noi maine plecam la tara,azi pregaesc cateva prajituri....sotul are grija de Sandrutza.
Noi suntem bine doar ochisorii ne supara.Dupa sarbatori vom merge la oftalmolog.
Am fugit la bucatarie!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

anymona, corina, ratusca, vmadelaine multa sanatate bebeilor si recuperare rapida

ana ai trecut in capul listei de mamici care le invidiez: doarme bebe david toata noaptea.incredibil! pe lidia_p am trecut-o pe locul 2
noi avem program de vorbaraie, uitat pe pereti (i-am lipit pe pepereti globulete si pitici), papat, orice in afara de somn.

sugubina l-am vazut marti pe sotul tau la pediatra. eu eram cea cu scandalagiul din cabinet si il mufasem ca nu ne mai intelegeam om cu persoana .
noi avem 4,500 gr si 57 cm in 5 sapt de la nastere! ura! nascut cu 3,300 am avut un start anevoiios dar am recuperat dupa.

mami de Robert Petru

Mergi la inceput

Amelia hai ca mai ai ....nimic. Acu esti gata si tu.

Mergi la inceput

Am reusit sa recuperez din urma.

Beatrice,mi se rupe inima. Si eu care ma plangeam .....Doamne doamne, prin ce mai trecem unele femei. Cand ma gandesc la tine ....nu ma mai doare nimic. Chiar ca le ai pe toate, nu sper decat sa treaca repede sa-ti revii din toate astea si sa te linistesti.

Eu ieri mi-am scos firele si surpriza...in spital mai fusese operata o fata tot de placenta acreta. Nu va inchipuiti ce relatie speciala s-a legat intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, m-am apucat sa fac bagajul, diseara plecam la munte!
Arata asa dragut valizuta lui bebe (Da, i-am luat valizuta lui personala ). Si e plina cu toate hainutele lui micute I-am luat toata garderoba cu mine, sunt stresata poate uit ceva acasa de care sa am nevoie...

Amelia, Sorina . Eu cred ca bebii vostri vor sa primeasca dublu cadouri in perioada asta, si de Craciun, si de ziua lor. Sa vedeti voi la anu' cum tb sa devalizati magazinele de jucarii

Mergi la inceput