Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)
Raspunsuri - Pagina 3
simona-maris spune:
Adeverinta aia data de angajator, in caz ca el nu stie ce sa iti dea, se poate descarca de aici,Sugubina! Punctul 1Litera a
http://www.primiipasi.com/articole/acte/indemnizatie-stimulent-pentru-crestere-copil/
anymona spune:
Am niste emotii!!!! la 9.30 tb sa fim la spital pt interventia la buricut. Si cel mai rau dintre toate mi se pare acum faptul ca nu tb sa-i dau sa pape cu 5-6 ore inainte de interventie. Pai cum naiba...bb o sa urle de foame si eu sa ma uit la el???? o sa fie cumplit. Oricum i-am dat acum la 6 sa manance, desi dr a zis ca dupa ora 5 sa nu-i mai dau nimic
sper sa scapam cat mai rpd si sa fie totul bine
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Inacat, hormonii, oboseala, stresul si dorinta de a le face pe toate perfect isi spun cuvantul in cazul tau. Incearca sa te gandesti la toate lucrurile bune din viata ta, care te fac fercita si acorda-le prioritate: un bb sanatos, un sot care iti este alaturi si care te sprijina etc
Dupa parerea mea bb a luat f bine in greutate, deci laptic este. Si dc la un mom dat se va termina, combinatia LP + mami linistita si fericita il vor creste mare, sanatos si voios
Fruntea sus!!!!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
danaint spune:
Anymona, tinem pumniil lui bebe Robert!! pt tine,sa stai calma, si totul sa se termine repede si bine!!
pisucmic spune:
Dragele mele
Primiti vizitatori?
Sunt o graviduta de la Fluturasii de martie-aprilie, si am aflat ca s-ar putea sa gasesc la voi Rhogam daca nu l-ati folosit si nici nu l-ati vandut deja.
Daca aveti vreo veste in acest sens, va rog trimiteti-mi si mie un PM cu tipul de Rhogam si pretul. Va multumesc mult de tot, sa aveti toate bebei sanatosi si cumintei
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas
bmb spune:
Stiu faza cu durata minima. Eu intrebam cu totu altceva.Ce legatura are durata minima? Vrei sa zici oare ca dupa ce trec aceste 42z se poate depune cererea pentru indemnizatie?
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Da dupa ce trec cel putin 42 zile mama poate alege daca isi ia in continuare postnatal pana la cele 126(pre si postnatal) sau daca intra in CIC.
O zi buna
danaint spune:
Eu am intrat deja in CIC si mi-am intrerupt CM. Mai aveam vreo 20 de zile, dar am zis ca renunt la ele ca sa fiu siguraca intru pe legea veche. Poti sa intrii in CIC dc au trecut 42 de zile de la nastere.
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele Primiti vizitatori? Sunt o graviduta de la Fluturasii de martie-aprilie, si am aflat ca s-ar putea sa gasesc la voi Rhogam daca nu l-ati folosit si nici nu l-ati vandut deja. Daca aveti vreo veste in acest sens, va rog trimiteti-mi si mie un PM cu tipul de Rhogam si pretul. Va multumesc mult de tot, sa aveti toate bebei sanatosi si cumintei Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas |
Buna,
Ai PM de la mine. Eu din pacate l-am cumparat si am ramas cu el, ca fetita a luat RH-ul meu, negativ.
Astept raspunsul tau!
Merci mult
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana