Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)
Raspunsuri - Pagina 15
heidy spune:
Am intrat si eu sa va urez Sarbatori fericite si un Craciun linistit alaturi de bebeii vostri si de familie, de toti cei dragi voua
Va pe toate si multa, multa liniste.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
vmadelain spune:
Bine v-am gasit burtici!!!
Am intrat rapid, zile agitate...sa va urez si eu de Sarbatori!
CRACIUN FERICIT!!! SA VA BUCURATI DE MOMENTE SUBLIME CU PUIUTII VOSTRI, TATI SI CEI DRAGI!!!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
anymona spune:
Craciun fericit alaturi de cei dragi! Fie ca Mosul sa va aduca tot ce va doriti!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
fluturasha23 spune:
Craciun fericit si multa sanatate pentru toata lumea!
Mami fericita si implinita de Iulia si Delia
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 madalina, ioana si ratsuca mea mica are program de plans, stat treaza...nu mai potttttt..se trezeste la 3 dim si se mai culca la 8....imi vine sa o iau la fuga,..... mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
Sa inteleg ca doarme toata ziua ratusca mica? si daca incerci dupa masa sa te mai joci cu ea, in sensul sa nu adoarma imediat, macar spre seara? poate reusesti sa-i faci un oarecare program sa se obisnuiasca sa stea ziua mai treaza si noaptea sa doarma. Nu stiu sincer cum e, ca nu am avut probleme de genul asta. Delia doarme aproape non-stop. Foarte putin sta treaza.
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui Vasari Am primit cadou doua carti de Francoise Dolto: Ce sa le spunem copiilor si Cand apare copilul. Ultima este un indreptar de fapt, e foarte usor de cautat solutia la o problema si mi se pare util in special pentru fratele sau sora mai mare. Am bagat-o sub pat sa nu atenteze Maria la ea si cum am timp, cum intind mana si scot cartea. :)) Pentru o mama e ca un roman captivant. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
le am si eu vasari, mi s-au parut foarte bune.
fluturasha23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
si lista ar putea continua: fisuri anale, hemoroizi, tiroida |
Beatrice suntem alaturi de tine! Trebuie sa fii tare pentru bebe Robert!
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui ratusca83 helpppp... fetelor ratusca mica are mucisori multiiiiii...ii tot vin in gatulet si face balonase...ii trag cu pompita si ies,,,,sunt lichizi si multi!!!!! valeu ce ma fac?? cu ce sa-i dau in nasuc??? in rest nu are temperatura...ce sa iau sa am in casa si pt febra??? va pup..pediatra are tel inchis :(( mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
Cand avea Iulia 1 luna a racit destul de tare, in fine, a luat de la noi, doctorul mi-a recomandat eferalgan pediatric, apa de mare, ser fiziologic si batista bebelusului.
Am vazut poze cu ratusca cea mica. E o scumpa, foarte expresiva, iar tu mami arati foarte foarte bine!
fluturasha23 spune:
Amelia si Sorina aveti noutati pentru noi?
Bebelu? Tu pe unde esti?