Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)
Raspunsuri - Pagina 14
ratusca83 spune:
am vb cu pediatra, pana la urma, mi-a spus sa-i pun apa de mare si ser in nasuc si sa-i curat des nasucul...daca face febra paracetamol...sper sa nu faca....dar are la muci cand trag cu pomita o gramada...offfff.
danaint spune:
Si acum intrebare: la consult pediatra a spus asa in treacat a conversatie, ca uite are un mamelon inflamat bebe, dar mie nu mi se parea ca vad nimic, si a zis pe un ton asa neimportant, incat aveam altele mai importante... Dar acum i s-a inflamat rau, si e albicios asa... Tb sa ii fac ceva??
carm3nutza spune:
multumesc mult de sfat Elfica.
si eu sunt sclava lui, ca regurgiteaza mult si trebuie schimbat foarte des ca se uda pe umeri. O sa incerc sa ii pun barbetica, dar nu stiu cand regurgiteaza ( imediat dupa papa sau peste o ora). Acum sa vad daca dupa debridat nu e mai bine. In plus face kk doar o data la 2 zile. E normal? Sper ca Debridatul sa rezolve si aceasta problema.
ieri a fost prima zi in care i-am dat debridat, si a fost o zi foarte linistita fara regurgitat foarte mult si mult mult somn linistitor.
insa azi a regurgitat foarte mult si ma gandesc ca nu e de la Debridat, din moment ce ieri a fost foarte linistit si fara colici.
Mai am o intrebare, stie cineva cate zile consecutiv se poate da Debridat? Trebuie sa luam o pauza dupa cateva zile sau se poate administra continuu?
Multumesc inca o data
15.11.2010 - Razvan Vasile
anymona spune:
Vasari, nu stiu inca in ce va consta corectarea herniei ombilicale. Dr a zis ca discutam despre asta dupa ce cade buricutul. Oricum, mi-a zis ca se va corecta definitiv in jurul varstei de 3 ani. Recunosc ca nici nu am cerut prea multe detalii. Eram atat de setata pe problema cu legarea buricului ca nu m-a interesat altceva ieri. Sapt viit mergem iar la dr la control si sa vb despre hernie si iti spun...
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
pissi78ro spune:
simona_maris, siuta, sugubina, Msymo si tutor feetlor care mi-au raspuns - va multumesc tare mult de sfaturi si incurajari. E reconfortant sa aflu ca au mai fost si alte persoane in situatia mea, cu lacrimi, nelinisti, neincredere etc.
Da, am sa perseverez cu culcatul in patutzul ei. Sotul meu este langa mine, fara el nu m-as fi descurcat. Sta de multe ori toata noaptea cu Roberta doar ca sa dorm eu, dar eu nu ma pot linisti.
Roberta mananca la 3 ore, dar intre mese se mai agita, nu doarme tot timpul profund. E normal asa? Adik sa nu doarma dusa intre mese?
Va pup si va multumesc de suport
38+ Roberta Maria
ratusca83 spune:
wow cati mucisori poate avea un bebelus...doamne..am bagat batista bebelusului in functiune....acum parca este mai binisor la modul ca nu mai fornaie....i-am lyat iar temperatura..tot 36,8 are...nu tuseste, stranuta rar....dar mucisorii ma termina....
lore tu cum procedezi cu mucisorii??
va pupic
sugubina spune:
anymona ce mult a luat bebe!!! felicitari!
ratusca83 pune tampon din tifon cu vata si dedeubt absorbant always sau ce folosesti tu. Asa prima absorbtie e asigurata. Sper sa iti treaca repede. La cat timp dupa nastere ti-a venit?
Despre muci, eu pun ser fiziologic si apoi aspir cu pompita. Daca are multi asa bagi direct batista bebelusului dupa ser. Seru ii mai dizolva. Incearca.
GABRIELA ce faaaaci! Ne e dor de tine nu ai mai intrat. Bebe Tudor te ocupa total se pare! Felicitari pt multele grame La cat mai multe
carm3nutza ei nu regurgita tot ce papa sa stii, le mai ramane ceva. So relax. O sa treaca si asta;si ratzele mele dupa ce manca cu pofta mai ales dau pe afara.
danaint si Puficele au titi inflamate. Au lapte in ele, am stors eu. Cica se transfera hormoni de la mama si daia. E asa amuzant. Nu tre stors insa. Am stors eu putin sa ma conving.Cica e indiferent de sexu bebeului, si trece de la sine.
Pisi e normal sa fie si ea mai activa, pe masura ce creste se activizeaza.
Io profitez ca sunt adormite zanele si mapuc de maio si tort!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ana_o spune:
Hello!
Nu am timp de notite, asa ca scriu pe parcus ce citesc...
In primul rand, pentru Inacat multe ganduri bune si putere de a depasi orice incercare!
Beatrice,!
Madalina, ma bucur ca Evelina a avut rezultate bune cu masajul si atelutele! Sa dea Dumnezeu sa aveti vesti la fel de bune si pe 10 ianuarie!
Syl, cum te mai simti? Ragade am avut toate, sa stii... si au trecut cu Garmastan, Bephantene, laptic propriu si bai de aer...plus, bineinteles, multa rabdare! Cume cu 2 bebei? Ca nu ne-ai spus foarte multe.
Vasari, ce faceti voi? Micuta Sara e iubita, dragalita de Maria?
Andreeacc, Letzy, !
Mai citesc si revin. Am foarte multe suparari... ni s-a spart conducta cu apa calda in dormitor, la Bucuresti si tot apartamentul(proaspat terminat), e distrus. Parchetul scos, mobila scoasa, ce sa mai, dezastru. Iubi cu mama lui sunt inca acolo, de-azi dimineata de la 7 au avut echipa de muncitori. Sper sa ajunga macar la noapte la Tg Jiu.
amelia_ilie spune:
Of Ana, numai probleme ati avut cu conductele de la apartament. Si cand ma gandesc ca e nou si a costat o gramada de bani parca imi vine sa-i iau eu pe constructori de gat !
40+