Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)
Raspunsuri - Pagina 16
Cristale spune:
Sa fiti binecuvantati de aceste sarbatori si sa petreceti in pace si liniste alaturi de bb-eii vostri scumpi si de ceilalti membrii ai familiei!
Sarbatori fericite!!!
anymona spune:
Of Ana, imi pare rau ca aveti iar probleme cu apartamentul. Sper ca s-a rezolvat totul ieri si acum sunteti impreuna cu totii la tg jiu.
Craciun fericit!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
pissi78ro spune:
CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!
SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI LANGA PUII VOSTRI!
Girls, va rog sa ma ajutati: ce temperatura trebuie sa aiba un nou nascut? A mea are 37,3 si eu am intrat in panica. E mult?
Si cand stiu ca are diaree? Cum arata, caci oricum ei au scaune moi.
Ma scuzati, poate sunt nebuna, dar ma ingrijorez foarte repede.
38+ Roberta Maria
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturasha23 Amelia si Sorina aveti noutati pentru noi? Bebelu? Tu pe unde esti? Mami fericita si implinita de Iulia si Delia |
Craciun Fericit tuturor!
Eu sunt tot in formula ou kinder cu surprize, probabil ca ultima, ca fetele n-au mai dat de veste de ceva vreme. Asta este, n-am cum sa o scot pe mandra mea singura...
40+
bebelu86 spune:
Craciun fericit!!!!
Fluturasha suntem bine. multumim de intrebare. inca 2 in 1.
aseara am crezut k gata vine, a fost ceva cam agitata, am avut contractii dureroase si nedureroase...dar se pare k inca nu vrea sa iasa. acu iar m-am trezit cu ceva dureri si continui cu c nedureroase si ceva crampe. acu sa vedem ce si cum.
are termen pana pe 30 sa vina singurica
Fetelor va urez o zi cat mai frumoasa, aveti grija la ce papati si cat, sa va bucurati de aceasta mare sarbatoare alaturi de bebei, familie, prieteni, rude si sa ne auzim cu bine
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria
Ultimele 5 zile cu burtica!!!!
Vasari spune:
Craciun fericit, mamici si ursuleti !!
Am incercat sa intru aseara, dar nu am mai reusit...
Ana, dragii de voi . Sper ca ati reusit sa fiti impreuna in noaptea de Craciun totusi!
La mine in casa toata lumea e racita, Sara si ea de azi-noapte. Are si mucisori galbeni. Azi am aspirat-o de mai multe ori, i-am pus si ser fiziologic de 2 ori, dupa care tot a vomitat din cauza lor, asa ca dupa am mai bagat 3 ture de ser. Foarte greu se moaie mucisorii astia.:(( Sper doar sa nu faca febra! Ii explic mereu ce fetita rezistenta e si ce grija avem de ea. Si toata ziua nu facem decat tratamente fetelor, picaturi, ser, aspirat, badijonari, masaj - Sara, picaturi, siropele, aerosoli, ceaiuri - Maria, astea se repeta de 2 ori pe zi... ar mai urma si mami, dar cand isi mai aduce aminte.
Pissi, galben, verde e f ok. Eu singura grija cand am venit de la maternitate cu Maria era sa-i dau sa pape. Doar asta stiam. Tati o schimba, ii facea baita. Temperatura e f buna, iar temperatura se considera dupa 38 sau 38,5.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
ratusca83 spune:
vasarioff..si la ratusca mea mica au devenit mucisorii galbui si mai densi..toata noaptea am aspirat-o si am curatat-o..mititica se trezeste pt ca nu poate respira bine..nu stiu ce sa ma mai fac...temperatura nu are..are 36,8... sper ca minunea ta sa nu faca febra si sa scapam de mucisori cu toatele....
fluturascha..multumesc pt aprecieri..ratusca mea mica doarme ziua cu mici pauze in care se uita pe pereti, la jucarii, stam de vorba...noapte are fata program...de incercat cred ca este prea mica sa o invat...am incercat si nu ma mai intelegeam cu ea, la modul ca cerea laptic tot timpul, se miortanea..poate odata cu cresterea ei o sa se schimbe...
va pup dulce pe toate si va uram un Craciun fericit
danaint spune:
Hello fetelor!
Cum petreceti de Craciun? Noi ne distram cu sedinte foto si iesiri in curte la aer curat. Am mancat nepermis de mult, dar erau cam multe bunatati
Amelia vine ea mandra, dar doar cind vrea ea!
Ana tare rau imi pare sa aud de alte probleme! Sper ca ati reusit totusi sa petreceti bine!
Vasari, Ratusca - sper sa treaca repede mucisorii! Si noi am cam avut productie dimineata, sper sa nu se agraveze!
BraveGirl spune:
Craciun fericit!
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
kokorinusha spune:
CRACIUN FERICIT SI DE LA NOI!MULTA SANATATE,ZILE SENINE,PUTERE,SI MULTE MULTE BUCURII!!!LA MULTI ANI!!!!!