Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Anymona, imi pare tare bine ca a decurs operatia bine! Si felicitari pt greutate(stiu ce bucurie e sa vezi crescind cifrele pe cantar)

Noi suntem de ieri in "barlogul de vacanta". Aveam emotii, dar raportez bebe linistit, a dormit 7 ore juma, cu o pauza scurta de realimentare cu combustibil acum ne pregatim de Craciun, decoram pe aici si bebe vorbeste de zor cu un ren de plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anymona, ma bucur mult ca sunteti bine. Multa sanatate! In ce consta corectarea herniei ombilicale? Noi am facut o procedura de genul asta, dar nu am vazut schimbari, in schimb anul asta a inceput sa arate bine buricutul Mariei, nu mai e deloc in afara.
Beatrice, draga de tine! Dar toate problemele astea trebuie rezolvate, nu ai de ales, asa ca incearca sa te inarmezi iar cu rabdare, trage aer in piept si gandeste-te pe rand la toate. Nu-ti permiti sa lasi deoparte niciuna, cateodata o problema mare are o rezolvare usoara, iar una care ni se pare minora poate escalada. Uite ce cadou extraordinar ai primit pentru toate, ai un baietel perfect si foarte dulce, iar batalia pe care ai dus-o pentru alaptat demonstreaza de cat de multe esti in stare. Noi suntem alaturi de tine, iti trimitem numai ganduri bune si energie.
Amelia, in acelasi ton cu Simona :), o prietena f apropiata din Viena m-a sfatuit in perioadele in care am aflat eu de toate problemele... restrictia de crestere, strep B sa imi gasesc un locsor linistit, preferabil cand sunt singura acasa si sa vorbesc cu bb, sa-i spun toate grijile mele si a mers foarte bine. M-am linistit si eu, iar cand ii spuneam ca abia astept sa ne vedem sa fiu sigura ca e sanatoasa, sa o tin in brate si sa o mangai, a doua zi, hop, a aparut domnisoara. M-am bucurat enorm cand am vazut ca a functionat si actoveginul, iar retardul de crestere fusese mult redus.
Crisuletz, multa sanatate! Asa e, neonato si asistentele de la Filantropia imparteau algocalminul f usor. Mie mi s-a spus clar ca e ok, la fel sunt si multe antibiotice. Mai pun odata si tabelul cu medicamentele permise: http://www.kellymom.com/health/meds/aap-approved-meds.html#Antibiotics

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Am primit cadou doua carti de Francoise Dolto: Ce sa le spunem copiilor si Cand apare copilul. Ultima este un indreptar de fapt, e foarte usor de cautat solutia la o problema si mi se pare util in special pentru fratele sau sora mai mare. Am bagat-o sub pat sa nu atenteze Maria la ea si cum am timp, cum intind mana si scot cartea. :)) Pentru o mama e ca un roman captivant.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Fetele, sanul stang imi este rosu in partea stanga!

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna fetelor!!!

revenim dupa o absenta...nu am avut internet!!!...

beatrice...curaj...imi pare rau cxa treci prin astea...dar precum au spus si fetele nu mi se pare normal sa nu te fi chiuretat bine...sa=i sa treci inca odata prin asta.ooofff..daca erai mai aproape te duceam la dr meu, care este super..

madalina, ioana si ratsuca mea mica are program de plans, stat treaza...nu mai potttttt..se trezeste la 3 dim si se mai culca la 8....imi vine sa o iau la fuga,.....

Mie mi-a venit CM....si nu mai pot...imi curge de patez tot ce prind..nu mai fac fata absorbantele(chiar daca folosesc din acelea de noapte) o sa ajung sa-mi pun scutecele de la fimea...Deci symo nu esti singura....am sunat si medicul si mi-a spus ca este normal sa fie abundent in primele 2 zile...aaa..si ma doare si capul..

va pup si revin..ma apuc sa fac curat cva doarme stapana....va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Crisuletz, poate de la asta era febra. Stii ce trebuie sa faci, nu? Pupici sa depasesti usor momentul!

Ratusca, eu o mai am si pe M racita, cu febra. Sotul a fost si el, dar acum i-a trecut. Daca Sara nu dormea noaptea cred ca fugeam in lume. Dar ei isi schimba destul de des programul acum, va doresc somn usor cat de curand.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:

Beatrice, al doilea chiuretaj, herpes, conjunctivita....incredibil!!!! multa putere iti doresc sa reusesti sa treci cu bine peste toate aceste incercari.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

si lista ar putea continua: fisuri anale, hemoroizi, tiroida

Mergi la inceput

ca tot vorbeati de termometre..eu am facut rost, cu greu, de un termometru cu mercur..asta mi-a spus dr pediatru ca este sfant..mai am unul de la Braun su unul omron, dar nu sunt multumita de ele..imi arata gresit temperatura...treaba este verificata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:

Beatrice, al doilea chiuretaj, herpes, conjunctivita....incredibil!!!! multa putere iti doresc sa reusesti sa treci cu bine peste toate aceste incercari.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

si lista ar putea continua: fisuri anale, hemoroizi, tiroida

...incearca sa gandesti pozitiv...noi suntem aici....te pupam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Simona-Maris, Siuta, Vasari

40+

Mergi la inceput