Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)
Raspunsuri - Pagina 17
dankutza spune:
Doamnelor, haideti sa o votam pe Cristina Neagu, handbalista noastra, ca sa iasa cea mai buna handbalista a anului.
http://www.ihf.info/files/voting/fans.pdf
MADALINA_T spune:
Buna fetelor intru pe graba ca mai am cate ceva de terminat si un drum de facut la o prietena care a nascut pe 26.
Getik spor la treaba mami.
Allexa si noi suntem singurei cu Sofia,David a vrut la mama.
Dankuta ma bag imediat la vot.
Fetelor va urez un An Nou fericit cu multa, multa sanatate,sa fie un an mai bun si mai imbelsugat decat cel care tocmai se sfarseste.Petrecere frumoasa!!!!!!!!Va pup
LA MUUUUUUUUUUUULTI ANI!!!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
MADALINA_T spune:
Dankuta nu merge link-ul,deci n-am votat.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
pishko spune:
La multi ani tuturor mamicilor si fulgusorilor, sa creasca mari si sanatosi sa pape bine si sa asculte de mamici! Iar mamicilor sa aibe parte de surpize numai placute si multa multa sanatate si spor in casa!
Un brat plin de floricele pentru toate mamicile!
pishko +29
si mihai 28.10.2009
28061982 spune:
LA MULTI ANI!
Sa ne auzim cu bine in 2011 si fulgusorilor sa le aduca multe realizari, sa fie sanatosi, veseli si plini de iubire!
Va si eu si Adela si
[b]DISTRACTIE PLACUTA!!!![/b]
sunshine2009 spune:
Fetele si puiutii mici ,
va doresc un An nou fericit, plin de bucurii si sanatate!
Noi ne pregatim putin, ca suntem in deplasare la prieteni si rude, deci ne bucuram la propriu de concediu de odihna!
Va doresc petrecere placuta in seara asta si ne auzim "peste un an"
harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate
A_driana spune:
apar si eu la ceas de seara sa va urez un An Nou Fericit!!!
dragi mamici, sa aveti parte de cele mai frumoase bucurii, iubire, speranta, intelegere si tot binele din lume
dragi fulgusori, sa cresteti mari, frumosi, cuminti, dar mai ales sanatosi...sa va bucurati parintii in fiecare zi
LA MULTI ANI!!!
va pup pe toate si sa ne ,revedem' cu bine in noul an...si cu noi fulgusori
A_driana , de minunea mea David-Andrei
getik1 spune:
la multi ani
fie ca 2011 sa va aduca tot ceea ce 2010 nu a adus,sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor, fulgusori haiosi care sa va bucure clipa de clipa,ora de ora,zi de zi si an de an
poop dulce
si acu sa facem cinste noului am
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
rody_ms spune:
LA MULTI ANI !!!
sa va aduca anul care vine tot ceea ce va doriti si in plus multa sanatate, fericire numai bucurii. La multi ani dragele mele.
simonette spune:
Salutare dragi mamici!
Sunteti in sufletul meu insa din pacate cu timpul stau tare prost! Mesajul acesta va fi scurt.....
La multi ani!!! Va doresc din inima un an nou muuuult mai bun si mai prosper decat cel ce a trecut! Plin de bucurii si de realizari, sanatate si iubire!!!