Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura B spune:
Cami, sper din tot sufletul ca anul care vine sa va vedeti visul cu ochii.
Dankutza, am vazut si eu poze cu Pinky. E foarte frumoasa si delicata ... Felicitari pentru progresele facute! Fii sigura ca va face si ea curand primii pasi si, vorba lui A_driana, sa fiti voi dupa asta in stare sa va tineti dupa ea (din dubla mea experienta, fetitele sunt la fel de bune alergatoare si exploratoare ca si baietii, iar prizele, usile, sertarele sunt la fel de interesante si pentru ele)
Getik, la multi ani lui Ari!
Si pentru ca acum voi sunteti aproape de cumpana dintre ani, va urez si eu
Un an nou fericit,
cu sanatate, fericire, bucurii,
si toate sa va mearga asa cum va doriti!
allexa06 spune:
La Multi Ani !!!
Gata , a mai trecut un an ...
Fetelor, va doresc sa aveti un An Nou muuult mai bun , sanatate,fericire si...bani multi
Petrecere frumoasa in continuare
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Poftiti la prima cafeluta din anul acesta
Eu am scris ultimul mesaj...si primul pe anul acesta
Strumfii mei s-au trezit la 07,15 si de atunci nu mai dorm, am tot incercat eu sa-i mai culc, dar nici o sansa., cu toate ca la ora 24,00 erau treji amandoi si asteptau sa treaca in noul an .
Voi , cum ati petrecut ?
oanka80 spune:
cioc-cioc, am intrat si la voi sa va urez: La multi ani! Fie ca anul care tocmai a inceput sa va aduca liniste in casa, bucurie in suflete si multa fericire alaturi de cei pe care ii iubiti!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
primul Craciun in 3
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI!!! Fie ca noul an sa ne aduca liniste, sa fie mai generos in toate!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
dienutze spune:
La multi ani in sanatate!
Sa avem un an imbelsugat si plin de impliniri!
Va pup pe toate!
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Ce faceti,pe unde umblati ?Inca mai petreceti ?
Strumful meu s-a intarcat singur.Are 5 zile de cand nu mai papa la san.
getik1 spune:
hello la multi ani sa avetii parte de cat mai multe implinirii in acest nou an 2011, sanatate si fericire
allexa eu am intrat la o gura de multam delicioasa, felicitarii ca fulgusoru sa intarcat singur ai scapat de un chin
sunt racita cobza si ary o ia usor usor pe urmele mele, noi ne-am chinuit ca in sear de 31 ary a facut febra si in a mai spart o maseluta deci la inceput de 2011 avem 8 dinti si 2 maselute.
poop fetel si mai ne auzim acu ma duc sa zac cu o cana de ceai fierbinte daca vrea cineva las aicii dar sper sa nu aveti nevoie
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
28061982 spune:
la fete si la fulgusori
Noi ne-am distrat f bine. Picea s-a jucat cu 2 copilasi pana la 1 jumate noaptea, apoi a dormit pana la 6 dimineata cand am imbracat-o si am venit acasa. A baut un biberon cu lapte si ne-a lasat sa dormim si noi pana pe la 11 jumate cand s-a trezit si a inceput sa ne strige sa ne jucam cu ea.
Mi-am dat seama ca bebei care au frati mai mari se dezvolta mult mai repede. Adela cat a stat si s-a jucat cu copii a mers numai in picioare spriinita tinandu-se cu o mana de ei, a mancat de toate si a hranit si toti invitatii. Le baga in gura cate o bucata de mancae ca vroiau ca nu vroiau
28061982 spune:
Camy ne-ai parasit?
Eu m-as incumeta sa fac pagina dar habar n-am cum. Nu stiu nici parole, nici cum se face.