Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata hai la

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy, ma bucur tare mult ca ati trecut bb 3 pe lista lui 2011 !
Va doresc un AN NOU fericit, plin de impliniri, un AN DE VIS !

Dana, felicitari pentru progresele micutei Pinky !
Si Rares reuseste sa busileze, sa se ridice in fundulet, sa se ridice in picioruse si sa mearga pe langa mobila si pereti ! Bilantul de 13 luni este de 7600 gr si 70 cm !

Imi pare bine sa vad vesti bune despre nostrii in prag de AN NOU !

Lady, felicitari pentru primii pasi !!!

pentru mamici si pitici !

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna cafeaua Getik, dar poze din decembrie nu am gasit
O zi buna va doresc la toate
Eu si Adela am facut ciorbitza de perisoare de curcan si intr-un sfert de ora e gata. Ma am tortu' de facut si gata cu muncile pe anul asta

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Neatza.Getik multumim de cafelutz.Petrecere frumoasa!
Gata si eu cu cozonacii,au iesit asa de frumosi,acum sa vedem cat de gustosi sunt.Diseara fac repede tiramisu si pentru maine las salata de vinete.Am hotarat sa nu mai fac nimic altceva avand in vedere ca in noaptea de revelion suntem singurei cu Sofia.Mai prajesc niste peste cu putina mamaliguta si mujdei de usturoi.Niste alune,seminte si gata,ajunge pentru 2 persoane care mai mult ca sigur in jurul orei 1 vor trage pe dreapta.Voi ce mai gatiti pentru masa de revelion?
Camy nu vii cu delatii??????

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Madalina eu nu mai gatesc nimic pt ca plecm la prieteni... doar ce ducem tortu' si o sticla de wisky, rstul s-au ocupat ei.
Stam si noi cat o putea picea. Ne-am gandit ca nici acasa n-ar fi rost de dormit pt ea tinand cont de bubuiturile care or sa se auda. Dar oricum, ne orientam si stam doar cat e ok si pt ea.
Mai trebuie sa trecem si pe la ai mei pentru care am facut tot tort diplomat, dar l-am facut in forma de chec si iese ca o rulada
In rest am pregatit carnea de gratar pt acasa, feliata si pusa in punguta, daca treb sa ne intoarcem mai devreme si na sa avem si noi ceva pe masa. Avem si un cozonac super bun, cumparat de la ceilalti fini ai nasilor. Mai faceam si eu, dar de cand i-am descoperit pe-ai lor... sunt asa buuuni si fara munca
Ma batea gandu' la o inghetata, dar parca mi s-a luat de atata mancare de la Craciun cu sarmae, salate si alte minuni.
Aoleuuu cat am scris tra la la parca sunt o tzatza

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Dana, felicitari pentru progresele micutei Pinky !
Si Rares reuseste sa busileze, sa se ridice in fundulet, sa se ridice in picioruse si sa mearga pe langa mobila si pereti ! Bilantul de 13 luni este de 7600 gr si 70 cm !

LA un an avea 7050g si 71,7cm. Adica, se mentine in categoria pana. Pinky busileaza, se ridica in fundulet, se ridica la canapea, dar nici urma de pasi pe langa mobila. MAi asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara mamici dragi
mummy un pt feciorei...
dankutza o sa umble ea...apoi numai picioare sa ai sa te tii dupa ea...o secunda nu-l pot scapa pe David din ochi ca intotdeauna reuseste sa faca cate-o boacana, oricat de ,securizata' ii casa, habar n-am cum le gaseste...dar poate fetele sunt mai cuminti

eu pt Rev pregatesc: ciorba, salata de cartofi cu snitele de curcan, peste la cuptor, salata de vinete, oua umplute, salam de biscuiti si cuburi invelite in ciocolata si tavalite prin cocos.
noi merge si petrecem la un bar/local...l-am inchiriat pe seara de Rev, o gasca de 20 persoane...doar localul ii inchiriat, mancare ducem noi de acasa...

voi cum petreceti?

David si ieri a avut 6 scaune...pana acuma am stat linistita, dar incepeam sa ma ingrijorez, mai ales pe weekend, ce ma faceam cu el daca se agrava ,treaba'...am sunat pediatra azi si a zis ca probabil ii de la dinti...sa-i dau un plic de biotics baby, orez, morcov banana, etc...daca nu apar alte simptome sa stau linistita si sa-l monitorizez....asa ca m-am linistit

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buuuuuuuna fete, maine nush daca reusesc sa intru!
noi gatim asa:
-frigarui(le fac la gratar la tara si le incalzesc la microunde)
-cordon bleu
-aripioare tavalite in fulgi porumb si ou
-peste la cuptor cu praz si garnitura de legume perpelite in tigaie
-crochete cu maioneza
-snitele
-gustari reci
-ghebe minuscule cu maioneza
-cornulete cu nuca, (astea-s gata)
-tiramisu(si asta-i gata)
-si beuturica, plus"artificu' "..si Revu' i gata

alina...am primit banii..multam'!

camy, cu regret, nu am avut timp de pagina

LA MULTI ANI FETE!!!!!!!!!!

si tot ce va doriti sa fie realitate!!!

vaaaaaaaaaa... si va pe toate!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Nu-mi vine sa cred ca este ultima zi din an !A trecut foarte repede anul asta
Eu nu vreau sa mai fac prea multa mancare pt rev.Suntem doar noi doi si copilasii .De Craciun am facut prea multa mancare si abia am terminat-o ( de fapt nu am terminat-o, caci inca mai am sarmale si racituri).Nu am facut excese cu mancarea , dar parca tot nu mai vreau sa vad mancarea din asta greoaie.Asa ca m-am gandit sa fac asa
- rulouri din sunca presata umplute cu telina si mere
- salata de vinete
- pui la rotisor cu piure de cartofi si pepene murat
-chec si tort
- bauturi.
Eu atat as face , pt mine ar fi suficient, dar sotul mai vrea o salata de boeuf, dar mie m-i s-a acirt de atata salata, vad eu cum scap de el

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele ce facetii eu sunt varza, am facut ieri o portie de mancare azi tre sa o iau de la capat cu toate cele ca au venit mai multii decat am preconizat si asa mai departe, aiz fac salata de vinete, pasta de ton ,asalata de boeuf, si o portie de piftie pt maine,adsa ca am de munca + inca o portie de saratele la presa

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput