Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)
Raspunsuri - Pagina 12
rody_ms spune:
Buna fetele si cu intarziere sarbatori fericite si de la noi.
La multi ani si celor cu numele de Stefan sau stefania
La multi ani si bebeilor care au implinit primul anisor, multa sanatate, bucurie si fericire.
Multumim pt urarile adresate Brandusei.
Din pacate nu am mai reusit sa intru de o bucata buna de timp, dar sper ca de azi sa ne reintram in programul normal. (vorba vine ca de cand umbla trebuie sa alerg mai mult dupa ea :)) )
la noi totul a fost ala danla.l M-am pus pe pregatiri pt ziua fetei si pe pe urma pregatiri de Craciun si uite asa a trecut timpul.Ieri am fost la colindat la fratele meu iar printesa mea a cazut si sx-a lovit zdravan la obraz, e toata numai o vanataie. Si ei cand si-au construit casa au avut unele ideii, iar acuma se vad rezultatele. baiatul lor si-a spart limba, a mea obrazul. asa ca si pe acolo tot dupa fundelul lor.de ziua fetei am avut zapada si de craciun ploaie, in schimb azi a nins sa ne saturam.E foarte incantata de zapada, inca nu stie ea cu ce se mananca, dar o sa afle curand.
Si fiinca am si probleme cu internetul de cateva zile expediez repede mesajul dar nu inainte sa va spun ca aici gasiti poze de la ziua Brandusei : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001390881407#!/album.php?aid=23482&id=100001390881407
allexa06 spune:
Salutare !
Ce faceti , cum ati petrecut ?
Noi am tot fost plecati, ieri am stat in moll vreo 4 ore .Mi-am cumparat niste hainute, atata rabdare ce a avut Marcel cu mine , nu-mi vine sa cred , Stefanut a dormit in carut si eu am putut proba linistita .Astazi am fost la tara la bunica si matusa mea , a fost foarte fain.
My Lady - sotul meu a luat banii pe haine, asa putini cat au fost, dar au fost.I-au intrat pe 24 .
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
cat a luat alexxa, de curiozitate....
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
dankutza...am vazut ca pinky e o rasfatata, a primit nenumarate cadouri..si e asa de gingasa...seamana cu un ghiocel
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
buna fetelor dragutelor
vad ca scrieti de zor aici ceea ce ma bucura f tare.
Ne-am cumparat azi tastatura....am luat una ieftina..si sotul deja a aruncat-o..asa ca ma chinui tot cu asta...si jur ca iar ma doare mana de cat apas pe "a" cel buclucas
Doar va pup, va CITESC...daar mai putin cu scrisul pana nu rezolv problema tastaturii
Va pup
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
rodica..am vazut poze...aveti o printesa adorabila, dar cu cine seamana ea ca voi toti sunteti bruneti, am observat
dankutza spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 dankutza...am vazut ca pinky e o rasfatata, a primit nenumarate cadouri..si e asa de gingasa...seamana cu un ghiocel |
pai, o fata are mami! Trebuie sa o rasfete!
Laura B spune:
Daca e ceva ce ma enerveaza de mor la laptopurile astea, e ca din senin sar de la o pagina la precedenta si eu pierd tot ce am scris
Am dat si eu 5 stelute la subiect, insa cand am verificat nu vad nici evaluarea mea, nici pe a altora.
Am vazut poze frumoase cu Brindusa- o dulcica, cel mai mult mi-a placut nasucul ei plin de tort , cu Stefan si Razvan (La multi ani! pentru Stefan), cu Flavius- ce mare a crescut, am vazut ca mosul i-a adus o multime de cadouri foarte frumoase, cu Matei-Andrei- zis si sefu' , cu o super-tarta si inconjurat de un munte de cadouri, cu Adela- o printesa-domnisoara-papusica frumoasa foc, cu Filip- un adevarat cavaler al zapezii, cu Eva si Dragos- ce mari si frumosi au crescut si ei, si, nu in ultimul rand cu Becca- o Craciunita la primii ei pasi.
Atat am reusit sa vad pana acum, nu stiu unde sa gasesc poze cu restul copilasilor...
Fetelor care aveti cont pe FB, dati-mi si mie un mesaj sa ne imprietenim (cand fac poze, eu le pun si acolo). Pe mine ma gasiti www.facebook.com/album.php?id=100000233326598&aid=45665#!/" target="_blank">aici
Despre Mos Craciun-ul de anul asta: Sophia si Diana au primit amandoua o multime de cadouri (jucarii) care au avut succes, adultii insa am asteptat cateva zile ca sa prindem sale-urile de dupa Craciun: noi, fetele mari, mergem zilele urmatoare la o "vanatoare" de hainute, iar domnul nostru isi va face o comanda de accesorii foto (ultimul lui hobby).
Sa va explic in cateva cuvinte si de ce in ultima vreme am scris mai putin decat de obicei: dupa 3 saptamani de spitalizare cu Diana, casa noastra era vraiste. Nici acum nu e cum ar trebui sa fie, si asta pentru ca cu cateva saptamani in urma am primit cadoul pentru 9 ani de la casatorie- la cererea mea, un cititor de carti electronice, un www.amazon.com/Kindle-Wireless-Reader-3G-Wifi-Graphite/dp/B002FQJT3Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=digital-text&qid=1293497234&sr=1-2" target="_blank">Kindle. Am gasit intre timp pe internet o multime de carti in romana si engleza, am gasit de asemenea si un program cu care pot reformata fisierele pdf sau word pentru Kindle, asa ca acum am o multime de carti de citit. Ma bucuram ca voi avea cateva zile de concediu pana la sfarsitul anului si voi reusi sa citesc linistita... calcul gresit! Nu am tinut cont ca si Diana e in vacanta, asa ca la fiecare cateva minute fie ea, fie Sophia ma intrerup din lectura. Si asa, intre activitatlie cu fetele mele, cu treburile prin casa, si cartile de pe Kindle, timpul zboara nici eu nu stiu cand.
toata lumea
gabitza35 spune:
citat din mesajul lui Laura B am primit cadoul pentru 9 ani de la casatorie- la cererea mea, un cititor de carti electronice, un www.amazon.com/Kindle-Wireless-Reader-3G-Wifi-Graphite/dp/B002FQJT3Q/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=digital-text&qid=1293497234&sr=1-2" target="_blank">Kindle. Am gasit intre timp pe internet o multime de carti in romana si engleza, am gasit de asemenea si un program cu care pot reformata fisierele pdf sau word pentru Kindle, |
Buna...foarte tare cadoul tau. Eu nici nu stiam ca exista. Ma apuc,dacama lasa mucosii,sa vadcumfacrostsi eu deunul. Programul de reformatare pdf si word pt Kindle l-ai descarcat gratis sau trebuiesi ala cumparat?
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii