Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete..si aplicati un vot de cinci stele la capitolul acesta caci, chiar merita...e un capitol dedicat Magiei Craciunului!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Alina am vazut poze cu Adela..oadevarata printesa...tortul super.....unde ati sarbatorit-o?(locatia)
cand ne baga astia banii pe haine??

camy, multumesc

shine..si la noi cu mari de azi dimineatza dupa ce prima zi de Craciun era cheala de zapada...

gabitza..cum a fost Craciunul la ai tai???

simonette....unde ne esti?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

La multi ani celor ce-si serbeaza ziua de nume azi
aly frumoase poze
shine superbe pozele...mai, careva dintre voi ii fotograf profesionist??? ca faceti niste poze demne de revista...si piciu sta sa pozeze f relaxat...

David acuma e bine, dupa ce i-a trecut febra, a inceput sa faca 5-6 scaune pe zi...deloc diareice, doar multe...azi ii bine...
am fost de dimineata la biserica sa-l impartasesc...i-a placut...dupa-masa vine preotul sa sfinteasca casa...abia astept...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

La multi ani celor ce-si serbeaza ziua de nume azi
aly frumoase poze

David acuma e bine, dupa ce i-a trecut febra, a inceput sa faca 5-6 scaune pe zi...deloc diareice, doar multe...azi ii bine...
am fost de dimineata la biserica sa-l impartasesc...i-a placut...dupa-masa vine preotul sa sfinteasca casa...abia astept...

scaunele pot fi multe si deloc diareice de la dinti..trebuie sa ii iasa vreun dinte poate, asa e la Rebecca cel putin
ma bucur ca vine preotul sa va sfinteasca casa.sa fie intr-un ceas bun!!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

da, probabil....ii ies 4 dinti sus...toti odata

si la voi se umbla cu sfintirea, nu?

voi mai blenduiti mancarea la pici?
eu doar fructele de dimineata (ca altfel nu stiu cum sa i le dau), in rest nu mai blenduiesc nimic de pe la 11 luni...

p.s. aici ninge ca-n povesti...abia astept sa vina sotul de la servici sa-l ducem afara pe David cu saniuta...si de azi ii liber sotul pana lunea viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

am revenit si noi in bucuresti...

la noi ninge mereu,la fix sa fac maine proba la saniute

craciunul a fost ok,brad,colindatori,cadouri...mancare... si mult soare.

Si Dragos a inceput sa mearga de Craciun,uneori face un lung de sufragerie ...dar numai cand are chef.

Mancarea o mai blenduiesc uneori. Noi am renuntat la fructele de dimineata,le primesc (in general blenduite)intre mese. Dimineata noi papam branza,iaurt,ou (fiert,omleta,scrob),biscuiti cu magiun, BV cu avocado, gris, cascaval(asta e preferatul Evei)...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Ninge ca in povesti inca de dimineata.... ce frumos! Abia astept sa mergem la sanius
Mlady banii ar fi treb sa intre deja... tzine de financiarul vostru cum se misca
Shine... unde ai linkul catre picassa? ca nu stiu cum sa vad pozele
Noi nu mai blenduim nimic, numai ca de vreo trei zile picea nu vrea decat ciorba si imaginativa ciorba de legume dimineata la pranz si seara ca altfel se stramba.... nu credeam ca o sa fac si d-astea dar ca sa manance ceva asta e.... ciorba la orice ora
Multumim pt aprecieri fetelor si va dorim distractie placuta in zapada

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Alina: ai PM!
Noi de blenduit nu mai blenduim de cateva luni bune, sa tot fie vreo 3. Mai pasam cu furculita legume fierte sau dam pe razatoare un mar prea tare. Dar treaba sta cam asa, fie mancare e sub forma de pireu, fie ceva din care sa muste, ca daca mancarea e moale dar daca are bucatele ciudate prin ea si e in perioada de dintat sau aproape satul, baga manuta in gura sa o scoata. In rest o baga singur cu manuta in gura.

harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Merci Shine, dar nu merge pt ca nu pot descarca picasa ca sa ma loghez. Sotul meu are cont de admin pe calculator si fara el nu pot instala mare lucru. Si cum el e anti picasa, anti facebook si altele...
Am reusit sa am fbk si skipe si prea curand nu cred ca mai imi instaleaza nimic. E uracios la treburile astea de calc si al meu nu mai merge si ma folosesc numai de laptopul lui

Mergi la inceput

MLady 5 stele pt subiectul nostru si clubul ministerului ca loatie
Ramasesem datoare cu un raspuns si un vot ;)

Mergi la inceput