Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
mada., ma bucur ca ai aparut!!!
alina.n ce faci bun de papa??? la naty.
speranta....da de fiecare data imi dau lacrmile la serbari....
anaxena sa folosest sanatoasa s cu succes pompa.
eu am papat cam mult si ciudate combinatii si acum ma doare putin burta,,....
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
pisucmic spune:
Gata cumparaturile si la mine!
I-am luat mamei un colier de agate foarte frumos; pentru sot noi am stabilit sa ne facem cadou chestii pentru casa: scaunele de birou (unul altuia) si televizorul sa simtim ca e Craciun!
Dar ca sa ne si rasfatam un pic, am luat pentru amandoi niste carti (noi suntem super pasionati de citit amandoi) si niste CD-uri noi cu colinde, ambalate sa le deschidem amandoi sub pom.
Am luat si pentru prietenii si rudele cu care suntem la masa de Craciun de la mama, pentru nasi, maine avem si o aniversare, deci distractie maxima zilele urmatoare!
Afara e o vreme splendida, 9 grade!
Eu voi gati vineri doar, pentru ajun: porcarii si oua umplute la inceput, friptura de curcan cu sos de mustar si rozmarin, cheesecake cu ananas si portocale (fiindca din cauza de toxo negativ nu am voie la capsuni ). In rest, primim de la mama salata de boeuf si sarmale deci va fi dezmat, si mai suntem si pe la diverse mese...
Ama, si aici la multi mult ani fericiti!
Strumphi vad ca sa lasa greu: sau s-a suparat pe cineva iar (desi nu parea), sau a plecat la socrii. Nici nu vreau sa ma gandesc ca putea pati ceva serios! Doamne fereste! Sper ca e bine si va reaparea!
Va pup
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca se simte si aici pe forum magia sarbatorilor!
Va pup si continuati cu vestile bune!
24+
antguess spune:
SPERANTA -nu stiu cum se numeste dr ..sa-mi fie rusine dar nu am intrebat-o pe prietena mea....las ca iti zic cand aflu..sau zi-mi tu numele dr tau ca daca e sa fie acelas..sigur o sa imi sune un clopotel ca imi amintesc ca tipa a spus odata numele lui dar....
Fetelor eu zic de la 11 dim ca ma apuc de calcat...am vreo 30 de camasi de calcat plus hainele piticului...vai de mine.....
ma duc sa imi aduc masa de calcat in sufra si sa arunc un ochi la tv , unu la calcat...sa vedem ce iese:)
sa aveti po zi minunata
anexena felicitari pt pompa...sa o fol cu placere
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
lalely07 spune:
Buna ziua burticute...
Intru si eu la amiaza mare..dar am avut-o pe mami la mine si m-a ajutat la curatenie..Am facut si noi un pic de ordine...
Aseara a venit sotul cu bradul,diseara ii fac poza..Si asa mai sunt datoare cu cateva poze pe care vi le-am promis..
Ama la multi ani fericiti si un bebel sanatos!
Anaxena..felicitari pt Eco!Am vazut ca ai facut la Sivu si vroaim sa te intreb cat costa si unde are cabinet.Stiam ceva de Centrul de Diagnostic..
BB_yasmi..sper sa fie super la serbare si Yasmi sa fie o dragalasa...
Super cadouri ai primit de la socrela.O imprumuti??Macar sa o educe si pe soacra mea in acelasi stil...
Roxy..si eu astept sa-ti vina comanda in ianuarie sa vad cum arata!!
Eu inca nu am cumparat nimik..dar poatema inspir...Aiu gasit carut mov??
Dorinut..sper sa poti iesi cu colegii si sa nu mai ai probleme.Cred ca pe masura ce sarcina avanseaza ne va fi din ce in ce mai greu...
Viss bafta la eco..trebuie sa fie o evolutie la nivel de col.O sa vezi.La mine s-a cunoscut statul la pat!
22+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
miki1979 spune:
dona, felicitari pentru bebelina grasulina
azaz, ce fel de anemie ai ? incearca sa suplimentezi cu pastile, si eu am anemie mare de Fier dar dintotdeauna, nu neaparat acum in sarcina..insa momentan ma simt bine..ai grija
mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Gata cumparaturile si la mine! I-am luat mamei un colier de agate foarte frumos; pentru sot noi am stabilit sa ne facem cadou chestii pentru casa: scaunele de birou (unul altuia) si televizorul sa simtim ca e Craciun! Dar ca sa ne si rasfatam un pic, am luat pentru amandoi niste carti (noi suntem super pasionati de citit amandoi) si niste CD-uri noi cu colinde, ambalate sa le deschidem amandoi sub pom. Am luat si pentru prietenii si rudele cu care suntem la masa de Craciun de la mama, pentru nasi, maine avem si o aniversare, deci distractie maxima zilele urmatoare! Afara e o vreme splendida, 9 grade! Eu voi gati vineri doar, pentru ajun: porcarii si oua umplute la inceput, friptura de curcan cu sos de mustar si rozmarin, cheesecake cu ananas si portocale (fiindca din cauza de toxo negativ nu am voie la capsuni ). In rest, primim de la mama salata de boeuf si sarmale deci va fi dezmat, si mai suntem si pe la diverse mese... Ama, si aici la multi mult ani fericiti! Strumphi vad ca sa lasa greu: sau s-a suparat pe cineva iar (desi nu parea), sau a plecat la socrii. Nici nu vreau sa ma gandesc ca putea pati ceva serios! Doamne fereste! Sper ca e bine si va reaparea! Va pup Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas |
pisucmic, ce legatura au capsunile cu toxo ?
felicitari pt cadouri..si ce de bunataturi faci
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Buna ziua burticute... Intru si eu la amiaza mare..dar am avut-o pe mami la mine si m-a ajutat la curatenie..Am facut si noi un pic de ordine... Aseara a venit sotul cu bradul,diseara ii fac poza..Si asa mai sunt datoare cu cateva poze pe care vi le-am promis.. Ama la multi ani fericiti si un bebel sanatos! Anaxena..felicitari pt Eco!Am vazut ca ai facut la Sivu si vroaim sa te intreb cat costa si unde are cabinet.Stiam ceva de Centrul de Diagnostic.. BB_yasmi..sper sa fie super la serbare si Yasmi sa fie o dragalasa... Super cadouri ai primit de la socrela.O imprumuti??Macar sa o educe si pe soacra mea in acelasi stil... Roxy..si eu astept sa-ti vina comanda in ianuarie sa vad cum arata!! Eu inca nu am cumparat nimik..dar poatema inspir...Aiu gasit carut mov?? Dorinut..sper sa poti iesi cu colegii si sa nu mai ai probleme.Cred ca pe masura ce sarcina avanseaza ne va fi din ce in ce mai greu... Viss bafta la eco..trebuie sa fie o evolutie la nivel de col.O sa vezi.La mine s-a cunoscut statul la pat! 22+ David Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
exact la Centrul de Diagnostic
el ca dr a fost ok,problema era ca avea ecograful acum cumparat si nu era familiarizat cu ce poate sa faca,ca e foarte performant
pana la 16s costa 100lei
16-28s 250lei
28s-40s 200lei
iti da cd cu poze si filmuletze
itzi explica tot,iti arata tot,mi-a placut de el dar nu se prea descurca cu functiile ecografului
mi-a facut programare in aceeashi zi
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
legat de cadouri, eu sunt restanta, desi m-am interesat din timp..dar n-am mai apucat si nici nu cred ca mai am cand sa ajung ca n-am cu cine sa-l las pe vlad..bine ca i-am luat macar lui asta mic, o parte i le da mosu ( mergem la niste prieteni si va veni si Mos-ul costumat sa le dea cadouri ) si o parte le va avea dimineata sub brad
iar pt noi..o sa punem contractul de casa sub brad.. daca ne ajuta Dumnezeu, maine semnam..asa ca sa ne tineti pumnii ca am niste emotii..numai probleme apar de o saptamana si numai alergatura si cu piticu dupa mine..si maine o sa-l caram cu noi la banca cand semnam ca n-am cu cine sa-l las, sper sa nu faca haos pe acolo
atat de mult ne-am dorit ca acum chiar nu-mi mai pasa nici de cadouri nici de nimic..vreau doar sa ne reuseasca maine..
dorinut@ spune:
Miki tinem pumnii sa fie bine sa semnati contractul. Asta da cadou
Yasmy sa ne aduci pozici de la serbarea bombonicii
Pisuc chiar ce legatura are toxo negativa cu capsunile? Si eu o am negativa.
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria