Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 20
alina.n spune:
antguess eu sarmalele deobicei le bag in cuptor la foc mic spre mediu si le las 1h sa fiarba ,apoi adaug bulion si le mai las 1h.Mie imi plac fierte mult caci se fragezesc asa ...si neaparat pun ceva afumatura in oala
Perntru maioneza eu o fac fix ca in acest video ,niciodata nu s-a taiat si iese suuuper buna!!! Uite aici:
http://www.youtube.com/watch?v=dC4C0JbMeHY
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+
antguess spune:
alina - wow ce super se face maioneza aia doar ca...eu nu am blender...doar mixer....o merge?
in leg cu sarmalele...pun si eu afumatura..niste kaiser....si mi-a zis o vecina sa le fierb in apa minerala...sau jumate minerala jumate normala..cica se fragezesc super....
o sa le bag si eu la cuptor atunci....
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
antguess spune:
m-am gandit eu ca nu merge....
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
madutza_bra spune:
Am terminat si eu o paret din prajituri, acum ne bagam la somn, cand ne trezim mergem la o plimbare si spre seara ma pun la impachetat sarmale. maine dimineata le firb,apoi bag friptura la cuptor, facem bradul si-l asteptam pe Mosu'
va pupic dulce pe toate, ma bag sa fac cap nou, apoi la nani.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana
AMR 8 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
ce linishte e pe aici
si eu vreau sa fac sarmalutze dar in foi de vitza cu orez salbatic..chiar am sa stau pe net sa caut o retzeta mai speciala
si ash vrea sa fac un tiramisu...are cineva o retzeta???mie una nu-mi place,dar le place parintilor mei si tocmai bine ca sa nu mananc si eu
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
madutza_bra spune:
cap nou
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana
AMR 8 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
alina.n spune:
doar cu blender merge si in 5minute e gata ,eu mi-am luat blender caci e ff util si pt bebe la diversificare
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinuca05 Hello! Deci astazi vorbim despre contractii Antguess nici eu nu prea stiu care sunt contractiile. De ex, azi dimineata, dupa ce am m-am foit prin casa vreo 40 min sa ma imbrac, machez etc, simteam ca se intampla ceva acolo jos, deranjant, si ca trebuie sa ma asez: dar nu imi dau seama dc se misca bebe si ma loveste mai tare pe interior sau daca sunt contractii. Intr-o alta seara, am stat in fund in cada (pt dus) vreo jumatate de ora. Cand m-am ridicat, m-am mai invartit eu prin casa si m-au apucat niste intepaturi jos si simteam miscare, dar la fel, nu stiu daca era bebe sau contractii. Oricum nu mai puteam sta in fund nici cat sa ma usuc pe par. M-am intins imediat in pat. 24+ |
pai la contarctii se intareste burtica, n-ai cum sa nu-ti dai seama..se face pietroi si e si o senzatie de parca te tine ceva..dar simti toata burtica..
loviturile pot fi miscari gen lovitura, rasucire dar le simti numai intr-un loc sau in vreun organ si devin mai dureroase..pot fi si gen intepaturi..
eu de efort ieri si azi si oboseala, m-am culcat cu dureri si contarctii si mi s-a lasat durerea la mijloc in spate..si eu stiam ca nu-i bine..si azi iar alergatura si durri..sper sa ma linistesc si sa-mi revin..
mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antguess hello fetele irinuca- asa ma simt si eu de multe ori..nu imi dau seama cand sunt contractii sau daca imi misca fata...mai ales cand sunt activa si nu am timp sa stau sa ma concentrez sa identific durerea fetelor voi gatiti de azi vad ....eu am hotarat sa fac maine papa....si seara sa o mancam eu fac niste sarmale, o salata de beof si o friptura de porc....nu vreo leguma ceva..nu m-am hotarat as face cozonac dar nu stiu si nu indraznesc si parca nu imi vine sa dau bani pe forma de cozonaci si sa nu imi iasa nimic eu mi-am trimis barbatul la shopping acum....si diseara imi aduce o prietena 3 verze pe care o sa le las la desarat peste noapte si dimineata ma apuc de sarmalute... voi le fierbeti mult? le bagati si la cuptor? cine imi zice si mie o reteta sigura de maioneza...eu nu am facut niciodata dar nu imi vine sa mai pun din comert....voi cum o faceti de nu vi se taie? Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a |
antguess, maioneza fara ou curd eu n-am reusit si am incercat de 3 ori..se taie..si asa ziceau si fetele pe aici ca au patit..
mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu