Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

va anunt oficial ca m-am lecuit. acuma si dc ma roaga cineva sa ies din casa, nu vreau azi am avut un pic de treaba- am fost sa-mi recoltez Ac. antiRh, apoi m-am hotarat sa ma duca sotul pana la spital la mine ( de vreo 3 zile ma gandesc la asta) .si m-a lasat la 8, m-a dadacit sa nu stau mult..am intrat la raport, a fost asa frumos, toti se uitau la burta mea si zambeau..ei zambeau, eu zambeau..na, de cate ori nu am intrat plansa, cand mai aveam cate un avort, o sarcina pierduta..am luat o floare in ghiveci s-o dau doamnei profesor, care a fost tare draguta - mi-a spus sa stau cuminte , sa fie bebicii bine( spre diferenta de acum 2 saptamni, cand nu a vrut sa vb cu mine, si am plecat cam bocind de acolo).am incercat sa salut pe toata lumea, si-n laboratoare, si asistentele..tot am ratat 2 doctorite, s-a facut 9.30, am tulit-o la taxi..eram terminata. cand am ajuns acasa, m-am descaltat si m-am bagat in pat..ma dureau oasele de jos asa tare, ca-mi venea sa merg in maini..dupa ce am dormit, vad ca nu-mi mai e asa rau..treb sa merg diseara cu sotul sa luam niste medicamente de la o farmacie, i-am transmis sa se duca singur. si la cumparatul de brad de maine, la fel..am sa ies pe 25 la soacramea, unde am sa stau in pat, si pe 26 la nasi- pe canapea.poate se mai misca si ei, si-si scot capetele de acolo..oare am vreo sansa? dc nu, patul meu e cel mai minunat loc..l-am redescoperit ca pe o iubire veche

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pup burticile

ce faceti?ati pregatit bradul?vine mosul?

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Viss, asa, stai cuminte acasa. Am o cunostinta care a nascut gemeni-baieti la sfarsitul lui noiembrie. S-au nascut la 39 sapt, unul avea 3100 so celalalt 3000gr! niste grasuni! Mama a fost internata intr-o joi pt ca avea ceva problme cu tensiunea prea mare si era programata pt cezariana luni, dar bebeii au vrut sa vina mai devreme: a nascut vineri, tot prin cezariana. Si ea a avut probleme in sarcina: cu colul, dioptrii mari, tensiune mare, dar totusi a reusit sa-i tina pana la 39 sapt. In ultimele 2 luni de sarcina a stat numai in pat. Mi-a spus ca nu a fost usor deloc, dar tot efortul a meritat!
Pup
PS: am o prietena farmacista si am intrebat-o daca poate face rost de celestone; mi-a spus ca ar dura vreo 2 zile, dar se poate; ma bucur ca ai gasit totusi.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

saluare feteleeeeeeeeeeee

eu de azi dimineata sunt in pregatiri de mancare
am terminat salata de beufe
ciupercile cu maioneza
oua umplute
ciorbita din oase de porc
acum impachertam sarmalele de pui si facem si cateva chiftelute
si snitele
iar fripturica si carnaciorii ii punj la macera
si sambata dimineata pana se termina slujba se fac

voi ce gatiti?
aaaaaaaaaa
si cozonacii i-am dat cuiva sa mi-i faca

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

alina eu sunt inca la serv [:((], dar nimeni nu are chef de munca aici. maine stau acasa .
bradut nu facem, ca plecam la socri si au facut ei un brad de vreo 2 metri
cadouri nu ne facem ca ne-am tot luat ce ne trebuie pana acum si nu mai am chef sa stau prin magazinele astea aglomerate, ca sa cumpar ceva, doar ca sa fie.
mancare nu fac, pt ca face soacra...
ce mai... trai bun

24+

Mergi la inceput

irinuca

Mergi la inceput

Oau Cami, cat de harnicuta esti!
Eu nu fac nimic , voi face la anul, cand o sa am un motiv in plus

Cami, voi tineti post pana sambata?
Sper sa nu ma bata Doamne-Doamne, ca eu nu am tinut post deloc; nu am putut
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna burtici!

Scuze ca nu am reusit sa mai intru, dar ...timpul...pe cine sa dau vina?
Am ajuns acasa de marti seara, destul de tirziu, pe la 22.30... m-a oprit si politia la intoarecere, acte nu aveam, pe linie continua depasisem, viteza aveam... dar am scapat

Ieri au taiat nasii nostrii purcelus, ...am stat juma de zi acolo, apoi m-am intors acasa sa fac si eu cirnaciorii , carnita pt afumat...si sunculitele...s-a apucat al meu sot sa ia o pulpa de porc de la mama soacra...ca vrea si el din toate cite un pic. I-am facut poftele... Am terminat aseara la 23.30...astazi m-am trezit la 11

Acum un pic de ordine, si ma apuc de bagaj pt ca maine la 5 plecam la moldova ...si ne intoarcem duminica.
Din pacate de luni(dupa craciun) incep din nou activitatea la Bucuresti...sunt fara concediu...asta este .

Ma simt ok in schimb, imi voi face o programare la dr dupa anul nou, si c-am atit despre mine...

Doresc sa va urez CRACIUN FERICIT! UN AN NOU PLIN DE BUCURII, IMPLINIRI, CALDURA SUFLETEASCA ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!!

Pupici tuturor si sa auzim numai de bine!!!tuturor!!
p.s. astazi am implinit 26 s

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello fetele

irinuca- asa ma simt si eu de multe ori..nu imi dau seama cand sunt contractii sau daca imi misca fata...mai ales cand sunt activa si nu am timp sa stau sa ma concentrez sa identific durerea

fetelor voi gatiti de azi vad ....eu am hotarat sa fac maine papa....si seara sa o mancam
eu fac niste sarmale, o salata de beof si o friptura de porc....nu vreo leguma ceva..nu m-am hotarat
as face cozonac dar nu stiu si nu indraznesc si parca nu imi vine sa dau bani pe forma de cozonaci si sa nu imi iasa nimic

eu mi-am trimis barbatul la shopping acum....si diseara imi aduce o prietena 3 verze pe care o sa le las la desarat peste noapte si dimineata ma apuc de sarmalute...
voi le fierbeti mult?
le bagati si la cuptor?

cine imi zice si mie o reteta sigura de maioneza...eu nu am facut niciodata dar nu imi vine sa mai pun din comert....voi cum o faceti de nu vi se taie?

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

catank nu stai deloc,esti super activaSarbatori fericite iti urez si eu

Mergi la inceput