LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*
Raspunsuri - Pagina 16
cati_magureanu spune:
Dragele mele,
sper ca Craciunul v-a fost frumos si linistit si ati petrecut cum se cuvine alaturi de cei dragi.
Din pacate, pentru noi, Craciunul a fost unul nefericit...sarcina s-a oprit din evolutie si chiar de Craciun s-a declansat...pierderea propriu-zisa...

Sunt destul de distrusa si cu greu imi voi reveni...
Va pup si va doresc un an nou care sa va aduca bucurie, liniste si multe impliniri!
Cati
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Nu mai e chiar buna dupa ce am citit despre Cati... Fii tare si chiar nu stiu ce altceva sa mai spun. Gandeste-te la Matei si ca nu e totul pierdut: dupa pauza de rigoare puteti planui alt fratior.
Oare mai e cineva care ar servi asa devreme cafeaua? Gaza mea azi noapte a vomat de la muci si m-a tinut apoi cu tusea cam aproape 2h treaza. Noroc ca venise la noi in pat... Acu trebuie sa se strecoare sotul incet afara sa mai doarma gaza un pic. Altfel ii da desteptarea fortata si bunicului. Mai avem 24h de ore cu el apoi pleaca si sper sa ne vedem in Romania la vara.
Shose,
poze cu B mereu pe blog. Pe Webshots nu am mai incarcat de mai bine de un an cred.
Daca nu mai intru (pe 30 imi livreaza frigiderul nou-sper sa se tina de promisiune si voi avea de lucru prin casa) va urez o trecere intre ani lina spre un 2011 mai bun!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
doniro spune:
Cati, imi pare nespus de rau... nu stiu ce sa zic, in astfel de momente ma gandesc ca e vointa Domnului si ca El le stie pe toate mai bine... dar pt tine imi dau seama ca e greu acum sa iti gasesti consolare in ceva. Timpul le aranjeaza pe toate si sigur va iesi soarele intr-o zi. 
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
doniro spune:
Desi nu prea se incadreaza in "peisaj", vrem sa va aratam si noi cateva POZE DE CRACIUN
Am vazut clopoteii "impodobiti" de sarbatoare... frumosi toti de pica!
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ginnette spune:
Neata,
Multu de
Ceska
Cum mai este Benji? Sper ca a fost ceva trecator si n-a facut si febra
Off, Cati, imi pare tare rau; asa a fost sa fie; hai, descarca-te aici; asta te va juta sa treci peste, mai usor 
Alinact, cum am spus, ti-am admirat printesele: Justina este chiar o papusa iar Ioana o adevarata domnisoara
Pe Razvi, l-am admirat deja pe FB - delicios cu zulufi si ochisorii mari 
Si nu i-am 'ratat' nici pe Daria si Victor - incantatori
Acum,
LA MULTI ANI MIHAI VIKTOR !
SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI DE MULTE IMPLINIRI , ALATURI DE FAMILIA TA!
(si spune-i lui mami sa mi intre si pe-aici; eu va citesc pe blog, oricum, dar sa mai dea si pe la 'prima' casa
)
LA MULTI ANI SI PENTRU KARLA SI YANNIS!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani
Ven spune:
Multumim frumos de urari! 
Asemenea va dorim si voua, tuturor!
Un an nou fericit si distractie placuta de Revelion va dorim!
madalina28 spune:
La multi ani Mathias!
La multi ani Andrei!
Cati of ce rau imi pare!Fi tare pt Mateias, el te va ajuta sa treci peste!

Am vazut toate pozele clopoteilor avem niste copilasi minunati care continua sa ma uimeasca mereu cat de mari au crescut, frumosi si inteligenti sunt!
Shose spune:
La multi ani Andreias frumusel! Sa cresti mare, cumintel, frumos si desteptel.
La multi ani Pupik dragalas! La multi ani cu bucurii alaturi de mami si tati care te iubesc mult.
Shose spune:
Cati
imi pare rau pentru asa o veste. Capul sus, puiutul tau va avea o surioara sau un fratior daca va mai doriti. Doamne Doamne o sa aiba grija de voi.
Am vazut pe Daria si Victor au petrecut frumos in familie pe Mosul.
Ceska am uitat parola de la blog si nu am mai intrat, dar intru acum sa-l vad pe Beji cute.
Lalaaaa, unde esti? Cum ati petrecut?
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela si Dudu a avut viroze urate care sub nurofen erau tinute sub control...unele au durat 12 zile, altele 10, altele 8 zile. La primele doua am sfarsit prin a da antibiotic la 7 zile de febra. Daca ai inceput cu Augumentin mai mergi cu el si cu Panadol pt a combate febra. Daca persista febra, ar putea fi si o infectie urinara... tine legatura cu pediatrul, dar pana cand dai de el continua tratamentul (asta as face eu!) "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
grati, mersi mult de rapsuns...sa dea Domnul sa nu fie ceva grav...astept sa vina dr-ita acasa si sa vedem ce zice...telefonic mi-a zis ca vine sa-l asculte iar, desi a fost acu 3 zile,..sa nu fie cumva pneumonie...pai nu s-ar fi auzit acu 3 zile cand a fost????

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...