LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Sunt zombie, Justina s-a trezit de 4 x azi noapte, si pe deasupra la 6 dimineata am pus in functiune aspiratorul ca avea nasul infundat. Am scos in doua reprize..nu inteleg de unde atatia muci.
Ba mai mult azi a inceput si sa haraie ..simt ca o i-au pe camp.
Am sunat dr si mi-a zis sa-i dau Humex si Claritine. O va vedea maine daca va ajunge la cabinet cu zapada de-afara.

Shose trece timpul, trece. Si Iulia a crescut mult de cand nu am vazut-o.
grati.ela
cati_magureanu off..imi pare rau, pt sarcina pierduta!
Iti doresc putere sa treci peste aceasta pierdere.
ceska777 eu as fi servit-o la 6, cand am pus in functiune aspiratorul.
Multumim de ! .. si un An NOU mai bun cu sanatate si numai impliniri!
ginnette multumim!
doniro am vazut si pozele voastre. Ce incantati erau Ioana si Victor la primirea cadourilor.

LA MULTI ANI, Yiannis Alexandros , Mihai Viktor si Karla! Sa fiti sanatosi si mereu fericiti alaturi de parinti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

eladea2005 sanatate multa si voua!
Asa frica imi e de bronsiolite, cand o aud cum haraie.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani cu sanatate, fericire si noroc dragilor nostri sarbatoriti de zilele acestea

STEFANIA

MATHIAS

RADU

PAULA

ANDREI

RADU

ALMA

RARES

Numai bine voua si familiilor voastre!

Mergi la inceput

Cati of, imi pare tare rau...
O sa fie bine data viitoare! O imbratisare stransa!

Mergi la inceput

La multi ani si sarbatoritilor de azi, Mihai Viktor, Yannis si Karla!

Am vazut poze cu copiii, si cu Iulia de care imi era dor , ca n-o vazusem de muuult si ce domnisoara frumi s-a facut cu parul lung lung.

Sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani :Yiannis Pupicu, Karla multe bucurii alaturi de cei dragi!!

Cati, imi pare rau

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Multumim de urari. Va pupam...noi am fost in petrecere ieri de la 12 pana aseara la 1 ...azi a trebuit sa spal 100 de vase..dar le-am dovedit:)
fyfy a fost cam rautacioasa c fetitele care au venit la ziua ei..insa atsa pentru ca erau mai mici...uf, uneori nu stiu cum sa o iau si sa nu ma enervez prea tare...imi venea sa o iau de ciuf cand vedeam ce rautacioasa poate fi uneori...dar era ziua ei...asa ca...

in rest, nu am apucat sa scriu zilele astea caci am fost cu "colindul", la mame..la soacre...etc..asa caacum se pare ca ne-am mai linistit...pana pe 31 cand mergem iar la party..
incerc sa caut o pensiune pentru mura pentru noaptea de rev si nu mai gasesc liber, nu ma gandeam ca e full...plus ca nu am realizat cat de necesar e sa o duc pana de Craciun cand a facut tare urat la pocnitori si la bubutieturi de artificii...ufff..
asta e...acum butenez netul sa vad poate mai gasesc un loc si pentru ea pentru seara aia...sa vedeti faza...sun la o pensiune de catei de talie mare si imi spune aia ca nu mai sunt locuri..ii spun eu ca nu vreau dect pt o noapte, nici macar 24 de ore, cat stam noi la party...si ea spune ca daca imi e teama de pocnitori si asa sa ii dau niste tranquilizante...what.....!!!!deci ei asa ii tin in pensiune, pe tranquilizante sa nu aiba batai de cap...am murit de inima rea...cred ca mai bine o tin acasa..:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

uram si noi cu intraziere La Multi Ani tuturor Stefanutilor si Stefaniilor...si tuturor Clopoteilor nascuti zilele astea...sa cresteti mari si sanatosi...
Va pupam din suflet

Mergi la inceput

Tot eu

Tot cu intarziere dar cu multdrag urez La Multi Ani Fericiti Stefaniilor si Stefanilor sarbatoriti ieri! Acum realizez ca sunt mai multi sarbatoriti de ziua numelui! Pupici!

Mergi la inceput

poze din ajunul Craciunului
http://good-times.webshots.com/album/579372657drcQVj

Mergi la inceput