LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanact spune:
Multumim fetelor pt vizionarea pozelor si pt complimente: roli25
vacanta placuta , petrecere frumoasa de Revelion si un AN NOU cu sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca! - irlandeza
, ramonab
da, zici ca e o papusa Justina
. Am vazut si pozele voastre, e un zambet Razvanici. 
Poza asta imi place, mai ales ochisorii lui, genele.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Shose spune:
Mai, mai ce fetitza frumoasa are mami! Adelutza e o scumpete si a ramas la fel de voinicutza, nu grasutza, dar inaltutza si bine proportionata. Si cadourile, mai ales cutia cu roz-mov, au bucurat-o mult de tot. Stie el Mosul ce le trebuie la copii.
Asta cu trebuie e luata de la Iulia, care ii povestea nashei, ieri: `Mi-a adus Mosul, exact papusa care-mi trebuia` .
Am vazut un zambarici frumos si poznas, pe Rzvanici de Ramo. M-am uitat si pe fb si i albumul vostru.
Le-am vazut pe fetitele IoaneiCt craciuite si daca pe carliontata Ioana o recunoasteam, surioara Justina m-a socat. Cum frate asa trece timpul? Parca ieri era gravi.
Roli vacata placuta si an nou fericit plin cu tot ce e mai bun.
Ceska asa imi place sa aud vesti de la voi. Pozici cu Beji?
Elle, Laurici, unde sunt pozici cu fetele noastre dragi?
grati.ela spune:
LalaD, sa-ti traiasca Andreiasul, sa fie cel mai bun prieten pentru Bogdan, sa fie mereu un zambet pentru cei dragi si o bucurie pentru sufletul vostru!

Cu tine mami, nu ma indoiesc ca va creste frumos
grati.ela spune:

"La multi ani!" urez cu drag printesei Stefania de NatyS! Sa fii fericita iubire mica!
grati.ela spune:

tuturor sarbatoritilor Stefan sau Stefania fie ei clopotei, fie parinti de clopotei, fie persoane dragi

eladea2005 spune:
salutare !
intru repede sa urez LA MULTI ANISORI STEFAN, STEFANIA, ANDREI DE LALA, MATHIAS SI TUTUROR CLOPOTEILOR SARBATORITI ZILELE ASTEA!!!!
SANATATE, MULT NOROC IN VIATA SI TOT CE VA DORITI!
am nevoie de un sfat: eric a facut o febra usoara sambata trecuta,i-am dat nurofen, 3 zile...febra a disparut, sau cel putin asa credeam eu, pt ca ceda repede sub efectul Nurofenului..apoi nu i-am mai dat o zi, dar febra a revenit...dr a zis ca e o infectie sa-i dau Augmentin. ok...avem 4 zile de Augmentin si 6 de nurofen si febra are in seara asta 38.5 ...ce ma sfatuiti???
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
grati.ela spune:
si Dudu a avut viroze urate care sub nurofen erau tinute sub control...unele au durat 12 zile, altele 10, altele 8 zile. La primele doua am sfarsit prin a da antibiotic la 7 zile de febra. Daca ai inceput cu Augumentin mai mergi cu el si cu Panadol pt a combate febra. Daca persista febra, ar putea fi si o infectie urinara... tine legatura cu pediatrul, dar pana cand dai de el continua tratamentul (asta as face eu!)
grati.ela spune:
http://picasaweb.google.com/Ioanact01/PrimulCraciunAlJustinei02#slideshow/5554588909384404770 la favorite!!!
grati.ela spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2123989240102497651KSIEQE frumoasa tare!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab AM si eu cateva pozici http://entertainment.webshots.com/photo/2399588100102497651pRRNOW nu luati in seama data aparuta pe poza RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) Razvan 2+ |

09.01.2008