LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*
Raspunsuri - Pagina 12
alinaatudor spune:
Craciun Fericit, sanatate si multa intelepciune sa trecem cu bine toate problemele si sa ramanem intotdeauna zambitoare. Sa fiti fericite si iubite!
gattasalvaje spune:
In sfarsit , am reusit si eu sa iau copilul de la jucariile primite in dar de la Mos , sa-i fac baita si s-o culc si sper sa am si eu parte de un pic de forumeala inainte sa ma ia somnul .
Am citit din urma si revin cu comentarii :
Laurici , arati trasnet
si se pare ca te-ai distrat pe cinste la petrecere. Despre patania cu masina si vecina , zic si eu ca si Rox...esti prea buna , eu cred ca i-as fi zis vreo doua si as fi rupt definitiv relatiile ...auzi , tot ea sa se simta ofensata in loc sa se gandeasca ca nimeni altcineva nu ar fi facut gestul sa-i imprumute masina
.
Codruta , am vazut-o pe Alexia la serbare...e asa de frumoasa , gingasa ca un ingeras. Pup fetita isteata 
KalosAlina , e minunata pisicutza Daria...si seamana mult cu mamica ei !Despre problema ta de ordin medical...sa auzim ca nu-i nimic grav si ca se vindeca cu tratament ! Iti tin pumnii !
Alina Tudor ...daca ne vom muta vreodata la trei camere ( eu sper sa se intample la anul , dar cu criza asta , mai vedem ) sigur am sa-ti cer datele de contact ale tipei care a decorat camera lui Fyfy. A facut o treaba minunata...cred ca Fyfy este foarte fericita sa aiba asa locshor frumos !
Roli , Andrei trebuie sa se ia de mana cu Sara ...si ea , tot asa , e calare pe mine , vrea sa faca si ea tot ce fac eu , isi trage scaunul langa chiuveta si isi baga mainile in zoale , vrea sa taie zarzavat , etc. Zilele astea , cat am fost cu pregatiri , am expediat-o la mama , ca nu puteam sa fac nimic. Sper ca cearta cu sotzul a fost o furtuna intr-un pahar cu apa , ca a trecut repede si ati petrecut Craciunul in armonie si intelegere.Distractie placuta si multa zapada la munte !
Doniro , cum mai e Daria ? Eu sper ca ati mers la Snagov si ati petrecut Craciunul cu toata familia reunita ...eu una as fi mers cu orice risc. Nu pot sa-mi imaginez ca as fi departe de puiul meu atunci cand il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun , cand deschide cu nerabdare cadourile sau cand adoarme ostenit de atata jucat in seara de Ajun.Astea sunt momente unice , irepetabile pe care nu ni le mai da nimeni inapoi. Ca exista riscul s-o tragi apoi cu piticul ,ca s-a imbolnavit , nu neg ...dar eu mi-as asuma acest risc.
Grati ... foarte frumoasa a iesit casuta !Ozi mi se pare un pic schimbata...la fel de frumoasa , dar parca s-a mai domnisorit , parca a mai slabit si nu mai are fatzuca de fetita ci de adolescenta ! Mami , te asteapta vremuri grele cu o asa frumusetze de fata !
Laurici de Piatra , super ideea de a pune cate un cadou sub brad in fiecare din cele 3 zile ale Craciunului , pacat ca n-am citit mesajul tau mai devreme ...Sara a primit toate cadourile de la Mosu' aseara si azi ma intreba daca mai vine Mosul si la mamaie ( am fost acolo la masa ) , apoi a venit sora-mea si a luat-o si pe ea la intrebari daca nu i-a adus Mosul cadou si acasa la ea ? Si a primit , Slava Domnului destule...dar tot ar mai fi vrut .
Mi-e dor s-o vad pe frumushica ta ...woow , ce bine sta cu inaltimea si greutatea ! Sara , dupa reprizele de boala prin care am trecut de cand cu gradi , a ramas o lacusta ...are 13.6 kg si in octombrie avea 14.7 kg.
Dani , multumim de laude...nu stiu de ce nu merg pozele , albumele sunt "public on web" si la mine merg.
Am scris ditamai placinta ..deh , sunt odihnita ca azi n-am facut nimic decat sa mananc si sa ma joc cu fie-mea
.
Pupici
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
Ioanact spune:
Buna!
LA MULTI ANI, TinnaS si Bianca Maria!
pt ieri
si pt azi:
LA MULTI ANI, Radu Stefan, Mathias, Stefania si Paula Gabriela!
Sa fiti sanatosi si mereu fericiti! 

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
Craciun fericit! Sper ca Mosul a trecut pe la toti clopoteii si fratiori/surioare si a desertat tolba plina cu jucarii.
Noi am mers pe 24 seara la prietena baietilor, unde era sa intarziem si sa ratam intalnirea cu Mosul. Noroc ca a asteptat cuminte in masina pana am reusit noi sa urcam. Apoi s-a auzit un cioc-cioc puternic la usa si ce sa vezi....chiar Mosul cel batran cu barba mare si alba, cu sacul greu in spate. Picii erau smirna, cu gura cascata! I-au cantat colinde, Ioana Steaua sus rasare si ai mei Mos Craciun cu plete dalbe. Au raspuns frumos la intrebarile Mosului, ca merg la gradi si ce invata ei acolo si apoi nu le mai ajungeau mainile sa-si primeasca darurile.
Apoi, noaptea a mai tras o tura si la bradul nostru si a lasat restul de jucarii. Marc la 7 jumate era in picioare dand tarcoale bradului si cand a vazut pachetele a dat fuga sa-l trezeasca si pe frate-sau.
Azi au plecat cu mama in Cismigiu la oraselul lui Mosu si eu am ramas sa fac bagajele pt. munte ca maine sunt la birou. Sotul a plecat si el la birou sa termine proiectele pana marti cand plecam.
La multi ani Stefania si Mathias! Sa cresteti mari si sanatosi puiuti!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alexia28 spune:
Craciun Fericit alaturi de familie si de cei dragi!
Sarbatori fericite si multa sanatate!
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si de
Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
Ellenuta spune:

STEFANIA
MATHIAS
RADU
PAULA

La multi ani! Sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi si fericiti!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
buna fetele
am petrecut si noi un craciun frumos, ieri cu parintii si azi cu nasii. eva a cautat cu nerabdare cadourile sub bradut si le-a desfacut pe toate, nu numai pe ale ei ..
gatta am admirat-o pe sarita .. ce domnisoara mare si frumoasa si cat de frumos recita si canta ..
roli ce frumos povestesti de mosul vostru, pozici ai? o sa aveti vreme super la munte caci de maine incep ninsori. il pui si pe andrei pe skiuri?
uf .. mi-ar placea si mie sa mergem, insa, nu avem cum, poate dupa revelion prindem si noi un weekend. din pacate, sotul e tot intepenit de spate, cred ca maine mergem la urgenta ca nu-mi place cum prezinta ....
anna e pe antibiotic si siropuri, racita cobza .. sunt cam amarata, dar le-om scoate noi la capat.
va pup fetelor
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Shose spune:
La multi ani cu bucurii pentru clopotzeii Stefania si Mathias, pentru Paula si Radu!
Gatta e superba domnisoara ta, ati petrecut cu multe bunatati ziua Saratelei, am vazut eu pozele
si cu o gramada de cadouri de la Mosul.
Noi am stat acasa pana pe la 8 si de la 8 am luat-o la colindat pe la ai nostri, soacra si apoi mama. ne-am luat cadourile ampoi am mai continuat pana tarziu in noapte la iste prieteni. Asa ca ieri am fost zob, mai mult am lancezit in pat si am papat bunatati cat Iulia s-a distrat cu bunicii.
Uitati si niste pozici ca tot eram restanta
http://family.webshots.com/album/579355507GvjVig
Daca va maiuitati si i alte albume gasiti si pozici de asta vara.
Abia astept sa vad POZE!!!
Ellenuta spune:
ANDREI
RADU
ALMA
RARES
La multi ani cu sanatate, sa va dea Domnul de toate, mai ales multa sanatate, sa fiti isteti si cuminti si tare fericiti!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe