LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*
Raspunsuri - Pagina 11
stancutza spune:
Craciun fericit, fete dragi! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai lucruri bune, fericire, liniste, dragoste si multa multa sanatate! Sa aveti parte de un Mos bogat si generos!

gattasalvaje spune:
Dragii nostri Clopotei si dragele noastre Zuzici ,
Va dorim un Craciun de poveste , cu pace in suflet , belsug , sanatate si multa , multa veselie ! Sper ca Mosul a fost darnic cu voi anul asta si ati primit cadourile mult visate !

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Va multumim din suflet pentru toate urarile transmise de ziua Sarei , m-ati emotionat profund !
Vreau si eu sa urez tot ce-i mai bun de la viata , sanatate , sa creasca mari , intelepti si cuminti , clopoteilor nascuti in preajma acestor zile sfinte :
Simon Sebastian
David Steven
Albert
Alesia
Khaled
Ema
Tommy
Benji
Bianca Maria

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE RECENTE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
...si nu pot sa nu urez si eu , chiar daca un pic in intarziere , multa sanatate , fericire , prosperitate , zuzicii noastre dragi 

Ellenuta 

pentru aniversarea de pe 21 decembrie !
...si aceleasi urari de bine si unei zuzici dragi care nu a mai intrat de mult pe DC , dar care , eu sper ca nu ne-a uitat :

Tinna S 

Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE RECENTE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Eu am avut niste zile absolut nebune , incepand de marti de cand am intrat in concediu ...curatenie de Craciun , pregatiri pentru ziua Sarei , apoi pregatiri pentru Craciun ...n-am mai avut timp de nimic . Abia aseara am intrat si eu putin pe forum , am mai citit din urma si am vazut o gramada de pozici...am multe comentarii , dar nu le scriu acum ca sunt in criza de timp , ne asteapta maica-mea la masa de Craciun , si nu vreau sa omit ceva .
Promit ca revin pe seara .
Am serbat ziua Sarei miercuri , cu o gramada de invitati si nebunie ...apoi , aseara a venit Mos Craciun cu cadourile mult dorite .
Am incarcat cateva poze : ZIUA SAREI si A VENIT MOS CRACIUN !
si doua filmulete :www.youtube.com/watch?v=w-sBTRrC3Pk" target="_blank">SARBATORITA si www.youtube.com/watch?v=iutIE7OmYO0" target="_blank">AJUNUL CRACIUNULUI
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE RECENTE
Povestea nasterii
NataliaS spune:
CRACIUN FERICIT!!!
Va doresc sa aveti sarbatori magice, pline de caldura, dragoste si timp de buna calitate petrecut alaturi de cei dragi!!!
La multi ani ! din tot sufletul tuturor sarbatoritilor lunii Decembrie carora n-am apucat sa le urez...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
danybv spune:
Lumina sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos, sa va aduca in inima pace si bucurii duhovnicesti. Craciun Fericit si un An Nou binecuvantat! 
La Multi Ani, tuturor clopoteilor sarbatoriti zilele acestea.
Am vazut poze cu clopotei frumosi.
Grati.ela, sa va bucurati de casuta cea noua si frumoasa.
danybv
Mamy de
Maria ( 11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei ( 21 Martie 2006 )
danybv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Am serbat ziua Sarei miercuri , cu o gramada de invitati si nebunie ...apoi , aseara a venit Mos Craciun cu cadourile mult dorite . Am incarcat cateva poze : ZIUA SAREI si A VENIT MOS CRACIUN ! si doua filmulete :www.youtube.com/watch?v=w-sBTRrC3Pk" target="_blank">SARBATORITA si www.youtube.com/watch?v=iutIE7OmYO0" target="_blank">AJUNUL CRACIUNULUI Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTEPovestea nasterii[/blue] |
Foarte frumoase filmuletele, am vazut si pozele, insa mie nu-mi arata fiecare poza in parte, se pare ca sunt restrictionate.
Ce frumos zice Sara poezia lui Mosu
La multi ani Sarei, sa va bucurati de ea si sa fiti cu totii sanatosi. Am vazut familie numeroasa acolo

danybv
Mamy de
Maria ( 11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei ( 21 Martie 2006 )