Strumfi de iul-aug 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 5
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela karliguto, dar de ce n-ai asteptat noaptea de revelion sa montezi dulapul? ca al meu asa a facut acum 2 ani, a cumparat niste dulapuri pt bucatarie de la ikea si n-a gasit alt moment mai potrivit sa le monteze decat pe 31 dec. pe la 10 seara. lumea dadea cu petarde, noi cu bormasina in faianta din bucatarie! . a durat ceva, cat pe ce sa ne prinda momentul dintre ani insuruband burghie . am mizat pe faptul ca nu doarme nimeni in noaptea aia, deci nu deranjam, iar daca deranjam, era scuzabil. si pen' ca trebuia sa dam intr-un perete de beton, cred ca vecinilor le cam tremura furculita cu piftia in mana, ne-or fi urat de la multi ani printre masele... . si cozonacu' cresteeeeee . Traiesc in Orasul Alandala |
pai sa stii ca in ritmul in care are chef sotul proaspat sosit de la munca... vrea dus, vrea mancare, vrea sa doarma nitel, apoi cred ca terminam dulapul de revelion!
si eu maine dimineata ma apuc de cozonaci... pana atunci imi creste doar tensiunea daca nu-i gata dulapu'
stefania
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Vivela spune:
mai, voi faceti misto de mine cu testul de sarcina? eu sper ca da. dar daca o fi sa fie bb3, inseamna ca asa trebuia sa fie, sanatosi sa fim, ce, nu mi-ar sta bine cu 3 nurori la cat sunt eu de carcotasa?
(serios acum, eu am mai avut teste barza semi-pozitive si nu era niciun bebe. deci se poate si varianta asta).
gataaaaa cozonacii, manca-i-ar mama pe ei .
Dana, ups, eu uitasem cu totul de salata de boeuf, dar o fac de revelion. salivez de pe acum si nu stiam de ce, azi am baut doar o cafea si am mancat 2 biscuiti, cam atat. ma duc sa mananc.
aa, si mai am o problema, nu mai vad bine. mi-a bagat tanti aia de la dentist lumina in ochi vreo ora jumate ieri si de atunci vad dublu cu ochiul drept. m-am frecat de n-am mai putut, am crezut ca am ceva pe gene, dar nu. ati mai patit asa ceva? e foarte neplacut. mi-am pus Visine, dar nu vad mari imbunatatiri. hai ca ar fi culmea, imi repar dintii, dar raman chioara , bun schimb, ce sa zic...
Traiesc in Orasul Alandala
CarlaV spune:
Vivela, ma innebunesti cu cozonacii, ma oftic de nu mai pot ca nu fac si eu . Azi am prestat o pasta de naut si niste ciuperci la cuptor umplute, ca tinem toti regim, suntem solidari...
La tine aud prima oara de teste semi-pozitive, inseamna ca stii tu ce stii. Ah, apropo de asta, m-am mai gandit la dilema ta de cand ne-am vazut si am un raspuns, sper sa fie ok : un copil in carut, unul de mana si cel mare merge singur pe langa carut.
Vivela spune:
cu faina Titan/creste cozonacu' baban!
(au iesit cei mai pufosi cozonaci din cati am facut eu pana acum).
Carla, nici nu-s buni, ingrasa rau, pica greu la ficat, alea-alea.... ce-as mai manca si eu niste ciuperci umplute ... mai ca m-as baga la un troc.
buna varianta ta, cred ca ar fi singura posibila in caz de forta majora. teste semi-pozitive si negative in realitate am avut DOAR de la barza. vreo 3 pana acum, de fiecare data m-au lasat cu inima in gat.
ma duc sa scutur bradu' artificial . e momentul.
violetan spune:
Mai, fetelor, m-ati omorat, multumesc mult, titanul va e recunoscator! cat am ras si la vivela si la karli! Daca faceam angajari pe amandoua va luam Vivela, ce poezie super! Ma gandesc sa-ti platesc drepturi de autor si s-o folosesc. Te anunt.
Karli, mai ales pe adeluta. Ce imaginatie! Si cu fulgul de porumb???!!! cat de dulce, mai!
Vai, stefania, ce greu cu zapada aia, mi se zbarleste parul!
Ibidem, carla, n-am auzit de cod violet, ce groaznic! pup si sanatate!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Simo78 spune:
Offf Anca! cate ati tras (imi inchipui ca e rezumat de rezumat...)...Sper sa incheiati episodul cat mai repede!
Stefania cum povestesti tu acolo...imi amintesti de studentie, am o prietena din radauti la care imi petreceam vacantele, si iarna fix cum spui tu! pentru orice treaba trebuia sa dai zapada juma de ora. Noroc ca wcu era in casa .. noua ne placea, avea farmec la varsta aia!
mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Un Craciun fericit si linistit alaturi de cei dragi
Simo e foarte frumos ne-am jucat mult in zapada. In fiecare zi la sanius.
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
'Neata, eu am stat treaza toata noaptea, fiindca Saby plange de dureri de aseara, nu poate sta in picioare, nu se poate ridica in fund. Larisa este racita cobza, tuseste si are nasul infundat, azi-noapte a vrut doar sa urle, se dadea jos din brate, se ducea in mijlocul sufrageriei si urla cat o tineau puterile. Eu nu pot respira, am nasul infundat pana in creier, daca as fi putut dormi, era cu gura deschisa.
Asa ca am "profitat" de ocazie si am cautat pe net cazuri asemanatoare, se pare ca doctorii cam bajbaie, sunt multe boli cu simptome asemanatoare, asa ca ce am putut citi au fost experientele altora.
Am ajuns la concluzia ca este o reactie alergica la antibiotice, cel mai probabil la Zinnat, iar afectarea articulatiilor si a muschilor face parte din alergie. M-am gandit la tot felul de prostii, acum m-am mai linistit putin, in sensul ca am gasit o explicatie plauzibila pentru simptome. Problema este ca au fost oameni care au avut dureri articulare si ani de zile dupa o alergie la antibiotic si au stat la pat continuu
Vivela spune:
of, Anca, sper sa o scoateti la capat odata, cred ca e tare greu. cumva o sa rasara si la voi soarele, nu se poate altfel. va doresc sa vina la voi Mosul cu portie dubla de sanatate .
eu mai stau putin si apoi ma duc sa-l iau pe david acasa, maica-mea nu se simte nici ea prea bine, i-am mai dus si eu copilul pe cap.
cred ca e primul an in care nu-mi mai doresc altceva decat sanatate pentru toti ai mei. restul, detalii ...
va pup, sa aveti un Craciun frumos si linistit. si daca se poate, intre 2 sarmale si o felie de cozonac, poate gasiti si ragazul sa meditati la esenta evenimentului .
CarlaV spune:
Vivela, si la mine este primul an in care immi doresc numai sanatate pentru noi si ai nostri. M-a doborat Saby cand mi-a spus "nu ma pot misca deloc, nu pot sa misc nici piciorusul, cred ca o sa-mi puna iar apitza la manuta ca sa ma fac bine" .