Strumfi de iul-aug 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 4
ddanagh spune:
Gata, l-am impartasit si pe Eric. Pe Daria au impartasit-o marti la gradi, cica a venit un parinte inainte de masa si i-a impartasit pe toti. Noroc ca mi-a zis educatoarea, ca Daria nu imi zicea nimic. Am intrebat-o eu si cica "a venit popa si i-a dat niste mancare si a sters-o la gura" .
Karli, mama ei de punga, uite dle cum nu te lasa ea. Tot asa si Daria aseara, s-a dus in baie sa se spele ea si s-a udat fleasca pe bluza. O intreb ce ti-ai facut mami, ce te-ai udat asa? raspuns: "nu eu mami, apa aia, lasa ca ma duc s-o cert".
Chiar are imaginatie Adeluta. F frumoasa casuta.
Musso vino de te descarca aici si lasa supararea.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
karligutza spune:
Georgi multumesc... te simt asa parca putin cam plictisita/trista? cum e Mihnea, e bine sanatos?
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
musso17 spune:
dana,
karli,mihnea e bine,slava domnului..eu's cu capsa pusa ca suntem singuri si tati e la o aruncatura de bat,adica sta in ancora la turci,atat de aproape dar totusi departe ..naa,asta-i viata,ce,le poti avea pe toate?!
karligutza spune:
m-am gandit eu ca poate de aici motivul de indispozitie... asa e cand nu ti-s toti acasa (si la propriu si la figurat); sarbatorile te fac sa te gandesti tot timpul la familie! ufff... sper sa te remontezi si poate sa ajunga si sotul acasa daca asa sunt planurile!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
Danuta, te pupic! adevarul e ca m-am cam avantat sa cumpar dulapul asta acum, dar pe de alta parte ma si bucur deh' am si eu cadou de Craciun, ceva palpabil, ceva nou... nu sentimentalisme si 'vrajeala' (glumesc, evident, caci sunt foarte fericita si doar cu sanatate si iubire)... si cum zicea VIVELA, la mine a venit mosu' cu un cadou de genul celor ce nici macar nu incap in pungile alea de cadou XXXXXXXL
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
stefania_97 spune:
Buna fetele,
La noi e zapada mare, nici nu indraznesc sa ies din casa. Azi ca sa ma duc in anexa sa intind rufe am dat la o parte zapada 30 min ca nu se deschidea usa. Ma duc la masina de spalat si cand vreu sa scot rufele jumatate erau tari ca batul, congelasera Ca sa nu mai spun cata zapada am avut de impins pana am ajuns la tomberonul de gunoi
Noi am facut pomul de Craciun din 2 decembrie, aici se incepe devreme cu decoratiile de Craciun.
Vivela ma bucur ca suntem numai noi de Craciun anul asta.Am nevoie de odihna nu de munca. Nici nu ma gandesc sa fac cozonac. Prea multa munca. Rata la cuptor cu orez, prajitura cu mere si un desert danez cam atata anul asta. Ca mai mult ne ingrasam.
Karli foarte dulce Adeluta
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
karliguto, dar de ce n-ai asteptat noaptea de revelion sa montezi dulapul? ca al meu asa a facut acum 2 ani, a cumparat niste dulapuri pt bucatarie de la ikea si n-a gasit alt moment mai potrivit sa le monteze decat pe 31 dec. pe la 10 seara. lumea dadea cu petarde, noi cu bormasina in faianta din bucatarie! . a durat ceva, cat pe ce sa ne prinda momentul dintre ani insuruband burghie . am mizat pe faptul ca nu doarme nimeni in noaptea aia, deci nu deranjam, iar daca deranjam, era scuzabil. si pen' ca trebuia sa dam intr-un perete de beton, cred ca vecinilor le cam tremura furculita cu piftia in mana, ne-or fi urat de la multi ani printre masele... .
si cozonacu' cresteeeeee .
Traiesc in Orasul Alandala
ddanagh spune:
Gata m-am facut blonda si cu unghii cu stelute. Numa buna sa ma apuc de tocat la salata beof.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddanagh Gata m-am facut blonda si cu unghii cu stelute. Numa buna sa ma apuc de tocat la salata beof. un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |
No problemo, salata beuf cu stelute, ce poate fi mai frumos de Craciun
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
Stefania, ce iarna e si pe la voi! Mi-a trimis o prietena din Germania niste poze, la ei este cod violet, stare de catastrofa, nu mai este benzina in multe benzinarii si nici mancare in magazine.
Vivela, esti tare draguta cu bradul artificial care se scutura ca unul natural, macar sa fi mirosit la fel . Cu testul de sarcina nu stiu ce sa zic, de regula a 2-a liniuta inseamna clar bebe, indiferent de test, adica teste fals negative sunt, fals pozitive nu...
Simo, istoricul pe scurt este ca Saby a fost la gradinita 4 zile prima data, 4 zile a 2-a oara si 2 zile a 3-a oara pana sa se imbolnaveasca, nepunand la socoteala serbarea. De fiecare data ne-am imbolnavit toti, eu am stat cu gatul in pioneze 3 saptamani, culminand cu amigdalita pultacee, cea mica a trebuit sa ia antibiotic la a 3-a viroza, fiindca avea multe leucocite si neutrofile si era vai de capul ei, a fost prima data in viata. Saby pana la 3 ani si 3 luni a luat o data antibiotic, acum in 6 saptamani a luat augmentin 7 zile la prima otita perforata, augmentin 10 zile la a 2-a otita perforata, zinnat 4 zile la a 3-a otita perforata care s-a dovedit a fi cu streptococcus pneummoniae. Zinnatul nu a mers si a ajuns aproape de soc septic, s-a pus pe picioare cu o combinatie de antibiotice intravenos, nu stiu cum se numesc dar ziceau doctorii ca sunt foarte scumpe, dupa care a ramas 7 zile cu cefort si gentamicina intravenos. Acum a facut o reactie alergica (sau urticarie) foarte urata si a ajuns cu predninson (n-am putut sta cu ea pt dexa) si regim alimentar strict. Cea mica este cu viroza, eu la fel, Saby e ca vai de ea, ieri nu se putea tine pe picioare din cauza durerii de articulatii.
Observi ca ti-am scris pe scurt, ca daca e de povestit, ma intind pe tot capitolul .
Mychy, Vio, Georgi, multumesc si multumesc tuturor pentru gandurile bune, n-am fost in stare sa notez ca sa pot dezvolta multumirile pentru fiecare, dar ma gandesc frumos la fiecare dintre voi si la copiii vostri .
Eu nu mai fac cozonaci, nu are voie Saby decat legume fierte si unele fructe, bradul l-am facut in 12, pentru ziua sotului din 13, curat si ordine fac zilnic si se face la loc mai repede decat apuc eu sa ma bucur de ce am facut.