Strumfi de iul-aug 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 6
Timi07 spune:
CRACIUN FRICIT STRUMFARIE!!!!
ma scuzati ca nu sunt prea sociabila zilele astea dar sunt cam agitata (e ok) povestesc cand ma mai linistesc .
Carla sanatate cu carul sa va aduca Mosul.
Noi am impartit cadourile aseara cu nasii de aici ai fetelor si-au fost un succes doar ca azi s-au ciondanit pe ele.
Sayei ii dau caninii asa ca suntem la program redus de somn plus ziua e extrem de maraite, ii curge nasul si ochisorii dar cred ca e mai mult de la dinti...de roseata din fata ei nu mai zic ca-i ca un mac....
Eu habar n-am sa fac cozonaci asa ca am cautat o reteta cat mai simpla care nu necesita manuiala multa si daca nu iese nimic dau vina pe faina ca nu-i Titan
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Simo78 spune:
Craciun fericit! Ganduri bune si sanatate!!
mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)
valen spune:
Craciun fericit tuturor!! Sa fiti iubite, sanatoase, frumoase si implinite!http://gabrielladesign.blogspot.com/
mychydutza spune:
craciun fericit!sa va aduca mosu tot ce va doriti.
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
mychydutza spune:
craciun fericit!sa va aduca mosu tot ce va doriti.
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
karligutza spune:
Craciun Fericit si mos bogat! cu sanatate si ce-o mai putea aduce!
la mine acum sunt gata cozonacii, gata si dulapul, deci pot sa ma culc linistita (daca pot! ca Adeluta inca nu doarme... il asteapta pe mosu'! )
va pup si va doresc zile senine cu fericire... and so on! stiti "cantarea"... ma grabesc sa ies ca ma bazaie Adeluta
(ia sa ma uit eu un pic pe inte'net ia ceva... tu vobesti numai cu feteie taie... ia sa vobec si eu cu feteie meie! sa ma vad si eu cu cineva pe inte'net e clar ca ma fugareste Adeluta de la calculator...)
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
ddanagh spune:
V-am prins nu mai trageti cu ochiu la cadou.
Noi acum am revenit de la mos de la nasa. In fiecare an ajunul il petrecem la ei, cu multi copii si mos. Daria a fost in forma de zile mari, a cantat si a dansat, a ras si s- a jucat f frumos. Doar ca a fost singura care nu a vrut sa se suie pe genunchii mosului spunandu- i ca ea " e fata foarte mare". Eric, baiat bun, pe scurt o seara reusita.
Sa vedem maine cum va fi cu soacra- mea, ca o iubesc din ce in ce mai mult in ultimul timp. Ieri, ca sa ma vopsesc la par s- a invoit socru- miu de la servici 2 ore sa vina sa stea cu Eric ca madam avea treaba. Nu stiu ce treaba ca doar vine la noi, toata mancarea am facut- o eu, ea doar tortul. Si e pensionata, sta acasa toata ziua. Dar hai sa fim buni, sa nu ne necajim.
Craciun fericit dragelor. Va pup pe toate.
Fug sa ma fac ca dorm sa vad ce pune Adi sub brad. Hi, hi
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
ioanaiub spune:
Craciun Fericit!
noi am avut un ajun cu bune si cu rele ... mosul s-a lasat putin asteptat pentru ca sotul a fugit cu soacra-mea aseara la urgenta, cu probleme respiratorii, solutia de compromis a fost o perfuzie cu hidrocortizon hemisuccinat si miofilin, azi mai face una si luni cred ca se va interna ... intr-un tarziu a ajuns si mosul la noi, am fost in formula restransa, adica doar noi si copiii si tatal meu, mama n-a putut sa vina, cu mana in ghips nu poate conduce, astazi mergem la ea la masa. copiii s-au bucurat foarte tare de cadouri
la noi e soare, cald, atmosfera de primavara, zici ca vine martisorul nu craciunul
o zi frumoasa va doresc si sanatate celor bolnavi
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate