Strumfi de iul-aug 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 7
CarlaV spune:
La multi ani tuturor!
Saby pare mai bine, tot are eruptie pe unde se scarpina, dar macar nu o mai dor atat de tare articulatiile.
Ioana, spuneai de David... cred ca este cu atat mai tragic pentru ei cu cat sunt mai mari si realizeaza mai bine ce se intampla. Eu sper ca Saby sa nu ramana cu o sensibilitate, ar fi dezastruos pentru ea sa nu se poata atinge de o bucatica de ciocolata.
Aseara a venit si la noi Mosul, fetele au primit hainute, jucarii si 2 acadele, sotul o cravata muzicala cu leduri, eu am primit o p... de ciocolata cu crema de menta, de fapt, vreo 10, sa am pe alese . Am mai primit si 10 sani de ciocolata cu crema, dar putzele sunt mai bine umplute, si 5 trandafiri albi cu margini rosii, superbi.
Fetele se cearta pe un set de insecte de plastic si altul de animale marine, desi piesa de rezistenta trebuia sa fie un jeep teleghidat din Mikey Mouse Clubhouse.
Am reusit sa fac 2 oale de sarmale, unele cu carne si unele vegetale, iar azi dimineata am ajuns in sfarsit sa ma spal pe cap, uraaaa. Maine mergem la nasii Sabinei daca se simt bine fetele.
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Sper ca nu ati mancat prea multe sarmale
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
'Neata!
Noi am mancat sarmalute vegetale, sper ca de Revelion sa poata manca si Saby putina carnita.
Sabina ne-a facut o supriza aseara, a pregatit-o pe Lary de culcare: i-a scos bluzita, ciorapii si pantalonasii, i-a desfacut capsele de la body si pampersul, a sters-o cu servetele umede, a dat-o cu crema, i-a pus pampers nou, i-a incheiat capsele de la body si i-a pus pijamaua. Sora-sa a uitat sa protesteze la manevre, cred ca a fost uimita de schimbarea peisajului. Noi ne amuzam pe margine, n-am putut filma fiindca nu mai aveam baterie la aparat.
stefania_97 spune:
Carla ce scumpas e Saby cred ca ti s-au incarcat bateriile uitandu-te la ele.
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
stefania_97 spune:
Carla ce scumpas e Saby cred ca ti s-au incarcat bateriile uitandu-te la ele.
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefania_97 Carla ce scumpas e Saby cred ca ti s-au incarcat bateriile uitandu-te la ele. O romanca in Danemarca Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10 |
Da, iti dai seama . Saby cred ca isi inchipuie ca sora-sa e o papusa mai mare, desi pana acum nu s-a jucat cu papusile. A mai avut tentative de a o imbraca/dezbraca, dar nu am lasat-o eu, ca era Larisa prea mica si fragila.
Parca vad ca in curand ne povestesti si tu o scena asemanatoare .
Vivela spune:
Craciun fericit in continuare .
noi n-am facut mare lucru, pe 24 seara am facut bradul (iar , e poveste complicata), ieri am fost sa-l luam pe David, ieri seara cand am ajuns acasa si-a gasit si cadoul sub brad. nu mai stiu daca v-am zis, dar tractorul de 1,70 m pe care pusesem eu ochii s-a transformat intr-un tractor de vreo 25 de cm, din motive evidente de spatiu. si desi nu i-am zis niciodata lui david cum ca va primi un tractor mare, aseara prima reactie a fost: "SPERAM sa fie un tractor mai mare!!" . ma rog, am dat-o la intors, nu stiu cum se face dar anul asta a primit numai masini, de toate felurile, astfel ca utilitatea marginala a fost destul de mica. in orice caz, Carla, i-a placut cel mai mult masinuta aia rosie, a zis ca "e mica si draguta si pufoasa" .
eu n-am primit nicio p... macar , ca vad ca e la moda. nici sotul. am zis sa ne sarim anul asta cu cadourile, ca pur si simplu n-am avut chef sa alerg si dupa asa ceva, plus ca nici finantele n-au fost prea multe. si sa cheltui acum pe nimicuri...am zis pas, am ciocnit un pahar de vin si ne-am strans in brate, ne-am urat sanatate si sa facem "multi copii frumosi si sanatosi" . eu tot sper ca era o figura de stil .
acum Damian doarme pe balcon, David numara flota auto...sotul doarme cu falca umflata de la o masea si eu frec netul pt 5 minute. dupa care ma duc sa frec prin bucatarie niste vase nespalate.
pupici.
Traiesc in Orasul Alandala
ioanaiub spune:
la noi e o vreme care te trage la somn , copiii dorm, sotul e la soacra-mea, eu m-am uitat la un film si acum as dormi putin
ieri am fost la mama, la masa, la colindat la bunica mea si apoi la niste prieteni la care le-am botezat copilul ... sarmale am mancat la mama, astazi le gustam si pe cele facute de mine, cred ca "asezonate" cu mamaliguta
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
CarlaV spune:
Vivela, cu bucurie impart cu tine restul de delicatese nedegustate inca si de care nu ai avut parte
Faza haioasa azi: o imbracam pe Saby ca sa mergem la nasii ei si il intreb pe taica-su cu ce se imbraca el, la care Saby zice "se pare ca tot cu dres si cu fustita, dar ai grija sa nu-ti inghete ceva" .
violetan spune:
Craciun fericit!
Carla, ce dulce saby!!
Vivela, ma gandesc clar ca david seamana cu tine si fizic si la spirit!
Luna, timi, stefania, kariris, snowbunny,
Laur si-a imprastiat piesele de la puzzle pe scari.
Soacra-mea:"Laur, de ce ai aruncat piesele pe scari???"
Laur:"Asa fac oamenii nervosi!"
Soacra-mea:"Pai si? Oamenii nervosi sunt bolnavi. Tu ce-ai, esti bolnav?"
La asa intrebare, asa raspuns:
Laur:"Io nu sunt bolnav, sunt bine, abia m-am controlat!"
Nu stiu de unde a scos asta, n-a mai fost la dr de vreo 7 -8 luni.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007