Strumfi de iul-aug 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu din pct de vedere al sotului sunt fericita, adica el nu are idei violente, nu suporta pedeapsa fizica, nu considera palma o solutie. El crede insa in program strict, e foarte organizat, si cand copiii sunt acasa cu el il asculta pentru ca el ce zice aia face, nu-l impresioneaza lacrimile si nu se intoarce din hotararea luata. De aceea copiii il asculta mai mult, stiu ca daca el a zis ceva asa ramane. Si copiii nu se tanguiesc in halul in care o fac cu mine. La mine rugamintile si tanguielile merg, ma indoaie si asta o stiu si copiii.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela am inceput diversificarea dar foarte lent. Andre e fan san, se stramba imediat. Si eu am pisat cu furculita legumele si nu cu blenderul. Nu ii place. Se ineaca. Cerealele la fel se stramba de nu mai poate deocamdata o lingurita sau doua, mai mult mananca Catarina decat el. Cum ma vede ca ii dau ceva vrea si ea.

Data viitoare fac mancarica la blender sa vad daca e mai bine. Cel putin e curios si deschide gura. Adora sa bea apa din canita lui

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Vivelauitasem sa iti spun dar a luat doar 200 gr luna asta. El arata bine si e fericit se incadreaza in grafic dar mie mi se pare putin 200 gr intr-o luna.

Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

stefania, mie "cantitatile" astea de sute de grame mi se par doar orientative. poate acum avea vezica goala si data trecuta plina. si poate atunci tocmai mancase si acum deja trecuse ceva de la ultima masa (si cum un copil de varsta lui Andre mananca in jur de 150 ml, poate 200 ml de lapte la o masa...). deci e destul de greu si imprecis sa stabilesti castigul ponderal real fata de luna anterioara.
daca tu vezi ca e vesel, mananca, doarme, nu prea cred ca ai de ce sa-ti faci griji.
eu nu prea il cantaresc pe damian, l-a cantarit doar la doctor cand i-a facut vaccinul si cand mi-a zis ca are cam mult. e drept ca si mie mi se pare grasut, dar e si inalt, are 72 de cm. din carti, greutatea optima pt inaltimea asta e de 9,5 kg. si atat avea, de fapt vreo 9,600 dar cu body pe el. ma astept insa ca pana pe la 1 an sa ia infim in greutate, dupa modelul lui big brother. percentile si curbe de crestere...nici astea n-au fost de noi .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela nici eu nu il cantaresc decat la medic sau cand vine asistenta acasa. El noaptea nu doarme mai mult de 2-3 ore legate si uneori nici asa se trezeste la o ora dupa ce a mancat. Bine ca e sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

referitor la somn, nici damian nu sta mai bine. a avut o perioada in care ma speriasem, tii minte ca ma plangeam pe aici. si-a revenit cat de cat, dar tot asa, se trezeste des noaptea, nu neaparat de foame, eu zic ca isi pazeste tzatzica, o verifica des . doarme iepureste si se trezeste la cel mai mic zgomot. eu rad si ii zic mereu ca e bun de paznic . si mai nou, ca s-a invatat sa se ridice din culcat in sezut, cum se trezeste, hop in pozitia asta, indiferent ca e 2 sau 3 noaptea .
si ziua motzaie mai mult decat doarme, are cateva reprize de dormit la mine in brate, dar cate putin, 20-30 de minute. cum il las in pat, e dus somnul, e asa fresh... spre disperarea mea, ca nu mai apuc sa fac nimic prin casa.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela ziua doarme bine ca doarme afara

O pun pe Catarina la culcare si ii zic inca sunt suparata pe tine pt ca ai rupt cartile.

- Esti suparata mult sau doar putin mami?
- Sunt suparata mult si nu iti mai citesc povesti toata saptamana.
- Ok pana vineri nu imi citesti?
- nu, pana luni
- Nu-i nimic mami ca sunt fata mare, mai esti suparata? doar putin
nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza fetele! v-am cam "neglijat" in ultima vreme, dar cred ca m-a prins astenia de iarna (cica exista si d'asta) si n-am chef de nimic. am avut si perioada agitata la servici care combinata cu alte stari de nervi mi-au dat niste dureri naspa de stomac si nush cum sa scap de ele.ma doare asa rau de ma indoaie. . nu mai beau cafea, incerc sa ma linistesc sa ma eliberez de stress.....cam asta despre mine.
andrei e bine, a avut ceva tentative de raceala dar le-am alungat cu homeopate.
stefania&vivela, bafta la diversificare.
cat despre gestionarea situatiilor de tensiune cu copiii, noi il "speriem" pe andrei ca il pedepseste Doamne-Doamne, asta in special cand ridica mana la mine. ma rog, noi n-am prea avut parte de crize d'astea. pare un copil linistit si echilibrat, spre deosebire de parinti .mai ridic si vocea la el, recunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Bula si sotia sa erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza.
- Ce e cu valiza asta?
Se rosi nevasta un pic si zise:
- Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza
si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari.
- Ce e, fa, cu cartofii astia?
- Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un
cartof in valiza.
- E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari?
- Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girls.

Mi-am luat bilet aseara si vin in tara de pe 11 pe 15 feb. Daca aveti chef sa ne vedem dati-mi de stire.

Va pup

Mergi la inceput