Vine Mosul in bostana! (204)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Sarbatori fericite mamici dragi si pepenasi deliciosi!

SURSULA,mama lui TUDOR MILAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sarbatori fericite si la multi ani dragelor.
Gallyb super felicitari, se pare ca suntem colege si la urmatoarea odisee. Tu esti ceva mai inaintata decat mine, eu abia am 4 sapt. Sarcina usoara si bebe sanatos.

Eu am avut ceva palpitatii ca am avut ceva crampe, dar am citit cum ca ar fi normal, mai ales la a doua sarcina. Acum sper doar sa nu fie cine stie ce.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

BUJO felicitari si tie!!!!!! M-am bucurat foarte mult cand am vazut ca si voi asteptati inca un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bujo, Gally felicitari sarcina usoara si bb sanatos si papacios!
Turtu off mai, multa sanatate la puiutz si tie un big hug.
Cum au reactionat pepenasii la cadouri?
A mea era mega incantata de cadouri abia astepta sa coboare jos tipa de sus presentsss, presentsss.
Au fost f incantate de cadouri nici vb de somn de pranz sau sa lase jucariile, am papat si noi curcanul si apoi ne-am uitat la Ponyo si acuma ele la program de joaca si noi de lenevit. A fost frumos si liniste ne-am distrat am ras ne-am jucat impreuna.
Am pus poze pe Picasa.
Sper ca si voi ati petrecut frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Miss JJ si Ralu a fost foarte incantata de cadori,a fost fericita si in centrul atentiei azi.Apropo de mancare:Ralu nu prea mananca ,are 12,800 kg,e mult sau putin?...
Fug sa vad pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky maimutza mica are 13,300 kg e chiar putin peste linia de mijloc. Raluca este si mai inalta si poate de aia,dar eu zic ca eok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Inca o data Craciun fericit!.
Gally, felicitari si tie! Super vesti primim acum in prag de sarbatori
Pe de alta parte, sanatate multa bolnaviorilor

Noi suntem la parintii mei, Aida e cam racita iar de vre-o 2 zile, ii curge nasul si tuseste, asa ca a stat doar in casa azi dar s-a jucat toata ziua cu pisicile.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Truli sper din suflet ca puiul tau sa aiba o forma usoara a bolii, este bine ca ati descoperit boala si luptati imtriva ei de la o varsta asa frageda.
Bujo felititari pentru sarcina, ce frumos cadou de Craciun, sarcina usoara fara greturi iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Si Luca s-a bucurat de cadouri de numai, in special de masina imensa de gunoi, ca tot era el fascinat de masina de gunoi care vine sa ia gunoiul de la noi, acum are una la fel, cu tot cu tomberon :) Si a mai primit un tren gen sageata albastra, doar ca e rosu, care merge singur si face un zgomot de ne urcam pe pereti, si o tricicleta mai simpluta la care ajunge la pedale dar care prezinta interes doar in casa, afara nu prea. Si un Playdoh cu o multime de forme de animale, cu care se joaca mami cel mai mult Bradul l-am facut cu Luca, m-a ajutat dar n-a fost cine stie ce fascinat si nici de povestea cu Mosul, cand s-a trezit pe 24 dupa-masa si i-am zis ca a venit Mosul n-a murit de entuziasm, doar dupa ce a vazut cadourile s-a bucurat.

Atata de faina a fost atmosfera cu 2 copilasi, au stat amandoi la masa in seara de Craciun, chiar daca Alex a fost mai marait, ca ii creste un dintisor, dar a fost o galagie si o larma asa placuta, e super cu 2 copii, nu de 2 ori ci de 10 ori mai frumos! Asa fain se joaca deja amandoi pe covor, Luca atata il dragaleste pe Alex si ii pupa manutele toata ziua si il ghidila iar Alex se prapadeste de ras.

O sa pun si eu poze pe picasa azi sper. Sunt atat de nedormita, ca Alex pe langa ca ii creste dintele si e f. nervos mai e si racit, se trezeste noaptea din jumate in jumate ceas. Nu aici au fost mamici care spuneau ca se poate sa ai muci atunci cand cresc dintii? Ca stiu sigur ca mi-au spus vreo 2 mamici, ca alte simptome nu are Alex, doar mucii si a coincis cu momentul in care am vazut deja dintisorul in gingie.

TECKY, apropo de greutate si mancare, Luca a stat tare prost pana acum cateva luni, dupa o cura de probiotice si imunizante, acum mananca mult mai bine, la 2 ani avea abia 11.800 kg, acum la 2 ani si 5 luni cand l-am cantarit avea 13. Dar are si el perioade cand mananca mai putin.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput