Vine Mosul in bostana! (204)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Draga pepenime,
va uram si noi din tot sufletul:

Craciun Fericit, Sanatate, Bucurii si multe daruri de la Mosul bun si darnic!

LA MULTI ANI!!!

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi.
Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile.
Este vremea sa zambim pentru ca pretul pe care l-am dat Lui, traind frumos si avand o viata linistita acum este intors.
Vine mos craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!

Craciun fericit si luminat va doresc tuturor !

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) si bebeusul 33+

Mergi la inceput

n-am citit nimic din urma, dar mi-a sarit ceva in ochi pe ultima pagina: Bujo, Gallyb, felicitari, sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi si mancaciosi. super cadou a aduc mosul la voi !

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) si bebeusul 33+

Mergi la inceput

Am citit acum cateva pagini, si mi s-a facut dor de zilele cand citeam zilnic .
Eu stau prost de tot cu timpul in ultima vreme si n-am mai avut vreme de forum. Sarcina mi-a creat probleme pe toata perioada, am dus-o numai cu contractii, dureri de burta, internari prin spital si medicamente de mi s-a acrit . Bebe e foarte agitat, eu abia ma mai misc.Burtoiul este enorm.
Alexandra a fost bolnavioara o lunga perioada de timp n-am reusit sa aflam ce are, tot acuza dureri de cap, de urechi, de ochi, nopti intregi n-am dormit fiindca se trezea mereu plangand .Am ajuns la neurolog, oftalmolog, orl-ist, am facut pana si rmn, intr-un final se pare ca de vina sunt polipii.
Acum a terminat tratamentul , se simte mult mai bine, a inceput din nou sa se ingrase(slabise foarte tare ), e din nou vesela.
e un copil minunat, este o iubareata, ne pupa si ne spune ca ne iubeste de milioane de ori pe zi,e foarte atasata de fratiorul ei din burtica, ne povesteste mereu ca o sa ii dea sa pape tzitzi, ca o sa il tina de manuta sa nu cada sa faca buba, ca o sa-i puna ea pampers, etc, etc. Cand am intrebat-o ce vrea sa ii aduca mosul a zis ca vrea sa-l dea jos pe bebe din burtica ca sa se joace cu el.
Maine vine si la noi mosul, sunt curioasa cum o sa reactioneze

Multumesc fetelor care au intrebat de mine, si imi cer mii de scuze ca nu am fost pe faza ca sa raspund.
Multa sanatate pepenasilor bolnaviori.

Truli_luli, o imbratisare stransa.
Sybille, si pentru tine o imbratisare !
Turtu, cu mare intarziere te felicit si eu si ii urez bun venit lui bebe !
Mona, felicitari pentru permis !

Desi nu am nominalizat sa stiti ca am citit ultimele doua capitole cap coada, nu am sarit pe nimeni, asa ca o imbratisare virtuala si cate un pupic pentru fiecare !
Inca o data Craciun fericit, sper sa reusesc sa mai intru , daca nu nasc intre timp

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Craciun fericit fetelor.

N-am citit nimic din urma, sintem de citeva zile in spital cu Victor, a luat un virus nenorocit, are probleme de oxigenare, asa ca sint complet rupta de realitate. Ieri m-a trimis barbatu-meu acasa, a venit inarmat cu toate rezervele de lapte sa ma convinga sa iau o pauza de la spital si a stat el cu Victor.
Asa ca am venit, am stat cu Mara care mi-a simtit dorul, i-am pus cadoul sub brad, astept sa se trezeasca sa il despachetam impreuna si dup-aia merg inapoi la spital.
Deci nu mai stiu cind intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

CRACIUN FERICIT!
sa fiti sanatoase, sa va fie puii sanatosi si sa va bucurati de aceasta zi minunata impreuna cu cei dragi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">kat.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GALLY, felicitari si sarcina usoara!

TURTU, multa sanatate lui Victoras si tie multa putere!

CRACIUN FERICIT TUTUROR!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Familia Iancu: Bogdan, Roxana si Bianca-Maria va ureaza Craciun Fericit si Un an nou plin de bucurii si impliniri !!!!!!!!!!!!!!!
Cu noi anul ce tocmai se incheie a fost bun si am avut parte de incercari si neajunsuri, dar si de multe bucurii si momente de neuitat alaturi de fetitele noatre scumpe, Bianca fetita noastra si Maya finuta si totodata nepotica noastra.
Doua minuni care au aparut in aceasta familie cand nimeni nu mai spera.
Sper ca anul ce vine sa ne aduca macar atat cat ne-a adus acest an!!!!!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi, pentru ca dragostea familiei conteaza cel mai mult in viata!!!!!!!
La multi ani 2011!!!!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Va urez din suflet Sarbatori fericite, mult sanatate...ca este mai buna decat toate.

Craciun fericit!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

gally,felicitari !!!!sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos!

turtu,vicky,dana,multa sanatate piticilor!

craciun fericit cu multa fericire!

Mergi la inceput