Vine Mosul in bostana! (204)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cu colinde de Craciun,
Va dorim un an mai bun,
Si cu dragoste crestina
Sa primiti in dar lumina,
Zurgalai de flori de gheata
Sa va bucure de viata,
Mult noroc sa aveti in toate,
La multi ani cu sanatate!

Va dorim un Craciun linistit alaturi de cei pe care-i iubiti, si un an nou plin cu multa sanatate, multa dragoste si multa voie buna !

SARBATORI FERICITE !!!

cu drag,

Adriana, Florin, Ilinca si Matei

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CRACIUN FERICIT, CU MULTE CADOURI SI BUCURII!!!!
Bujo sarcina usoara!!!!
Noi suntem cu gentamicina in "vena" de craciunul asta asa ca il asteptam pe Moshu' cu sanatate
Va pupacim

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Eu sunt la job, dar o sa plec si eu intr-o ora...De urat v-am urat, acum sa va scriu cate ceva.

In primul rand, FELICIRATI Bujo !!! Super cadou de Craciun aveti! Sa va dea Dumnezeu un copilas sanatos si sa va ajute sa va indepliniti visul cu casuta!

Sun, ma bucur tare ca ai scris. De fapt, sa-ti spun drept, nici nu concepeam Craciunul in bostana fara un mesaj de la tine . Va uram si noi sanatate, dragoste si bucurii!

Truli, va imbratisam si ne gandim la voi!

Mona, felicitari pentru carnet!

Ma bucur ca ne adunam cat mai multe fete la urat .

La job am organizat Mos Craciun saptamana asta, cei care avem copii (nu firma ). Eu cu o colega i-am facut un costum unui coleg, reciclat dintr-un halat de prosop rosu, am cumparat o barba si o peruca faine, am adus masina de baloane de sapun (care a fost de maaaare efect pentru copii), am decorat cu baloane colorate lipite pe tavan, am pus colinde si a iesit fain . Mosul a avut o prestatie de nota 10, copiii au spus poezii, au cantat colinde, ba chiar si unele mamici cu copii mai mici au spus poezii la Mosul pe genunchi (in locul pruncilor (;)).
Eu am fost fericita pentru ca Ilinca nu a mai plans ca la serbarea de la gradi, ci a stat cuminte de mana cu Matei langa Mosul, asteptand sa o strige si pe ea. Cand si-a auzit numele, a intins mainile spre Mos sa o ia in brate si apoi chiar a spus poezia (asa, pe limba ei peltica ). Matei i-a cantat un colind, apoi Mosul i-a dat cadoul si l-a pus sa promita ca o sa citeasca tot vol 1 din La Medeleni in vacanta asta (deh, asa avea instructiuni de la mama paranoica , pentru ca le-a dat doamna de citit de la scoala si el nu prea vrea).
Diseara vine Mosul si acasa, pana la urma am rezolvat . Era si pacat, acum ca avem asa o barba si o peruca faine in dotare. O sa vina si nepotelele si sper ca va fi frumos.
Incerc sa pun cateva poze pe picasa, sa vad daca voi reusi.

Va pup si sa ne auzim cu bine.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dragi pepenasi si mamici,

Va uram cu mare drag
un Craciun ca in povesti
alaturi de cei dragi
si casa sa va fie plina de caldura,
lumina, iubire si rasete de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Craciun Fericit si din partea noastra, multa sanatate si sa va bucurati de tot ce aveti frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

CRACIUN FERICIT!!!CU MULTA SANATATE SI MULTE CADOURI!
VA UREAZA CU DRAG DENI & ANDREEA

Noi il asteptam pe Mos Craciun in seara asta sa vedem cu reactioneaza , abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

DAna sanatate multa . Si noi avem un CRaciun mai dificil. MAya are un gatro destul de urat de 3 zile. Azi credeam ca ajungem la urgente sa o hidrateze, ca de 2 zile vomita si nu mananca. Ca prin minune voma s-a oprit, si a reusit sa bea sarurile de rehidratare. A si mancat niste paste de orez.

Mona, felictari pentru carnet! Prima suta de km fa-o singura, sau in orice caz, fara sotz :).

Bujo, sarcina usoara si bb sanatos!

Atat am retinut, sorry .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Acestea fiind zise:

Va doresc un Craciun Fericit, plin de caldura si pace in suflet!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara!!!!!!

VA DORIM UN CRACIUN MINUNAT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!!!!! SA VA ADUCA MOSUL MULTA, MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI!!!!!!!!!

Si pentru ca deja e Craciunul tin sa impartasesc o mare bucurie cu voi... sunt insarcinata in 7 saptamani.

Va pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

GALLYB FELICITARI!!! Sarcina usoara!

Mergi la inceput